87

Наско

преди 3 години

и всичките да изгони - все е 200...от *** нагоре работят в това посолство в Москва...както и смърдящи, та вонящи типове...Как ли руснаците търпят подобни *** - в буквалния смисъл?

86

Жоро

преди 3 години

До Анонимен 90 Другарю, вашто 'нормално' е точно ненормално,България вече избра пътя си.Оставете я на мира за 100 г да се върне в Зап.Европа, кедето и е мястото.От 1944 до ден-днешем ви ядеме ***.Вземете и си заврете вашто 'нормално' знаете къде.Оставете хората да дишат.

85

Анонимен

преди 3 години

До Винету"Абе, важното е, че и ние се вписахме в русофобския тренд!"Русофоби няма. Това е измислен термин с който продажниците на майка България описват всеки, който дръзне да се рпотивопостави по някакъв начин на мракобесната политика на агресия и асимилиране на мрачната съветска империя, водена от кадрите на КГБ.

84

Чебурашка

преди 3 години

До Винету.... важното се вписахме в русофобския тренд... Русофоби няма! Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят е русофобски.

83

Анонимен

преди 3 години

'' важното е, че и ние се вписахме в русофобския тренд! ''..............Русофобски тренд няма ... има мафиотски Русия и Турция с военнопрестъпници - диктатори начело и уплашени европейски държави, които не знаят как да реагират на постоянните предизвикателства идващи от Русия и Турция.Има и простички селяни (като тебе) ... в неведение какво се случва и защо се случва, които накрая плащат цената на всичко ... пример - Донбас, Крим, Нагорни Карабах.

82

Чебурашка

преди 3 години

За пореден път с коментарите си русофилите доказват, че са най-големите българофоби и национални предатели.

81

сравнението

преди 3 години

До JonНе само във връзка с пандемията психиатричната помощ в България е на трагично ниво!все пак твоите родители и роднини могат да платят да те заведат на лекар и да пиеш най-евтиният антикукорин!А иначе облекчавай се в сайта то умствени и хормонални сбърканяци много!Преди хранене с много вода!

80

Анонимен

преди 3 години

На американските васали им дърпат ушите от всякъде.

79

Анонимен

преди 3 години

Всички страни от източна Европа които се ориентираха към запада днес живеят бедно и стандарата им падна многократно, а в България, Прибалтийските и Украйна е направо трагедия. Само Белорус която остана с Русия запази стандарта си и днес там живеят нормално.

78

Тонката

преди 3 години

Забравих да допълня И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО събаряне на паметника на Съветската Атмия и Альошите в Бургас и Пловдив:):):)А от Руското посолство става едно чудесно Фантастико:):):)

77

Винету

преди 3 години

Абе, важното е, че и ние се вписахме в русофобския тренд!Сега, шъ нъ потупат по рамото и шъ ни кажат "Бравос"!-)))))))

76

Jon

преди 3 години

Трябва да се изгонят всички руски дипломати и да се закрие Руското посолство. Руснаци да нямат право да идват в България.

75

Тонката

преди 3 години

Ако зависеше лично от мене,гоним от България всички Руски дипломати,шпиони,агенти барабар с Таско Ерменков,Елена Йончева,Еленко Божков,Петър Волгин,Карбовски,Костя,в отговор на това Руснаците гонят нашите които са там и въпросът е затворен:):):)

74

Анонимен

преди 3 години

Стотици са руските дипломати у нас и всичките слухтят като руски хрътки Борзой. Шпиони са повечето. В света на Интернет за държава като България са необходими не повече от десетина.

73

Анонимен

преди 3 години

Русия съсипа Източна Европа и много злини направи, освен това държи демона Илич на показ, непогребан, с цел култ. Русия е прокълната варварска страна и който се доближи до нея също става прoкълнат. Няма една държава която да е с Русия и да е добре. Тези дипломати да се радват, че се прибират защото има лоша енергия в Москва, Бог е далеч от Москва, там царуват нечистите сили.

72

Анонимен

преди 3 години

Гониш руски дипломати за да имитираш колко си прозападен. Така пише в учебника на КГБ.

71

Анонимен

преди 3 години

Преди 100-200 години дипломатите може и да са имали значима роля.Ама в 21ви век с интернет и комуникации посолствата и дипломатите са ненужен разход.

70

Анонимен

преди 3 години

Тук е пълно с типове който биха плюли България в името на тяхната Русия! Много са на амбразурата! Жалко но факт!

69

Анонимен

преди 3 години

Чудо голямо станало, то тея дипломати какво ли и изобщо правят там. Само ядат и пият.

68

Анонимен

преди 3 години

До АлабализмиАз пък съм виждал твои порно клипове с 3ма черни. Скъсаха те. Ама ти беше много хубаво.