59

ПроСоТо

преди 3 години

До Постотодиагнозата ти не ни интересува

58

Анонимен

преди 3 години

А НАИСТИНА ЛИ НИНОВА Е ТАНЦУВАЛА НА ПИЛОН...

57

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен 57напълно си прав!...Но това не променя факта,че мажоретките му в НС са с много ниско ниво...Напротив,потвърждава го!

56

Постото

преди 3 години

Взе само да си пише и отговаря.... Тролска шизофрения!

55

ПОМНЕТЕ 1995/97Г

преди 3 години

АЗ НЕ ИСКАМ МОДЕЛА НА НИНОВА, ПЕЛТЕКА, КОСТИНБРОДСКА, РОЛС РОЙСА, НА РЕЗИЛ ГАДЕВ, НА РУМЕН ГЕЧЕВ. ПОМНЕТЕ ВЕЛИКИЯТ ГЕЧЕВ И 1.8ДЛ МИН ЗАПЛАТА, А 3 ДЛ ЗА УНИВЕРСИТЕТСКИ ПРЕПОДАВАТЕЛ- НАД 300% ИНФЛАЦИЯ И 1ДЛ- 3000ЛВ, ПОМНЕТЕ 102 ЛВ МИН ПЕНСИЯ И 150ЛВ МИН ЗАПЛАТА С КОЯТО ВЛЯЗОХМЕ В ЕС, 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ С РАЗДАДЕНИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ НА НОМЕНКЛАТУРНИ КАДРИ- ТИЯ НИ ГОТВЯТ ЧЕРВЕН ТЕРОР- ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ, Г А Д О В Е.

54

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоНС не определя НИЩО,откакто Бойко е влязъл във властта,НЯМА никакъв парламент и НИКАКЪВ парламентаризъм,той коли и беси,той заповядва кой да бъде "изгорен",той радели нацията на гербери и негербери(РОБИ),управлението за 11 г. се определя от трима-четирима във върхушката на ГЕРБ,а не от парламента!

53

Кумунетата

преди 3 години

Говорят за геноцид на народа от ГЕРБ...че два милиона избягали заради герб.... А защо Камен Воденичаров създаде и изпя през 1997 година песента "Не съм избягал"...??? А лъжливи кУмунета... А..?

52

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБорисов е най големия социалист---- високо вдигна летватаБългарска Социалистическа Партия разбива държавата-------*** на гробищата и виж когато са управлявали БСП с ДПС докъде са били пълни гробищата и след това при идването на власт на ГЕРБ с ББ,ЦЦ, как скоростно са се разширили,че даже нямат място вече къде да погребват населението,голямо постижение на герберите,няма що!

51

Анонимен

преди 3 години

Нинова днес пак каза (Този Модел Трябва да бъде Разбит)

50

ПроСоТо

преди 3 години

сарказма ти е излишен!"ПроСоТо" НЕ претендира за някакво "ниво",просто споделя ЛИЧНОТО си мнение!..Виж,"нивото" на МАЖОРЕТКИТЕ в НС е ОПРЕДЕЛЯЩОТО!..Защото от него зависи целия живот в Територията!..А както всекидневно,най-фрапантно ни напомняте,то е твърде,твърде ниско!ЗА ТОВА НИВО става въпрос!

49

На всеки километър

преди 3 години

Копейкаджията - фигурант РадеФ не му се случиха нещата. Спонсора от Дубай спря парите.Лошо другари, лошо. Бойко не подава оставка, да не е да накарат Бабикяната и Хаджи Геновия Колю да връщат пари, а?

48

Анонимен

преди 3 години

Гледат доста разтревожено по снимкитещо ли

47

Анонимен

преди 3 години

БСП събори Правителството на СДС Успя да върни развитито на държавата назадБСП се занимава с мръсни подмолни игриНе простимо е да замесват името на България за партийна изгодаДнес отново клатят парламентаБорисов предложи на Нинова да приеми поста председател на НС тя отказапопулизма е прийом на БСП и Радев

46

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоГосподин Просо,уверяваме ви, че единствения фактор за равнището на съобразяване с вашата препоръка ще бъде вашето ниво!С Уважение Председател на Народно Събрание на Република България

45

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ БСП имат над 50% млади лица,които обновяват партията им,а не са събирани по улиците като гербаджийските кадри и разни недоучени и непрофесионални калинки!Какво ще получим ако спечели ГЕРБ? Още от същото! Не,благодаря!Самото 11 годишно съществуване на ГЕРБ,доведе до геноцид над населението.БСП и ДПС да се връщат,да съставят правителство тип Орешарски!

44

Карапутянчева

преди 3 години

ДО СКАНДИРАМЕ ДРУЖНО ПСП, ПСП, ПСП, ВЕЧНА ДРУЖБА, ВЕЧНА ДРУЖБА

43

Анонимен

преди 3 години

Борисов е най големия социалист---- високо вдигна летватаБългарска Социалистическа Партия разбива държавата

42

Анонимен

преди 3 години

Радан Кънев И Елена Йончева двамата анти Българиуспяха да опетнят държавата ни.това са първокласни партизани, но не са по-големи от най-големия Партизанин на ЕС НАТО - Господин Генерал Майор Професор Борисов !

41

Анонимен

преди 3 години

11 години ГЕРБ извършваха геноцид над българското население!БСП да се връща на власт!

40

Анонимен

преди 3 години

Месец предварително Елена Йончева била предупредена от Нинова, че прокуратурата започва разследване срещу нея, разказа евродепотатката.Незаконо изтича информация към НиноваНинова има таен агент в прокуратурата