17

Мен

преди 3 години

Аве спрете го тоя ***! Като бранша няма да издържи ми да фалира и да се запишат в бюрото по труда за помощи. *** истинския проблем е че собствениците няма да могат да харчат толкова нашироко колкото са свикнал, нали бе абигерков?

16

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости и евтин популизъм. Баровете в Европа ги затвориха преди няколко дни. Ефекта в броя на заболяванията ще е видим след две седмици. Най-добре е сега да затворят само за две три седмици. Ако толкова не искат скоро ще бъдат затворени за три месеца. За съжаление е неизбежно. Франция Германия Испания и др. съвсем не са по-загубени от нас че да не го разбират.

15

Бау

преди 3 години

До До 5Явно не знаеш за този тип фирми, които ходят купуват и доставят. Няма да казвам имена, че ще ме изтрият. Практически няма нужда да имаш собствени доставчици.

14

Анонимен

преди 3 години

И тоя е мислител... Да се стига с маски до масите... Абе не схванахте ли, че като влезе един заразен и диша в заведението, скоро въздухът се насища с достатъчно количество вируси, за да се заразят околните. Като стигне с маска до масата какво ще се промени? Трябва дистанция, ама истинска, и проветряване, което в много от местата няма как да стане. Нужната дистанция, с намаляване на 50% от досегашната блъсканица, няма да я постигнат.

13

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Заведението пари не ми дава,заведението пари взема.

12

Анонимен

преди 3 години

този пурко да си отговри дали здравната система ще издържи

11

Анонимен

преди 3 години

Алибегов да го вземат за доброволец в едно отделение за болни от Ковид, като толкова му знае устата...

10

Анонимен

преди 3 години

"Алибегов е на мнение, че затварянето на дискотеки и клубове обаче не води до здравен ефект."Казаха си го: Това няма нищо общо с вируса!

9

Анонимен

преди 3 години

Пълни простотии. В Испания даже на масите са с маски и отместват маската само за секунди, за да отпият или за да си лапнат залъка, като специални стюарди следят за това, и въпреки всичко вчера отчетоха 1 млн. заразени от началото на пандемията. Кому е нужен целият този безсмислен спектакъл?

8

Анонимен

преди 3 години

важно е да работи промишлеността и селското стопанство за кръчмите ли ще мислим те ли ще дават продукция за пазараайде къш

7

До 5

преди 3 години

Никой не им е забранил да има доставки по домовете. Ако се беше организирал със сайт, доставчици, реклама и т.н, можеше да избие рибата, ама друго си е да седи и да мрънкя и да е "ден година храни".

6

Велин от Велинград

преди 3 години

В Германия е така, влизаш в заведението с маска, сядаш, сваляш я, ако искаш до тоалетна, пак си я слагаш, не го гледайте като драма, а като комедия, в която участвате, пазете си нервите за по-сериозни неща в живота от едни маски.

5

Бау

преди 3 години

проблема е, че ако затворят бая народ ще си загуби работата, а клиентите просто ще се съберат на гости. Не е просто сервитьори, готвачи и прочие. Имаме доставчици, складови работници и прочие. Всичко е навързано. Клиентите са виновни принципно.

4

Анонимен

преди 3 години

Това е напълно ненужно.Ако аз пуша в стаята и някой си сложи маска с цел да не усеща миризмата на цигарите в стаята то маската няма да го предпази от мирицмата. Същото е и с вируса.

3

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя мазният,докога ще се съобразяват с него?До месец държавата ще се пука по шевовете от тая гад,ама виждаш неговият "бизнес"бил много важен!

2

Анонимен

преди 3 години

Този изми ли си косата?

1

Off

преди 3 години

Как ще се продава дрога, ако затворят и заведенията? А пари за солариум от къде?