271

не разбрал

преди 3 години

До Анонимен 339А защо евентуално леглата да са 2000?Ааааа сещам се защо, понеже Баце закри доста болници през неговите недовършени мандати.

270

Православен патриот

преди 3 години

До Евро-рептил "Вируса е полит коректен ,следва евродирективите"Мани, ами и в Русия имаше карантина, даже по-строга от тук, а и сега там отчитат ръст на заболелите и са на 4-5 място по заболели в света.И сега рептилите от махалата ми викат " Или наистина има вирус и той опасен или и Русия е в играта"И не излизам от къщи, защото не знам какво да им отговоря.

269

Анонимен

преди 3 години

Много са, ако леглата са 2000. Като свършат леглата и ако си болен ще разбереш. Аман.

268

лекарска грешЛа

преди 3 години

До Анонимен 336От бързане бъркаш буквичките!

267

не разбрал

преди 3 години

Много ли са 1426 души в болница на 6000000 население?!

266

до 332

преди 3 години

мълчи се, щото тоя път няма как до обвинят анонимни руски хакери и че информацията е манипулирана. А тоя сина на Байдън трябва да е супер ниско интелигентен не само да занесе лаптоп с такава информация на сервиз, ами да не го потърси 2 години да си ги вземе и съответно сервиза да го предаде на ФБР. Иначе, Украинците добре са се погрижили за него и финансово и с украинки за забавление. Синчето на Джо Байдън добре се е наиграл...

265

Анонимен

преди 3 години

Нещата са прости. Българинът каза : "Ти ли ще ми кажеш/ никой не може да ми казва , какво да правя"Когато се препълнят болните :" Доктора е длежен да лекува 24 часа в денонощието.Не може да яде и да ходи до тоалетната?" Баба ми на 80г, почина от лекарска грешла"

264

Анонимен

преди 3 години

Бегайте у софето на народно въстания за да разнесете вируса по села и паланки. Таман електората на БСП съвсем да изчезне.

263

Хоуме

преди 3 години

Добре де, малко оптимистично погледнах на нещата, не искам да се стряскам всяка сутрин от вашите рекорди. Както е казал народа - всяко зло за добро.

262

Хайде

преди 3 години

Чакаме затварянето и носене на храна по домовете от хора облечени в скафандри или с дронове по въздуха.Отивам да се запася с тоалетна хартия

261

Тръмп 2020

преди 3 години

интересно, как една статия няма за имейлите на Хилари, тези които 2016 се опита да унищожи, сега лично Държавният Секретар Майк Помпео ги разсекрети и пусна преди 1-2 дена на правителственият уебсайт на Държавният Департамент на САЩ. Пълно Мълчание.Още по-голяма мълчание за имейлите и снимките на сина на Джо Байдън - намерени в лаптоп занесен лично от него за поправка и 2 години непотърсен повече от него. Имейли как е взимал милиони от Украйна, снимки как прави к3кс с модели и взима к0жа....

260

До хоуме

преди 3 години

Бирчед, няма да впечатлиш никого. Биткойна сега е в тотален застой от март насам. Разбирам че искаш да се покажеш колко си заможен ама няма как да стане. Не сме всичко индианци. Мои приятели които се занимават с биткойн в Англия и тук им се реве. Догодина може би ще си по добре.

259

Хоуме

преди 3 години

От короната лошо не съм видял. Акциите и биткойна скочиха, работя от леглото, още не съм станал, само една позната на 50 г я уволниха и сега се ядосва мъжът и, който ми е приятел. Хайде затваряй, че да си почина малко, поне до Гергьов ден.

258

Малкият град

преди 3 години

В големите градове се носят маски/макар и не от всички/, но в малките и селата -никакви, особено от маргиналните общности.Там няма здравеопазване. В селото личния лекар идва 1път /сед. , а в малките общински болници Ковид отделенията са само на хартия.Да не мислите ,че някои изследва възрастните починали там,или че въобще са потърсили лекарска помощ, само че техните близки си щъкат да пазаруват или да работят в големия град.Пълен хаос е .

257

Стар

преди 3 години

Дано се разреди малко кашата в софето. Жилищата скъпи, улиците задръстени, магазините пълни, в аптека не можеш да влезеш от километрични опашки от ошашавели старци. Няма паркоместа, синята зона е навсякъде, какво му е хубавото на живота преди короната??? Мерки и затваряне до дупка ще е по-добре.

256

Анонимен

преди 3 години

В България се регистрира и значително увеличение на броя на починалите, откакто епидемията започна да се разгаря. В сравнение с 2019 през юли, август и септември починалите тази година са с 1361 повече от 2019, докато в началото на годината преди епидемията, починалите през януари, февруари и март 2020 са с 2410 човека по-малко от 2019 година, както и би трябвало да бъде при население с 50 хиляди по-малко от 2019 година.

255

Евро-рептил

преди 3 години

Вируса е полит коректен ,следва евродирективите ,точно по-списък прави това ,което еврокомисията е препоръчала.Как за цяло лято бяха по 200 на ден и сега за една седмица ,леко и без паника ги качиха на 900.Само се чудя в текста колко заразени на ден трябва да има 1000,5000,10 000?Скоро ще разберем .Бойко кажи крайното число да не гадаем така и колко пари ще вземеш за цялата патаклама!Просто опипват почвата дали ще мине пак номера с тоталната блокада .Въстанието се подготвя!

254

Съгласен

преди 3 години

Всичко е до оНанизъм пич.И аз не боледувам.

253

Анонимен

преди 3 години

В България всяка година между 100 хиляди и 250 хиляди човека преболедуват от грип, но на практика не се пазим. Сега са последните 3 месеца имаме 21405 заразени въпреки всички мерки, като епидемията тепърва започва. От грип в България умират между 50 и 100 пъти по-малко хора в сравнение с Ковид-19.

252

реалнафантазия е

преди 3 години

това, което питам....