171

Анонимен

преди 3 години

Всъщност за повечето хора турчин е синоним на кьопек.

170

До Цецо Мен

преди 3 години

Ердоган не е само бабаит....................той подкрепя тероризма в други държави..............искате ли примери???Типичен пример за държавен тероризъм................но скоро ще яде сопата от САЩ и Русия!!

169

Анонимен

преди 3 години

Срамно е да си турчин от наша гледна точка, защото нещата, които правят турците, макар и нормални за тях, за цивилизования човек са срамни.И тук не става дума само за традициите ви с чичовците.

168

Цецо Мен

преди 3 години

Ердоган се държи, като бабаит и това е примера следван от много турци. При нас е същото с ББ. А "загриженият" турчин който пише тук винаги може да се прибере в родината си. Границите са отворени.

167

До Ястребител

преди 3 години

Турците имате много грехове......................към българи, арменци, гърци и т.н................но Бог (Аллах) гледа и ше ви накаже..................лудия Ердоган върна Турция 2 века назад.................ще има заметресения и наводнения в Истанбул..............невинни хора ще платят за агресивния и луд Ердоган , дето се мисли за султан!!!

166

Анонимен

преди 3 години

Нали уж ограниченията на оръжията са заради точно такива да нямат достъп до тях? А какво става накрая овците дето си плащат данъците, доят ги и спазват законите са точно тези дето стават жертвички. ЛЯВАТА ПЕРВЕРЗИЯ ОБЛИВА

165

Ястребител

преди 3 години

До УМЕНВ коментара ми точно и ясно се казва към кого е адресиран. Ама теб ако те сърби дзуррлата, не се притеснявай да се навреш между шамаррите.И като каза "злобни" ми напомни един философ, който е написал за българите:"Срещнали се на полянка прабългарин и слаяванка,цуни-гуни вади-тури народидили чюкундури,хем ебливи, хем крадливи, но най вече злобливи."

164

Ястребител

преди 3 години

До Анонимен 274Значи нищо не сте разбрали. И не очаквам да разберете. Знаем ви капацитета на рзбиране, все пак ние сме ви хранили и поили, вардили и множили повече от 500 години. Човек си знае стоката.

163

Анонимен

преди 3 години

Омръзнаха ни просташки твърдения от типа на "нападението било срещу синагогата". Как може синагогата и канцелариите към нея да са били мишена на стрелбата, щом по времето на стрелбата те са били вече затворени? По близо до ума е предположението, че мястото е избрано така, че след удобен шум в медиите, евреите за пореден път да изглеждат жертви, но времето е избрано така, че канцелариите към синагогата да са били затворени и да се изключи рискът да пострадат евреи.

162

християнин

преди 3 години

Видяхте ли се г-да евролиберасти,докъде се докарахте!*** ви избиват у дома,и вие още говорите страхливо за гнусните мюсюлмани.Докато отговорът ви не бъде равен по сила и обратен по посока/спрямо мюсюлманите/,така ще бъде.Устата ми се изкриви да говоря за чевеконенавистната религия ислям,но ме триехте.Сега пак ме изтриите,на ще ви кажа-трепане на ***.Няма друго решение.

161

ТРЪМП

преди 3 години

МИСЛЯ,ЧЕ ИМА СВОБОДНО КЛЕТКА В ГУАНТАНАМО ЗА МЮСУЛМАНСКИЯ ФАНАТИК,ДРАСКАЩ ВСЯКА ВЕЧЕР В ДНЕС.БГ

160

Анонимен

преди 3 години

Срамно е да си турчин!

159

Ястребител

преди 3 години

До УМЕНЕее, мога да пресмятам с четвъртинки, само до една трета, дотам ми е капацитета. И да броя мога само до 72, та да не ме прецакат от другата страна като ми дават девиците. Толкоз ум ми стига. Няма сега да си давам зор да настигна капацитета на умно-красивите българи я!

158

Анонимен

преди 3 години

Утре като тръгнат хора към Марс,ако срещнат извънземни и ги питат:''Вие в Христос ли вярвате или в Аллах?''Какво ще си помислят извънземните за нас?Или ако не вярват в Аллах ще им отрежат главите ли,или ще ги застрелят?Религиите са вършели работа преди векове,защото не е имало наука.Днес в 21 век ти да убиваш някой заради рисунка,или затова,че не вярва или вярва в нещо измислено,аз не го разбирам.*** вярват в богове и стрелят с лъкове по хеликоптери покрай река Амазонка.Ние такива ли сме?

157

Ястребител

преди 3 години

До УМЕНЗабравил си да добавиш "мало" пред ника си "умен"Аха, такива като Брейвик са изключение, а такива като Хасан са правило! Трудна работа е човек да е маллойумен, това го разбирам. Но пък да си жив и да си толкова маллойумен да напишеш че всеки трети мюсулманин е терорист, не е достатъчно да си само малойуммен, а трябва да си български малойуммник. Една трета на милиард и половина мюсулмани прави 500 000 000 милиона терористи, хуйййнякк шаммаросан!

156

Помашки мелез

преди 3 години

Европа НЕ трябва да допускаПримати като нас!

155

Ястребител

преди 3 години

До Помашки мелезХайде, доцоцай си джибрицата и марш да те няма, налягай сламата ти казах, да няма пак прави ритници по кривФата ти дзуурла!

154

Анонимен

преди 3 години

"Още ли не си се наврял в котчинната...."Първо ше олаба на твоятаКосмата........не, неКозата....аКадъната ти имах в предвид.

153

Помашки мелез

преди 3 години

241....хейШибанМелез.....повечето хора знаят твоята долна натура и постовете ти.....

152

Q-anon

преди 3 години

Земята е плоска и принадлежи на McDonald трън.