30

Анонимен

преди 3 години

IRS къде спят??? Да го подхващат

29

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е военен и икономически съюз България, Сърбия, Белорус и Русия. На другия ден НАТО ще го напуснат половината страни и ще се разпадне, става безсмислен съюз. А след това ще започнат да излизат един по един от ЕС. В САЩ вече се готви отделянето на Тексас, но това си е вътрешна работа, няма общо с НАТО.

28

Анонимен

преди 3 години

Ех, този Господ. Всеки си го включва, кога и как си иска.

27

Путин/Путаут

преди 3 години

Не ти понася самагона. Утре няма да ти стигне кваса.

26

така е

преди 3 години

трън говори това коет искат да чуят неговите *** които гласуват за негоа прави каквото си искатова ежив магазините на дъщеря му в тях не работи нито един бял американец всичко е мигранти от бедни държавовиж нефтените му фирми на зетя само мигранти работят тамжив му хотелите даже този в лас вегас където ходят ***, само мигранти вътре работяттова е положението с трън

25

Анонимен

преди 3 години

Яз предлагам трампа - Тръмп президент на Турция, па Ердо у Белио Дом. Хем Тръмп да е под ръка на Баце, хем Ердо да оплакне окото с леля ви Мелания. Не съм ли готин п.ич, а?

24

Аман от копейки

преди 3 години

Айде спри се с тези русославянопсевдоправославни ***.

23

Анонимен

преди 3 години

До 25Просто ще включим и Господ, както се е случвало много пъти и ще има размазване и нaдриcкaни англосаксонски памперси.

22

Анонимен

преди 3 години

Кои дни?А дали ще включим и Сръбска Крайна, та напълно да вземем страха на всички?

21

Анонимен

преди 3 години

Беларус, България, Гърция, Грузия, Северна Македония, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Черна гора и Украйна. Кой ще ни се опре?!На края на дните това ще е съюза.

20

Анонимен

преди 3 години

Чудя им се на американците за тоя Тръмп!По точно ме учудват хората които решават кой да е американски президент.А този Байдън къде сега го гласят!Вие по млади хора нямате ли?

19

Анонимен

преди 3 години

Великите сили Русия, Беларус, България, Македония и Сърбия... Гърците в такъв православен съюз няма да искат. Кой ще ни се опре, наистина?

18

Анонимен

преди 3 години

Единственото спасение е всички Православни държави да си направим наш съюз, и да спрем да се делим на каквото и да било. Православни и дотам! Да видим кой ще ни се опъне?

17

Анонимен

преди 3 години

Забелязва се растяща неприязън към Китай. Интересни времена предстоят. Май с глобализацията е свършено и пак ще се мине към собствено производство, протекционизъм и тъй нататък.

16

Анонимен

преди 3 години

САЩ отделят 16 пъти повече бюджет за оръжия в Русия, сигурно имат 50 пъти повече бройки самолети и танкове и ракети от Русия и пак не могат да постигнат военно превъзходство над Русия защото в технологиите са изостанали поне 50 години след Русия. А в същото време 50 милиона американци гладуват и озверели от глад тълпи разбиват магазините. Ското американците ще им се наложи да ядат ракети и танкове, те оръжията им за друго явно не стават.

15

Анонимен

преди 3 години

Ако не го преизберат, Цеко с бг републиканците и тримата шегаджии яйцемети да го поканят да се кандидатира тука на мястото на фигуранта. Като гледам колко убедени тръмпари има у нас, ще спечели от първия тур. И ще имаме и истинска първа дама.

14

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията е, че Англия чрез САЩ и Китай ще нападне Русия и Европа - икономически, после населението с чипизация и след това ще се завладяват територии.Ако Европа и Русия се обединим ще размажем целия свят, но англосаксите няма да го позволят защото са майстори в интригата.

13

Анонимен

преди 3 години

Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), и които могат да унищожат всяка цел във всяка точка на планетата. Никой в света в момента няма такива оръжия. За Русия няма абсолютно никакво значени кой ще е президент където и да е, не се напъвайте.

12

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че Байдън и Тръмп мислят само за САЩ, и двамата играят заедно с Китай против останалия свят.

11

Анонимен

преди 3 години

Я тя каква стана.Доналд обинява Джо че вземал пари от китайците а пък той самият им дава пари.Че тогава Джо поне има далавера че взема и вкарва в САЩ а Доналд хем не плаща данъци в САЩ хем дава на Китай. И къде е Киро на кирия?