49

Я па ти?!

преди 3 години

Е как ше е трудна задача бе, Борисов? Та нали всички ние масово се возим на Майбаси и Бентлита бе? Откак Ти си на власт (Да се свети името Ти!) всички българи неимоверно забогатяхме!Просто сега ще минем на Тесла на ток и готово!"Няма гладни вече, няма купони, ядем само чоколади и бонбони!"

48

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак ще "продаде" Република България!ГЕРБ, ДПС, БСП, и всички други "партийтки" е време да си ходят!На БГ му трябва ново начало!!!

47

Земевладелец

преди 3 години

Еии къв кеф таман ще ме возят на рикша.Ще си наема един да върти . Няма масла няма нафта еко мотор на ракия. Даже и ток може да прави докато почива.

46

Кауня

преди 3 години

Не е трудна задача Бойчо. Двоен акциз на бензина и троен на дизела. РазбИран се пълна забрана на т. н . НОВ внос и газовите уредби. И резултата ще е готов. А да с такива мерки партийката ГЕРБ ще остане без гласоподаватели. Ами като ходиш в Брюксел и обещаваш всичкот ще си го ядеш.

45

Анонимен

преди 3 години

Пушеците от балите не са вредни емисии . Питайте вносителите.

44

Анонимен

преди 3 години

Бензин, дизел, ... фините прахови частици при по-старите дизелови коли не предизвикват парниковия ефект, за който става дума. Изобщо колите са пренебрежимо малък замърсител и който говори за тях, очевАдно нищо не разбира кой колко замърсява.

43

а сега де

преди 3 години

Страшна зараза, която поглъща човешки мозък, плъзна в САЩ.

42

Финансист

преди 3 години

Като са му трудни задачите на Борисов, да си подаде оставката. Шефката му Караянчева веднага ще я подложи на гласуване. Депутатите от партията им ще го свалят като министър председател, просо защото не искат да плащат заемите на третото му правителство !

41

Караянчева

преди 3 години

Караянчева дарила календари от СТАРИ (!!) години и БРОШУРИ(!!) на ГЕРБ на старчески домове!!!Ей това е нивото на ГЕРБ.

40

Анонимен

преди 3 години

Пак подхванаха тази ненужна тема. На кой му пука за глобалното затопляне, след като по улицата е пълно с таралясници?

39

Анонимен

преди 3 години

Автомобилите дават нищожен процент от вредните емисии в България, като вредните емисии при тях се дължат преди всичко на бензиновите, при които вредните емисии са двойно повече от тези при дизеловите.

38

Ядрен физик

преди 3 години

Вдигнете цената на горивата .На боба и соята . Тока и манджата.Ще останат да *** само паралиите с власт А те са под един процент.И ще настане екология.

37

Анонимен

преди 3 години

да трудна задача ще трябва да резне квитанциите на американските тецове , че и на ковачки ,че и на доган .сега по колко плащаме и на кого за въглеродните емисии...с тия пари създайте поминък на миньорите или постройте белене , колкото уестинг хаОс и тошиба вече са ги гонили от европа пък и фукушима нали беше тяхна

36

Анонимен

преди 3 години

То вече няма прозводство, няма заводи, няма и комини. Останаха само няколко ТЕЦа, които да затворим и и няколко милиона дизеляка да бракуваме и всичко ще си дойде на мястото.

35

Анонимен

преди 3 години

Трудна работа да спаднат още. Унищожихме индустрията си, от която вече почти няма вредни емисии с изключение на тецовете на въглища, така че базата ни е много ниска, а се иска да стане още по-ниска.

34

бай Тъпчо

преди 3 години

Едно време родителите имаха по 3-4 дяца, пък сега едно дяте има 3-4 родители.Сигурно е зарад климатичните проблеми и вредните емисии бе...

33

Анонимен

преди 3 години

Ние сме ги спаднали с 90%. Всичко дето съсипаха и продадоха, кви емисии - от услугите или продавачте на турски ***.

32

Анонимен

преди 3 години

До ФактАма така или иначе ще трябва някой да се справя. А пък кекавата "алтернатива" на Баце я знаем как се справя. То нищо не става от тях. Така че по-добре той да се справя с това, с което се е захванал.

31

Станчо калиновски

преди 3 години

И как ще ги мерите емисиите? 55 от какво?На една коза и едно магаре емисиите ,как да ги деля на две .Вижте мафиотските евробали в тецовете са друго.

30

Анонимен

преди 3 години

Затворете хамериканските ТЕЦове и задачата е изпълнена още сега.