210

Анонимен

преди 3 години

Като викингът без крака от едноименния филм, неговите чалга орди ще го возят в количка и ще му дават да коли и беси.

209

Анонимен

преди 3 години

Който не иска Слави не е модерен. Сега така било модерно - артисти да стават политици, младите да управляват старите, неопитните да са началници на опитните, всичко опако било на мода сега.

208

Анонимен

преди 3 години

Това е тайна. Някой виждал ли го е да върви или прав?Вече е станал джудже медийно и физическо джудже и само пълзи пред герб и бойко.

207

БАСИПРОСТИЯ

преди 3 години

До джавиИди в Сомалия- там няма толкова правила, можело да се спира даже с четирите гуми на тротоара. Селянията ще намалее и ще си останем само тези, на които не им тежи да си свалят гумата от тротоара.

206

психиатър

преди 3 години

Големите и крещящи татуировки, които Слави Трифонов показва по себе си, за мен са психопатско творение.

205

до анонимен

преди 3 години

Цирка става пълен. След ТВ-водещ какъв ще дойде ? Кечиста Камачо ??------------------Аз, бе!Трактористъ Винету от Вигвама "Куция кон"!

204

Анонимен

преди 3 години

Спрете да лъжете за тоя *** гласуват само шепа хора.

203

Анонимен

преди 3 години

Цирка става пълен. След ТВ-водещ какъв ще дойде ? Кечиста Камачо ??

202

до анонимен

преди 3 години

"Слави бил последната надежда на тоя изстрадал народ". Малей изстрадал. От какво? Че иска само да яде и пие и да не работи.--------------Че, то това е мечтата на всичкото Хомосапиенс на наштъ Планета, бре, младежо!-))))

201

Анонимен

преди 3 години

Докъдето стига простотията на българския народ. Горе долу до 80%.

200

Анонимен

преди 3 години

Сори ама Слави е по-зле от Бойко. Нагъл, арогантен, турбо селляндур на стимуланти. Ако гласувате за него не се различавате от марионетките в "глей как се праи". Да не говорим за члеснтвото му в главната софийска масонска ложа. Слагате си демон в гащите. Според мен Бойко трябва да се махне, но изборът на нов трябва да е много добре обмислен. Да не сменяме лай**то с по-голямо лай**о.

199

Българин

преди 3 години

Гласувалите за този *** Слави ще помогнат да се преброят онези, които наричат ***.и. Нима нормален човек може да гласува за такъв ...?

198

Анонимен

преди 3 години

"Слави бил последната надежда на тоя изстрадал народ". Малей изстрадал. От какво? Че иска само да яде и пие и да не работи. Иска да взема по 5 бона заплата ама ако може като помощи, защото не иска да работи. Иска. Иска. Иска. Просто българина е мега мързелив и всичките тюфлеци дето дефилираха по площада го доказаха:))))))))))))). Уви ГЕРБ пак ще спечели

197

до анонимен

преди 3 години

Дългия ни дете ни коте!За никакъв *** не става!Позьор!Плаши!---------------Пък аз си мислех, че по-страшну от коалицията между БКП и ДПС - Няма!Мъ щом ти казваш...., оди гласувай за тях и ако вземат власта, след 2 - 3 години шъ си се превърнал в - Йога!Ъм, тъй де, кво си казва нашенеца винаги когато го "натаковат"? - "Всяко зло за добро", а навика ни да нъ таковат едни и същи бандюги вече съ превърна в национална традиция!

196

Анонимен

преди 3 години

Гласуването за Слави ще даде точен отговор колко са безмозъчните чалгари в БГ.

195

джави

преди 3 години

ето защо ще гласувам за Слави-тъмният балкански субект. Мислех,че Европейският съюз ще ми вдигне доходите и ще ми даде свобода. Вместо това получих санкции,глоби,рестрикции и да ми викат ***.Паркираш с едната гума на тротоара-санкция. Сега моят вот ще бъде наказателен точно срещу евро-правилата,които се оказаха направо фаш.стки

194

Вероника

преди 3 години

Слави е последната надежда на този изстрадал народ!

193

Анонимен

преди 3 години

Дългия ни дете ни коте!За никакъв *** не става!Позьор!Плаши!

192

До emigrant

преди 3 години

Това, което са ти казали за Слави, беше пред очите на народа. Защитаваха Овергаз и Мултигруп, които го спонсорираха, а държавата тогава се мъчеше да измъкне газта от ръчичките им. И това минаваше като бранене на свободния пазар от комунистите.

191

Анонимен

преди 3 години

Откъде да знаем доколко може да му стигне ръстът - и без това му викат "дългия". Примерно 2.80 метра.