33

WTF

преди 3 години

Какви хора има в тези коментари! Човека се мъчи да накара неработещи болници да се вземат в ръце и да помогна, а някакви хорица тук само пишат, как можел да си позволи да иска оставка! ТОВА МУ Е РАБОТАТА!!! Като види, че не работи част от системата, да се помъчи поне малко да тръгне. Ей все нещо не ви е наред!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Министърът наистина ли е гадже на Владо Карамазов?

31

Анонимен

преди 3 години

Линейката що не е закарала пациента в Правителствена, нали здравето е за всеки - каквото за премиера, такова и за останалите?Или не е вярно?

30

Анонимен

преди 3 години

До 25И каква подготовка очакваш. Няма лекари и няма откъде да ги вземат за 8 месеца пък дори и за 5 г напред. Лесно ще намерят една сграда,ще я напълнят с легла и апаратура и дотам. Ама кой да ги лекува тия хора.

29

Анонимен

преди 3 години

в тази болница здрав да влезеш - болен ще излезеш, ходят на работа, толкова да кажат, че ходят. След шефа да почва и с началниците отделения

28

Шопо

преди 3 години

Не ядосвайте човеко,бе !!! Сериозно болен е...

27

Училищата

преди 3 години

Кога???

26

Анонимен

преди 3 години

Да се задължат всички частни болници да открият ковид отделения! Не е много далеч от акъла, а ще реши всички проблеми...Другото което спешно трябва да се направи, е да се свалят цените на PCR - тестовете до 20 лева, за да не се редят върволици от болни хора в претъпканите коридори на поликлиниките, само за да си вземат направление от джи пи то... Това е някакво безумие!

25

Анонимен

преди 3 години

Човекът сериозно болен умира от короната. Иначе от централата на Бсп съобщават,че състоянието на Нинова е ДОБРО,но остава за лечение във ВМА. Алооо щом е добре,защо взима местото на сериозно болните. Нали само спешните случаи щяха да се лекуват в болниците.

24

След като

преди 3 години

Тест за ковид не е условие за хоспитализация, народът трябва да е мазохистично лyg, за да се реди на опашка за PCR. А министърът няма писмени доказателства за това, че такава е общата практика в болниците.

23

Анонимен

преди 3 години

лекарите измряха или се изпоразболяхаздравната система гръмнана практика няма свободни места в ковид отделениятаняма линейккиболни с корона си умират вкъщи, чакайкиспешни с инфаркти умират защот няма линейкиболни с рак ще умрат защото спряха плановите операциинооо... за всичко е виновен този ***, директорът на четвърта градска...сега като го уволнят, ще цъфнем и ще вържем

22

ДртПрч

преди 3 години

Дамммм.....8 месеца "подготовка на здравната система"Досега ни агитираха да пазим здравната система, защото нямало да издържи....ТАЗИ СИСТЕМА ЛИ ДА ПАЗИМ??? ОГЪН ДА Я ГОРИ!

21

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно съм ЗА! Не може всички да точат касата, а някои болници да приеамат пациенти избирателно!

20

Анонимен

преди 3 години

С 10 легла на 100 000 души, как да има легла?

19

Анонимен

преди 3 години

Щом тест за коронавирус не е доказатлелство, вие не можете да докажете, че има пандемия А когато не можете да докажете че има пандемия и обявавете извънредно положение при което фалирате държавата вие сте назионални ботоксови полуграмотни престъпници, по известни като калинки.

18

Анонимен

преди 3 години

А нещо за ВМА и Курнелка? Там оставки, нещо?

17

Анонимен

преди 3 години

Здравната система прегрява понеже Лойко я съсипва от 11 години първата му работа беше да закрие окръжните болници.

16

от 15

преди 3 години

А така, п- а- л -я- ч -о било цензурирана дума. Да живее свободата на словото! На 100 и кое място бяхме?!

15

Миле

преди 3 години

До 12 това вашето е като Заинатено магаре на мост- човека прави нещо смислено но вие отново си знаете вашата мантра- оставки мутри и т.н Ами ще чакате до март месец Видно е поне като дойдат избори гласувайте

14

Анонимен

преди 3 години

Такиви *** като тоя здравния министър съсипаха здравеопазването.