133

дъра бъра

преди 3 години

Весело ухилена под маската,с бодър поглед лъхащ на щастие.Абе много уморена и стресната таз лекарка бре...Просто и тя е част от играта е наблажила от кинтите!

132

Рада Дълбоката

преди 3 години

Един псевдо професор определи 90% от българите като ***. Прав е бил.

131

Анонимен

преди 3 години

Департаментът се казва ОАЗ. Аман от некадърност! Няма такава измислена жълта статия.

130

Анонимен

преди 3 години

Добре е, че ги няма в България и не и гледаме тук наглата ехидна физиономия.Бая народ мре там, кой знае дали не е с нейна помощ и на колегите и.

129

Бе Це Же

преди 3 години

Аз ви пазя ... засега ...

128

Анонимен

преди 3 години

Гледайте си Францията!Българина има стабилен имунитет.Маски не носим!

127

Анонимен

преди 3 години

Очевидно най-много се ужасяват тези, които толкова много ги е страх и са ужасени, че стигат до отричане на вируса и отказ от простите предпазни мерки, т.е. щраусоподобно поведение. Не се страхувайте, сложете си маските и си живейте живота, разумно разбира се, без сегашните изцепки като опит за преодоляване на страха, разбира се неуспешен.

126

Има нещо гнило

преди 3 години

Щом във Франция, Испания и Италия има толкова починали, а у нас са много по- малко, защо тези държави с висока смъртност не вземат пример от България как да намалят смъртността?Вместо това на нас ни ги дават тях за пример, защо?Няма друго обяснение, освен това, че искат да смачкат и унищожат психически хората.Болестта у нас се оказа, че не е толкова смъртоносна, много я изкараха и оздравяха и пак няма угодия, пак мачкане, подлудяване и тормоз по медиите всеки ден и час!

125

Анонимен

преди 3 години

Щом е тръгнала по чужбините значи каква е? Гастер-байтер - печалбар, който търси парата.Значи и тази е в играта и гледа да опъне еврата.100% набъркана в кацата с меда, вижте и самодоволната ухилена физиономия, а ги изкарват едва ли не някакви мъченици лекуващите.

124

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че тези, дето най-много се ужасяват, въобще не са виждали умрял човек. Уверявам ви, че това ще стигне всеки - един ден и вие ще лежите студени и бездиханни и попът ще ви опява. Истериите, маските и найлоновите торби за боклyк няма да ви спасят. За някои ще дойде толкова резко и внезапно, че ще се псуват, задето са се препарирали от шубе и са загубили златни дни и са стояли затворени и маскирани.

123

Конспиративна теория

преди 3 години

Гледам, че гробокопачите пак надигат глава и почнаха с тормоза над хората, та знаете ли, как на мен ми изглежда това?Изглжда ми, че след като прогнозите им не се сбъднаха, очакванията за много трупове не се случиха и хората прозряха манипулацията, защото виждат какво се случва ТУК У НАС и подкараха пак стария, изпитан рефрен - ама вий знаете ли какъв мор е навън - Франция, Испания, Италия....Защото преди половин година болните бяха единици, а сега всеки познава заболели и оздравели.

122

Анонимен

преди 3 години

В болниците няма болни, лежат по един в стая, а половината стаи направо са празни. Докторите се чудят какво да правят и кандардисват хората да си правят операции

121

Анонимен

преди 3 години

До До 109Абе като и гледам неадекватно ухилената физиономия зад маската, имам резерви дали това наистина е лекар, дано да не е, защото ако е, възниква въпросът защо медик сред толкова трупове и други на командно дишане си прави селфита и снимки, докато някой умира до него?

120

Анонимен

преди 3 години

Тая да ходи да се скрие някъде

119

Анонимен

преди 3 години

Как се казва филма

118

Анонимен

преди 3 години

ae стига глуп-ости!!

117

Анонимен

преди 3 години

Вярвам бе, как да не вярвам, даже видях 100-тина с ковид-19 и няколко, които го изкараха с пневмония. Всичките сега са живи и здрави, работят.Не виждам къде е драмата и за какво е истерията, който знае, да каже?!Понеже ако не каже, ще изглежда, че се опитват психически да ни смажат и да ни побъркат и зомбират, това ми се струва на мен.

116

До 109

преди 3 години

До АнонименДокторката си е истинска. Колко ти е френския и в кое министерство си гледал не знам ама ето ти линк. https://doctolib.fr/medecine-interne/verderonne/elena-radeva

115

Анонимен

преди 3 години

Тая злобна истеричка по едно време се въртеше из фейсбука и бълваше змии и гущери срещу мангъров, че не искал да се овиваме като мумии, сега пак са я пуснали да страхува лошия матриал, аба мине не мине ни пускат някой *** от чужбина да ни плаши с чувалите, сега на тая и е дошъл реда, после ше пуснат оня от германия, накрая пак дофтурката от търново и сите на първа линия, скоро някакъв шеф на болница ревеше, че изнемогвали, а го издадоха че има трима болни в болницата му, абе циркаджиии

114

До славянина

преди 3 години

Спри се бре, човек! Какво е това денонощно отричане от теб на здравния проблем. С каква цел го правиш? Някой затворил ли те е сега, пречи ли ти с нещо? Живей си живота както си го знаеш и толкова. Разбери, разумните хора няма как да убедиш с твърденията си . Заблуждаваш само тези, които ги мързи да мислят аналитично и самостоятелно и им е по- лесно да приемат наготово изгодни за тях сдъвкани заключения. За съвест знам, че нямаш..Но да знаеш, че има възмездие за тези, които умишлено заблуждават..