20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Те са си жертви, още като са си попълнили молбата за работа, изключвам работата с деца до 3-ти клас, както и професорчетата във ВИШОТО, които раздават дипломи на килограм :))

19

нощен пазач

преди 3 години

Да работят като мен, пазачи на строителен обект.Като ги наобиколят по късна нощ разбойниците с каруци, бусове и др.,друга песен ще запеят.

18

House M.D.

преди 3 години

Това "бърнаут" яде ли се или се пие?

17

Анонимен

преди 3 години

Леле колко "жертви" имало в BG.. Даскали, доктори, полицаи..А бе все хора на държавна службица. Ние истински работещите сме бетон от всякъде. Нас бърнаута не ни лови. Ами гад.на държава. Лош късмет.

16

Анонимен

преди 3 години

До ммм ..!Ако е така, само браво мога да ти кажа, но явно си от малък град :) Момчета, момичета все тая, висят по детските площадки през нощите и се кикотят и зверят по късните часове, забавляват се като си разправят вицове, предполагам....:))))

15

Мен

преди 3 години

Цветанова, Камелия... Да ти хелпнем с ленгуиджа ако ти е дификълт да райтваш на български... БърнАут.

14

м-да

преди 3 години

Барнаут е жаргонно (!..) понятие за емоционално изтощение, изразяващо се най вече по отношение на робата ..!Ех, тези даскали ... те прибегнаха и към жаргоните и то ... към чуждиците ..!.. явно както е тръгнало те ще прибегнат и към ... нещо друго ...

13

Анонимен

преди 3 години

До ммм ..!Това го пишеш под всяка статия за училищното образование от дълго време, тъй че вече е загубило актуалност. Смени поне годината.

12

Анонимен

преди 3 години

Не е работа да си учител, нито сега, нито в мечтаните мутренски времена, когато уж е имало по читави учители :)) Да приемеш да изучиш деца, особено след 4-и клас до 11-12 клас ( не съм сигурен сега коя е цифрата ) си е жив мазохизъм, но за всеки влак си има пътници :))

11

ммм ..!

преди 3 години

В професионалната гимназия по земеделие в град ... няма случайни даскали. Там има и база, там учениците има какво да видят, да пипнат и да научат.Аз като Държавен чиновник към Министерството на земеделието съм решил до дупка да им помагам, та даже и с лични средства.Там учениците се учат как да облагородяват дървесни видове, какво представлява един Проект по мярка 6.3, да се запознаят с основните заболявания по селскостопанските култури ...Това е в провинцията, а в прехвалената гимназия по

10

нощен пазач

преди 3 години

Много изнежени тези даскали, бре !Що не отидат при чорбаджия-изедник да блъскат, срещу мизерна заплата ?!

9

Анонимен

преди 3 години

Според гугъл преводача тази думичка значи "изгоря" на английски. Майтап.

8

ммм ..!

преди 3 години

Синковеца учи три години в най-старото учебно заведение в България, но се оказа, че там няма никакво ниво.По време на час мацките навиват цигарки и ли просто пушат, но също така мацка прави минует на последния чин на своя приятел, за да се докаже ...Тази година го преместих в друга земеделска гимназия, но в общинска ..; там нивото е коренно различно! Там 78% от децата са от малцинствата, там се учи, там няма насилие, там няма и волности по време на час, но там има и дисциплина.Е, защо е так

7

Анонимен

преди 3 години

Бърнаут? Може ли на български?

6

Колега ?

преди 3 години

Министър Вълчев се съгласява и за тежките раници, за претоварените програми на учениците след 4-ти клас, за традиционната неграмотност на 10-ти клас, за делегирания бюджет, за реформи в образованието. А реално, НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ.

5

Анонимен

преди 3 години

Тези от подкрепа още ли съществуват да смучат кинти от членски внос и да ги изпиват? И кому е нужен тоя синдикат?

4

моля?

преди 3 години

Не откривам в Речника на българския език думата "бърнаут" ..!Моля, убедително Ви моля, използвайте български думи, а не правете копи & пейст от жужди издания.

3

Очко

преди 3 години

Напълно очаквано. В момента сърбат попарата (разбирай децата) на маргинализираните ***, които правят деца без да могат нито да си го позволят, нито да ги възпитат. Утре същите ще станат управници и тогава всички ще страдат.

2

123

преди 3 години

А в частния сектор няма бърнаут , нали. Колко отпуска има учителя? Учители по фашизъм.

1

Анонимен

преди 3 години

И всеки първи ученик изтрещял в резултат на бърнаута на учителите, безработицата на родителите, скандалите в къщи и говоренето за мерки и ограничения!