50

Анонимен

преди 3 години

Един ТЕРОР. Ей това си е

49

Анонимен

преди 3 години

за нас маски, а за политиците които ни репресират бухалки в главите.

48

Д-Р ПСИХО

преди 3 години

тук срещам възможно най-много мои пациенти, напомням им да си пият хапчетата редовно

47

доц. Мангъров

преди 3 години

Не мисля че намаляване на населението с 10% ще бъде нещо фатално. Това ще означава икономически бум.

46

МАРИНА БИЛЧЕВА РУСЕ

преди 3 години

ЖИВА РЕПРЕСИЯ !!!!

45

Анонимен

преди 3 години

Познавам и 20-годишни с наднормено тегло, лоша фигура и т.н.

44

Анонимен

преди 3 години

До ЛилиянаJALNA I MAIKA NA BYLGARIQ SCHTOM GERB I TI STE NAI UMNITE

43

Лилияна

преди 3 години

***! Моля за извинение от ***, но също така да сложат БАН на този невъзпитан колега!

42

CHESTITO

преди 3 години

300 LEVA DANYK CIST VYZDUX DOJIVQXME

41

Мечо Пух и Мармота

преди 3 години

До ЛилиянаЕто и аз излизам с името си.

40

Анонимен

преди 3 години

То не е до възраст а до ген най-вече. Има хора със слаба имунна система на всяка възраст. Просто слабите няма да могат да го изкарат вируса.

39

Лилияна

преди 3 години

Не,аз излизам с името си, а вие сте анонимни. И вярвам в управляващите и техния морал. Аз следвам авторитети, които са се доказали. По върховете е редно да бъдат най-интелигентните и морални хора. Всеки може да се убеди в това.А за моя интелект? Достатъчно е да спомена, че съм един открояващите се членове на Менса!

38

1

преди 3 години

"Той посочи, че проява на грижа е, когато търпеливо се обяснява как просто и лесно човек може да опази себе си и околните"Ами, то НОЩ през цялото време това прави: ефект точно върху тия, които си правят каквото искат - нулев.

37

Анонимен

преди 3 години

Войната на медиите срещу хората.

36

пияница мистик

преди 3 години

ХАхахаха, абе, днесаджиите, откога името на произведението на Алеко - "бай ***" е цензурирано? Значи *** може, а Г a н я не може? Хахахахаха, уникални 80% работите в този сайт :))))

35

До 32

преди 3 години

Моме, имаш интелект равен на една кърджалийска питка в парламента. Никой управляващ /не говорим за политици/ не му пука за твоето съществуване, защото за него ти си по-нисша от животните. И само един човек с недоразвит мозък като теб може да говори как се стига до върха на пирамидата за упралвяване на робите с учене и тежък труд. Стига се до там ама с безкрупулност, подкупи, изнудване и убийства. Вземи се скрий някъде и не се излагай повече публично. Добре, че имаш анонимност.

34

До 35

преди 3 години

Хаха. Не политик бе, то няма нито един човек умрял от короната. Всичко е лъжа и измама. Няма такова нещо. Има умрели от всичко друго но не и от ковид. Хората си *** от всякакви неща ама ги пишат от корона.

33

пияница мистик

преди 3 години

"Трябва да започнем да разчитаме на добросъвестното отношение на гражданите към тях самите и близките им. Когато има принуда, винаги ще се намерят хора, които да се противопоставят"===Браво! Не лекар, а цял народопсихолог, опознал душевността на бай ***. Ама е пропуснал нещо - комунистическото безмозъчие, което се противопоставя на всичко, що не е червено. Ако му кажеш прави каквото искаш, свободен си, ти казва, че не се грижиш за него и искаш да го умориш и обратно. Има ли мерки - репресия

32

Анонимен

преди 3 години

"докторе, за 10 месеца , ако не си проумял ползата от мерките , значи проблемът е у теб"---ПОЛЗАТА? от "мерките"? Като имаше брутални "мерки" пролетта, вирусът изчезна ли? Преборихме ли го? Не. Затлея за някой и друг месец и пак се върна, ама по-заразен /макар и значително по-малко опасен/.Като имат мерки в някои страни вече цял месец - маски, затваряне, вечерен час - намалиха ли разпространението на вируса? Унищожиха ли го? Не. Стана още по-активен. Май ТИ за 10 месеца не си проумял нищо.

31

Фактите !

преди 3 години

До сега , в СВЕТА няма умрял ПОЛИТИК от КОВИД-19 ,............ ЩО ЛИ ?Щото , МАЙ , МАЙ , делкат си отпуснатите пари от ЕС , и не стигат до обикновените хора !ТОВА СЕ ВИЖДА НА ПРАКТИКА , МОЖЕ И ДА НЕ СЪМ ПРАВ , НОТОВА ВИЖДАМ !