34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Ех, пък и се обиждаш... Какво да направя като присъственото обучение не ти е помогнало да придобиеш богат речник и умения за изразяване.

33

Анонимен

преди 3 години

То култово за тези дето не разбират смисъла и приемат директно примера с кравите.Малко акъла трябва да се размърда на калинките в главите,ама нали ви свикна тиквата да му козирувате на ''умнотиите''!П.П.В провинцията имат един лаф:''Отивам да си ударя един душ''Явно вие го възприемате като чисто физически удар със слушалката по главата!

32

ЗАТВАРЯЙ....

преди 3 години

УЧИЛИЩАТА , СЪЩО СА РАЗВЪДНИК И ПРЕНОСИТЕЛ НА К-19!ДОРИ НА ПО СТРАШНИ НЕЩА...ПИЯНСТВО , ДРОГА, СЕКС И НАСИЛИЯ...!УЧИЛИЩАТА ---ВЕЧЕ СА АНТИСОЦИАЛНИ ДОМОВЕ , ЗА РАВРЪЩАВАНЕ НА ПОДРАСТВАЩИТЕ И ЗАМЪГЛЯВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО ИМ!НЯМА ПО-ДОБРО ОТ ДОМАШНОТО ВЪЗПИТАНИЕ И ОН"ЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО В МОМЕНТА!!!!!ДРУГОТО СА --СОЦ-ПРОСТОТИИ И ЯВНИ ОПИТИ ЗА ЧАЛГИЗИРАНЕ И ОПРОСТАЧВАНЕ НА НАЦИЯТА!

31

Анонимен

преди 3 години

До В класАми да, имат право на нормален живот! А не да се разболяват или да разболявят родителите си заради глупостта наложена от някои, че присъственото обучение им било най-важното нещо в живота!

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Това заглавие са го писали хора, учили цял живот присъствено...

29

В клас

преди 3 години

Докато хората се паникьосват, ще продължи и тази истерия. После няма да стигнат психолозите и психиатрите. Оставете децата на мира. Имат право на нормален живот.

28

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е неграмотно и неясно написано, като в жълт вестник. Това журналисти ли са го писали или махленски клюкарки?

27

Анонимен

преди 3 години

До То в училищата:))))))))) И аз мислех да му напиша нещо, ама се отказах. Но твойто е култово! :)))))

26

Анонимен

преди 3 години

Веднага трябва да се премине на онлайн обучение!

25

То в училищата

преди 3 години

Е пълно с реални крави и мармоти.

24

Защо

преди 3 години

Защо никой не прави анализ на ефективността на вече взети мерки, преди да вземат други такива със съмнителен резултат. Резултат всъщност ще има - негативен за горките деца, отново затворени принудително. В Ирландия при тотална карантина, училищата продължават да работят!!!! Тук всичко е колкото да отбием номера!

23

Анонимен

преди 3 години

Досегашните мерки и хвалби колко е безопасно в училище се издъниха. В класа над половината деца кашлят и са болни. Никой обаче не си прави тест. Все пак трябва и да се работи. И си говорехме, че който и да тестваш ще излезе коронавирус. Една майка си направи тест и резулатът е положителен. Сега да не мислите, че класа е карантиниран? Не. Само нейното дете. Другите си учат.

22

Аман вече

преди 3 години

Абсолютна безотговорност ще бъде, ако отново разпоредят онлайн обучение. Тотално неефективно е, демотивиращо, безсмислено, изнервящо, проформа имитация на дейност!!!! И защо трябва да го решават за гимназистите, те какво са виновни, че са над 14 години и могат да седят сами вкъщи, та да ги затворят отново??!!!! Половинчати, ненужни мерки ще са това.

21

Анонимен

преди 3 години

Всичко онлайн и по телевизора ,и после защо децата като видят истинска крава питат защо е кафява а не лилава като от рекламата?!Виртуални щуротии и нямат представа за реалния живот.Отгледани в саксии!Израстват ''умни'' по калъп!

20

Анонимен

преди 3 години

На който му се учи, ще учи и онлайн. На който не му се учи така или иначе не можеш да му налееш знанията с фуния в главата и за такива училището се превръща само в една забавачка. Няма смисъл да се съобразяваме с тях.

19

Анонимен

преди 3 години

Я вместо магистрали Бойко да почне да строи лудници!Не остана нормален човек вече тук!

18

Анонимен

преди 3 години

Моето дете учи в 4 клас. Класът е пълен с болни деца, мерки никакви. Лекарите преглеждат онлайн но рецепти и бележки онлайн не могат да дават. Аз съм за Онлайн обучение

17

Анонимен

преди 3 години

Абе затваряйте всичко и никой да не мърда!А шведите ще ги гледаме как си живеят и ни се смеят.Ейй ''умен'' народ бееее,бееее,бееее....

16

Анонимен

преди 3 години

Ном си изми ръцете с родителите

15

Училищата

преди 3 години

Са развъдник на наркомани и непълнолетни престъпници. Това е антисоциализация.