284

Анонимен

преди 3 години

Има много да гоним Чехия, която има 7 пъти повече нови случаи от България на човек от населението, Холандия с 4 пъти повече нови случаи на човек от населението, Великобритания с два и половина пъти повече и т.н.

283

Бизнесмен

преди 3 години

Важно е икономиката да работи

282

Факт

преди 3 години

Брият на заразени, починали и т..н обикновено се дава на 100000 човека, но какво ти пречи да разделиш на 10 моите данни дадени за 1 милион население, за да получиш това, което искаш? И не разбрах защо ме изтриха. Сега ще ми изтрият и публичните данни за починалите вчера в Европа.

281

Анонимен

преди 3 години

Не им се удаде на управниците да намерят разумен баланс в мерките.Пролетта глобяваха хора с по 3000 лева за разходка в парка, сега чалготеки, бардаци и ресторанти са фул, глоби няма.Трябваше да се уцели златната среда - нито драконовски мерки, нито разхайтената хигиена, която никой не я спазва в момента.

280

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 302Къде ги видя тия съвестните и изпълнителните?!Кръчмите, баровете и дискотеките пълни, все едно са държани на верига.

279

Факт

преди 3 години

Вчера в Европа най-много починали на 1 милион население (без Швеция) има в:Чехия 5,1 починали/1ММолдова 4,2Румъния 3,5Босна и Херцеговина 3,4Черна гора 3,2Пет държави имат между 2 и 3 починали на 1 милион население.Единадесет държави имат между 1 и 2 починали на 1 милион населнеи, между които и България с 1,2. Всяка стойност по-голяма от едно е много голяма.

278

Анонимен

преди 3 години

До ФактБроят на заразени, умрели, новородени и т.н. се пресмята на 100 хил.души, а не на 1 млн. Направи едно елементарно пресмятане и ще се убедиш.

277

Анонимен

преди 3 години

*** не вярва, че има Ковид, вярва, че някой иска да го затвори у тях.*** не носи маска, не спазва социална дистанция и не спазва лична хигиена.Бъди умен.Не бъди като ***.

276

Анонимен

преди 3 години

Г-н премиер, а сега нещо да кажете за скоростното заразяване с КВ-19 на "съвестните" и "спазващите лекарските препоръки столичани", включително и тези от Банкя? До преди 1,5 месеци се тупаше в гърдите и обясняваше, че България е на едно от първите места в Европа и света по малък брой заболяли.Но тогава заболялите бяха под 100 души/ден, а умрелите - по 5-6 души.Малко отпуснахте края и тя отиде, та се не видя. Навсякъде хора без защитни маски, та дори и на полицаите се репчат. Сега накъде, г-н Б.?

275

Анонимен

преди 3 години

До IvanovaТова с хоум офиса съм съгласен - с другото не!

274

Ivanova

преди 3 години

Ама разбира се, че е голям броят на заразените. Мерки не се спазват. Ама затегнете нещата. Стига сме гледали от шведите. Не можахте ли да разберете, скандинавците са с друг нрав и манталитет? Как ще сравняваш две неща, които по нищо не си приличат?!?!Фирмите отново да пускат служителите си Home office, както на запад правят ( те даже не са се връщали от март месец ), а тези които не могат поне ще имат шанс да се запазят здрави.

273

Анонимен

преди 3 години

Е наи накрая в едно нещо да дьржим - пьрвенствотоГоджи маи ще излезне прав

272

Анонимен

преди 3 години

Хората вече са заразени! Едно 80% от човечеството изкара вируса! Това с ограничителните мерки е все едно да опитваш да сприраш разпространението ГРИП чрез карантина - пълна глупост, дето няма как да се получи!

271

Volen

преди 3 години

Поне още толкова има които си щъкат на крак

270

do 290

преди 3 години

Колкото повече се заразяват толкова повече ще бъдат заразени. Това е геометрична прогресия и не са нужни 10 години, за да го преминат всички.

269

Закономерност

преди 3 години

Колкото повече тестове се правят, толкова повече корона вируси излизат!Корона вирусчетата са си били там през цялото време!

268

Анонимен

преди 3 години

От години най-големите разпространители на зарази са градския транспорт и училищата. Сега с Ковид-19 към тях се добавиха идващите от чужбина и затворените помещения на работното място. Ако човек спред да пътува с градски транспорт, вероятността да се зарази пада наполовина.

267

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Протести, рок-концерти, маратони, футбол, пълни заведения (на закрито), в суперите 1/4 без маски. Още по-лошо ще стане с "меките мерки", най-вече в София. Всички видяха как Китай спря заболяванията - никой не си взе поука. Когато има твърди мерки, и твърдо се спазват - има и резултат, иначе на гробищата има много свободни места. Все още.

266

гост

преди 3 години

Случайно това да има връзка с откриването на учебната година и факта , че децата са идеален преносител на вируса?! Що избягвате фактите.

265

Iordan Ivanov

преди 3 години

Да се вземат извънредни мерки за опазване на децата и възрастните от мръсни /заразни прибори,вилици,лъжици,чинии ,чаши//Заразата е лесна за разпространение чрез вътрешно кухненски патогенези/.Перете дрехите си с вода на 60 градуса...Засечени са заразени кремове,сосове вкл в готови хрнаи в магазини ..