74

Анонимен

преди 3 години

Дойдат ли БСП на власт веднага ще фалират банките и ни чака хиперинфлация.

73

Анонимен

преди 3 години

Баце хубав или лош, е 100 пъти по-добре от дърти комунисти милионери като Корнелия Маямата и Славчо, дето зимаше от Овергаз и не смее да се измайтапи с Доган, сакън да не развалят коалицията. Смях!

72

Анонимен

преди 3 години

Правилно. Той вече е възрастен и има нужда от грижи. . . . .ай стига с тоя Дюнер Пехливан Кебап

71

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ, НЕ НИ ОСТАВЯЙТЕ НА ПСИХОПАТИТЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА!ТЕЗИ КАТО ИМ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ СА ТОТАЛНО ИЗПЕРКАЛИ ЦЕНТРАЛНО В БУШОНИТЕ!ЧЕРВЕНИТЕ ТИКВЕНОТИКВЕНИЧЕТА НАЧЕЛО С ЮМРУКА РАДЕВ ГЛАСЯХА НАРОДЕН СЪД.ТОВА СА ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ НА АНАРХИСТИТЕ И КО-МУ-НИСТИТЕ, КЪДЕТО НАЦИОНАЛИЗИРАХА НА ХОРАТА ЗЕМИТЕ И МАНДРИТЕ.ТЕЗИ СА СЪЩИТЕ.ПО ПЪРФОРМАНСИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ КОЛКО СА ПСИХЯСАЛИ.СНОЩИ ПОП ОПЯВАШЕ.ВИКАТ ВЕЩИЦИ ДА ПРАВЯТ ВУДУ МАГИИ.ТЕЗИ СА ТОТАЛНИ ПСИХАРИ.НЕ ОСТАВЯЙТЕ БЪЛГАРИЯ НА БОЛНИТЕ МО.ЗЪЦИ!

70

Анонимен

преди 3 години

Ако не сте чули, довечера в 8ч по платените БТВ и Нова ще покажат заразен и болен от ковид. Не пропускайте, друга възможност да ги видите няма да има.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Закона никъде не е еднакъв за простолюдието и огряните внезапно от слънцето :) Бойко няма избор, щом се е изповядал пред Тъск, явно е много набожен, както твърди разбира се :)

68

Тонката

преди 3 години

А Мая манолова точи лиги като бесно куче и пак никой не я припознава:):):)

67

Мерник

преди 3 години

Тъй като попада в рисковата група (дърт,дебел и ***), всички му пожелават да се оправи и да живее още дълго, за да може да си излежи всички евентуални присъди.

66

Анонимен

преди 3 години

А тоя недоразвит организъм и клоуните около него кога ще се погрижат за възрастните хора?Клоуните да не само ГЕРБ , а и другите тоУлупи.

65

Анонимен

преди 3 години

Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Христина Бобокова е готвачката на Радев Фигуранта. Тя сготви шкафчето на Борисов с подправки от НСО. Малко пресоли манджата защото остави отражение от силуета си и гривната. Така гърнето на Радев замириса на поръчка сготвено с дрон и дубайски аромати.Общо взето манджа с грозде и малко Боб сготвиха и ще има рекламации. Очаквайте скоро :D Нова не са от НСБОП - Те са бивши служители от НСФАСУЛ са вече.ШКАФЧЕТО Е ШМЕНТИ КАПЕЛИ.ТО Е В ГЛАВАТА НА РР

64

Анонимен

преди 3 години

-Пушат като комини на печка Перник-Дават по 5лв за кутия цигари - нямат 1.50 за многократна маска-Пият като за последно-Не се къпят седмица-Сменят си бельото в събота-Устата им е леш-зъби тук-там-Краката им миришат на пор-Чорапите като си сабуят-стоят като ботуш изправени-направо колосани-Пот се лее от всякъде жълто подмишниците-Косата им мазна-2 кюфтета можеш да опържиш на главата им-Ноктите им черни - 3 кг кал под тях-Ушите им пълни с тор-за това не чуват нищоМАСКИТЕ ИМ ПРЕЧАТ :D

63

Точно така

преди 3 години

Трябва да спазваме мерките за да може ГЕРБ да усвоява пари от корона-фондовете на ЕС.Баба Меркел е обещала на Бойко че ако слушка за Коледа ще му даде 5 милиарда Евро.

62

Анонимен

преди 3 години

Бойко, как ще се погрижиш за учителите? Прецакахте ги да са буквално на първа линия, а нищо не получават? Ходят на работа със страх! Починалите учителки ако бяха лекувани във ВМА дали нямаше е друг резултатът?

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Той е приятел на всички !!! Раздава на руснаците (тичкането му като пале в Истанбул), раздава и на новите братя американците, не иска проблеми човека :) Това че тук има хора на които им излиза пяна от устата е друг въпрос :)

60

Тонката

преди 3 години

Има ли желаещи за една ексурзийка до Естония?:):):):)

59

Анонимен

преди 3 години

na 63pie samo cha, cha, cha...

58

Анонимен

преди 3 години

Долу мутрите !!! Долу мафията !!!!

57

Тони

преди 3 години

БОРИСОВ 4 през март !!!!!!!!!!!!!!!!

56

Анонимен

преди 3 години

Абе на тоя какви хапчета му дават ? Нещо днес е неадекватен !

55

Анонимен

преди 3 години

Абе една телевизия се изтърва и пусна изказване на Туск ....съмненията относно винету са доста