41

Анонимен

преди 3 години

ами същото каквото наркотиците, анаболите, хран. добавки, висенето и подражаването в инстаграми др.

40

kiko

преди 3 години

Май наистина яко ще се ,,,,

39

това материалче...

преди 3 години

Не го четете! Запазете рзсъдъка си! Ще ви трябва!!!

38

Анонимен

преди 3 години

3% от болните от КОВИД умират.В момента умират х 30 човека на ден у нас, които са се разболяли преди 1-2 седмици.Реалният брой ежедневни нови случаи е около 6000.След 1-2 седмици ще умират около 200 човека дневно.Много е вероятно да има цензура на тази информация.Не очаквам съчувствие от етнос, който е емоционално неинтелигентен и е опериран от подобни чувства.

37

До: 34

преди 3 години

Това беше фейк новина, виж пак.

36

Анонимен

преди 3 години

До фючърсноМи пращай си децата в русия бе русовилче загубено.Що ги пращаш на запад?

35

Анонимен

преди 3 години

Защото си почнал с прогнозите:Слава Севрюкова&Ванга:Европа ще оредее.Българите ще изчезнат, ако политиците скарат народа.Макар и оредели по тези земи винаги ще има хора, които се НАРИЧАТ българи.Аз като вещица потвърждавам, но въпросните назоваващи се българи няма да са от българскиетнос.

34

Анонимен

преди 3 години

Липсва ми информация за ползвани стимуланти. Също противозачатъчни.

33

F-16

преди 3 години

Споко, това е фючърсна сделка, нема проблем, даваш парите и чакаш някога да произведат стоката и да я достаявят, така се прави на Запад но българите се прости и не го разбират, живеят си в света на копмунизма.

32

Анонимен

преди 3 години

До славянинИзкарай два пъти короната, а после ела да се похвалиш как ти няма нищо. Ако можеш.Успех, без.мозъчно ;)

31

фючърсно

преди 3 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

30

Анонимен

преди 3 години

До 31:Спри Земята и слез,Ако можеш!На тази планета има фючърсни сделки, такъв е бизнесът.Има опция да заминеш в Пекин, където си е друга планета, но първо трябва да си направиш пластична операция да ти дръпнат очите и второ-да научиш китайски.

29

Анонимен

преди 3 години

В Рио де Женейро 28 годишен доброволец който участва в тестването на ваксината AstraZeneca на университета Оксфорд е умрял в следствие на усложнения от корона вирус. Странно защо тестват в Бразилия, а не на студенти от Оксфорд или на дъщерята на Борис Джонсън? ЕС е купил 400 хил ваксини от Астра Зенека които дори още не са разработени.

28

Анонимен

преди 3 години

13 души починаха в Южна Корея след ваксинация против грип. Южна Корея не уточнява срещу какъв грип, странно защо!

27

Анонимен

преди 3 години

До 7 и 12:Вещица съм и ще ви намеря, пиленца плит-ко-умни!

26

Анонимен

преди 3 години

Световните агенции съобщиха, че "Астра Зенека" няма да изплаща обезщетения при потенциални съдебни искове и този текст е неразделна част от споразумението между ЕС и производителя. Според това споразумение, при евентуални странични ефекти, цялата финансова отговорност пада върху правителствата на отделните страни. Астра Зенека има договор за доставка на 400 милиона ваксини срещу ковид-19, при което още нямат разработена ваксина, също както България плати няколко милиарда за F-16 които не съществуват.

25

Анонимен

преди 3 години

През 2014 Фон дер Лайен е назначила като секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 милиона евро, при декларирани от ведомството само 5 млн. за консултанти.

24

Защо

преди 3 години

Който твърди, че няма вирОс, не вземе да иде в някое ковид отделение санитар за един ден, ами се крие зад клавиатурата и праска букви и цифри?Там ще се зарази и после ще видим, как ще Управи.

23

Анонимен

преди 3 години

Другата консултантска фирма, чийто бизнес е процъфтял по времето на министерския пост на Фон дер Лайен, е Accenture, чийто директор имал за кръстник на децата си един от началниците в министерството. Между 2014 и 2018 доходите и от поръчки са нараснали рязко от половин милион на двадесет милиона евро годишно.

22

Анонимен

преди 3 години

За съжаление по Земята и в България конкретно има твърде многоПростаци и ***, които могат да провалят всичко ,което не разбират и одобряват.