42

народе-е-е

преди 3 години

Какъв ГЛАД бе шамани смотани - НАРОДЪТ НЯМА ВЕРУЮ, НЯМА ДУХОВНОСТ - а вие - глад за политици без нравственост, без човеколюбие, БЕЗ ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРИТЕ !

41

проституиращ

преди 3 години

ЕЛАТЕ ДОВЕЧЕРА НА ЦЕНТЪРА В СОФИЯ , ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА "СТАДЕН ИМУНИТЕТ" СРЕЩУ КОВИД-19!В РУСИЯ ВЕЧЕ СТИГНАХА 14000-ЗАБОЛЕЛИ ДНЕВНО....НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА СТИГНЕМ ПОНЕ 3000-ЗАБОЛЕЛИ/ДНЕВНО...СЪГЛАСНО "БРАТСКИЯ СЪВЕТСКИ ОПИТ"!А , ТОВА ОТГОВАРЯ И НА ПЛАНА .."РАН-ЪТ"!!!!!!!

40

Зозо

преди 3 години

Хахахахааа, на Червен Колю алтернативата я знаем, мерси!!! : )))))))))))))))))))))))))))

39

Анонимен

преди 3 години

До В. ПУТИНЩо ни го казваш?Все още не живеем в русия, нали?Междувпрочем все ми се струва, че малцинството на Рамадан Кадиров имаше някакви привилегии.

38

Анонимен

преди 3 години

България се нуждае от нов президент! Това е!

37

Анонимен

преди 3 години

Протестите затихнаха и стихнаха без бой! Хахахаха

36

СЛЕД ИЗБОРИ НАПРОЛЕТ

преди 3 години

ПЪЛНА ИКОНОМИЧЕСКА И ПОЛИТИЧЕСКА СИНХРОНИЗАЦИЯ СЪС СТРАНИТЕ ОТ ЕВРОПА И САЩ!ГЕРБ---ЩЕ ПРОМЕНЯТ БЪЛГАРИЯ , ЗА БЪЛГАРИТЕ!НЕМА ЛАБАВО!!!

35

А-политичен

преди 3 години

Още от момента в който се оказа, че Караянчева има познания по световна география на нивото на "черната Златка", нещата трябваше да приключат моментално. Подиграват ни се в целия свят, че имаме *** за председател на народно събрание.

34

Анонимен

преди 3 години

ДПС трябва да спечели и да стане първа политическа сила и да се оправи всичко. Другото е кьорфишеци. Видя се какво може.

33

Анонимен

преди 3 години

37/И ти ги пий, може и да ги смучеш. ***. Само ДПС!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Не е възможно отново леви ретроградни сили да управляват България ,защото знаем на какво са способни Затова ГЕРБ с Бойко или без Бойко трябва да спечелят изборите .

31

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

БОРИСОВ -4....ИДВА С ПЪЛНА СИЛА НАПРОЛЕТ....ХА,ХА,ХАААААААААА...ИДВА С ПРЕИЗЧИСЛЕНИЯ НА ПЕНСИИ , ОСИГУРОВКИ, ЗАПЛАТИ И ЦЕНИ НА СТОКИТЕ!НЕМА ЛАБАВО!!!!!

30

до КОЛЬО

преди 3 години

ИМА насрочена дата за нови избори, какво се правиш на ущипана мома има обаче един фигурант, който си иска собствено правителство и то защото му го обещали от Москва

29

check_brains

преди 3 години

Всички ли са претърпели лоботомия?

28

Анонимен

преди 3 години

ДПС нямало място на сцената. Пълни глупости. Вземи си елката и смятай. Скоро ще е първа, а другите ще се броят на пръстите на едната ръка.

27

Анонимен

преди 3 години

Само ДПС-най-демократичната партия скоро ще ги помете и двете. Малко остава, елементарна аритметика е. Така че другарите от герб и бсп да не си правят сметките без кръчмар. Каквото е казал и каже ДПС-това е било и ще бъде. Дано спечели повсеместно изборите скоро.

26

Анонимен

преди 3 години

Комунистите от Герп станали десни и демократи, а БСП били с Москва. Две партии от едно комунистическо котило. Че то в Герп освен комунисти други има ли? Дори Станишев и Доган никога не са били комунисти и милиционери-ФАКТ, от който герберчетата доста се срамуват. Скоро ще са история и двете.

25

Анонимен

преди 3 години

Изисква се талант в парламента ти да присъстват само ченге до ченгето, бандит до бандита и комунист до комуниста. Какво стана с прехода? Какво се промени? И тогава беше същото. Комунист до комуниста, ченге до ченгето и бандит до бандита.

24

Българин

преди 3 години

БСП са ретроградна партия на конци от Москва. Комунистите заграбили милиарди от държавата държат юздите на БСП. Колкото и да са ми неприятни ГЕРБ са по-добрата алтернатива. Поне строят пътища и интегрират държавата към ядрото на ЕС. Еврозоната и Шенген!

23

Чърчил

преди 3 години

"Трябва нещо да променим за да си останат нещата същите!"