39

Анонимен

преди 3 години

До 42Верно ли бе?*** ги тествай.

38

До 11

преди 3 години

Няма заразени ученици и учители, защото никой не ги тества. Ако ги тестваха поне в столицата където са средно по 25-30 деца в класна стая по 6 часа без маска 800 дневно ще ни се вучижда мираж.

37

Смяааах

преди 3 години

Какво стана с ваксините ?!Нали алкоххолиците от Русия измислиха три ваксини ;)Защо пак най-много заболели са в Русия?Нсли щяха да спасяват света :)))))))))

36

Анонимен

преди 3 години

Аман от експерти като Алибегов ;)Света загуби милиарди, а този стана спец по болестите :)))

35

Еврошанс

преди 3 години

Прав е Ричи, при Свинският грип имаше доста жертви, но такива като сегашните мерки не е имало.Може би защото нямаше ЕУРОсредства?!

34

Анонимен

преди 3 години

До 33Та Колко ще са финансовите загуби за държавата не разбрах?

33

Анонимен

преди 3 години

Трагедията е, че разни министри и депутати, които трябва да взимат важни решения, са на неговото умствено ниво и са също толкова алчни и мързеливи. Могат да приказват само простотии по телевизиите и нищо друго не знаят да свършат като хората, но са с големи претенции и мнение за себе си. Катастрофата е сигурна.

32

Анонимен

преди 3 години

Познавам 20 човека от кръчма в кръчма влизат. Ни един не хвана короната досега.

31

Анонимен

преди 3 години

В инвестор го питах Колко ще са финансовите загуби на държавата ако се наводнят болниците ,независимо дали с К19 , грип или друго?? Измислен бизнесмен който ме убеждава ,че днес ако не продаде 100 кафета и 200супи и не внесе 200 лв данък държавата губи !?!Давайте му трибуна да му слушаме небивалиците--той се вълнува единствено от собствения си джоб

30

Анонимен

преди 3 години

Като измрат 10-15 хил. души, после ще се чудите как да накарате останалите да идат на кръчма. А това ще стане, ако не се вземат мерки. Някак трябва да се живее и след Нова година, не само да се мисли за бърза печалба по време на чума.

29

Анонимен

преди 3 години

Ако не са кръчмите къде ще се храним, жените вече са миски и плеймейтки и не могат да готвят

28

от мен

преди 3 години

Тоя верно да вземе да си измие косата и после да ми сервира пици!

27

Мен

преди 3 години

Тоя пък какъв е че ше обяснява дали затварянето на кръчмите има ефект или не?! Очевидно е че хич не му дреме дали някой ще умре, гледа да си пълни джоба и тва е.

26

Анонимен

преди 3 години

Aлибегов, и ти ли стана експерт по Covid-19 ?Я млъквай, печалбар!

25

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Я кажи ми ковидче летяло,бате Бичко, де си говидяло ?!Ресторанти смело даотвори,за еФекта нулев да говори !

24

Анонимен

преди 3 години

Тоя да не им нещо като говорител?! Сигурно толкова е спечелил от бизнеса, че вече само консултира, кое е правилно и кое не. Вече и вирусолог стана:)))))))))). А някаква касичка с помощи не искат ли да им направим- ей така всеки от сърце по 100 лв. Ада им даде. Да фалират тия кръчми, че само реват.

23

Анонимен

преди 3 години

С настъпването на зимния сезон ще стане опасно. Тия мислят само за печалби и не си дават сметка, че техните ресторанти и дискотеки са събирателен пункт на много хора. Достатъчно е един болен да присъства за да зарази всички. Ама нали икономиката не трябва да се "затваря". То като се поболее населението сигурно са роботи ще работят? Не мислят изобщо, важното е бизнесът им да върви.

22

Diesel power

преди 3 години

Тоя Рашид Алибаба май ще трябва да продаде чисто новото БМВ Х6, което си купи с печалбата от намаленото за кръчмите ДДС и силния летен сезон.

21

Анонимен

преди 3 години

Алибегов, затварянето на устата има значителен здравен ефект. Колкото по-малко простотии се приказват, толкова по-голям е здравният ефект.

20

Рамазан Кадиров

преди 3 години

Колко познания - икономика, вирусология, серторантьорство, управление на риска...