229

Анонимен

преди 3 години

До българинТози пелтек, този ли ...?

228

п,к,п,

преди 3 години

А властта се страхува за оцеляването си, но учители и лекари като се страхуват за живота си са смешници. Така ли? Ами да ви тресне и вас този страх!!!

227

Анонимен

преди 3 години

НЕ! Родителите на гимназистите НЕ искат учениците да се връщат по училищата. Сега не е времето за това. Искат здрави децата си, родителите си, и те самите да се опазят от вируса. Връщането го искат няколко ПАТКИ от един форум бг-мама, дето а мислят за велики и че всеки ще им играе по свирката, като пуснат анкетка, подписана от 350 човека. Доколкото става ясно, т...ъ....п.....а...н...а....р...и...т.....е от всякакви медии само това чакат, за да раздухват глупости.

226

българин

преди 3 години

До: номер 217Човече, не ми се сърди, искам да ти кажа какво знам, пък ако мислиш че не съм прав и аз няма да ти се сърдя!Познавам лично доцент Мангъров, защото го използвахме за задължителните ваксинации за сина ни когато беше бебе.Мангъров казва: "Представете си че сте с кола на червен светофар и няма други коли. Можете да минете на червено. Но ако ви удари кола, вината е ваша!". Така е и със задължителните ваксини.Те обаче се разработват 10 години най-малко! Не може за 1 година!!!

225

Анонимен

преди 3 години

До 230Не четеш, аз проблеми нямам.Да са мислили като са правили деца, като са си купували дом... Изтрещяхте бе, оставете хората намира. Като толкова ви е страх, слагайте ключа от вътрешната страна и си трайте. Какво се бъркате в живота на другите. Ама не, хората да си заключат децата та вие да се разхождате спокойно. Това да не са зверчета, хора са!!!

224

До 208

преди 3 години

Ще кажа, че ти хлопа дъската! Пропуснал си да споменеш и 5 джи покрай ваксините:))))

223

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 227 относно кредитеДА СТЕ МИСЛИЛИ, ДА СТЕ УМУВАЛИ, ДА СТЕ ПРЕЦЕНИЛИ. Е, НЕ СТЕ АМЕРИКАНЦИ, НАЛИ?

222

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМи *** бе - цяло лято какво прави?

221

Анонимен

преди 3 години

до 220Не те знам дали си ученик и на колко си години.Но те подкрепям напълно, на сто процента!!!Някакво безумие е обзело целия свят на Земята, и колкото по-бързо се опомним, толкова по-добре ще бъде за всички!Грипът е по-опасен за децата, защото много деца се разболяват тежко от грип, както и възрастни.SARS-CoV-2 обаче поразява тежко само възрастни хора, които имат хронични заболявания!!!Порочна практика е да се казва "придружаващи"!!!

220

Анонимен

преди 3 години

До 225От опит ли говориш? Знаеш ли колко хора с ипотеки и кредити има? Повече от половината ни нация! За тях оставането без работа е пагубно. Но само държавните служители ще продължат да получават заплата стоейки удома. И да, аз съм от превилегированите.

219

ха-ха

преди 3 години

Все нещо ще се затвори - дали училища, държава,или някое министърче!

218

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"ще броим кой е оцелял от глад."Никой няма да умре от глад, приказваш пълни глупости.

217

Анонимен

преди 3 години

И в крайна сметка май никой нищо не знае.

216

Анонимен

преди 3 години

кафенетата.пазарите моловете пълни..те затвориха гимназиите и университетите..в Германия всичко си работи при крути мерки и глоби

215

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте цялата държава, всички удома и на пролет ще броим кой е оцелял от глад. Ако има вирус го има за всички, а не за определена възрастова група.

214

Анонимен

преди 3 години

Цялата държава работи и се прибираме вечер при същите тези ученици, но иначе децата са виновни. И то тези между 14 и 19 години са най-чумавите. Аман от тъпотии вече!

213

Грозната истина

преди 3 години

Накрая ние учениците ще го отнесем!По-донре да пукна от тоя вирус, от колкото да слушам всеки ден едно и също!

212

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - 217НЕ СИ НАРЕД - МНОГО ВЯРВАШ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА.МАЛКО МИСЛИШ.

211

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ...215Ама ей, точно затова НЕ ТРЯБВА ДА СТЪПВАТ В УЧИЛИЩЕ!ДОСТА СИ ОБЛЕКЧЕН С ЛОГИКАТА...

210

Анонимен

преди 3 години

До 208 страшната истина - Кой ти каза, че ваксините ще са опасни, когато в момента ги тестват върху десетки хиляди доброволци, за да ги проверят.Всяка година има имунизационен календар и много ваксинации и кое е опасно на това?Първи ще бъдат ваксинирани срещу ковид хора на д 50 г. възраст и рисковите групи - лекари, учители, военни, полицаи.А децата нямат нужда от ваксинация срещу ковид - те ще са последни. Так че не манипулирайте