54

избирател

преди 3 години

Поне знайни и незнайни МУШМУРОЦИ, получиха своя незабравим миг слава...,покрай тоя вирус!!!Родата вероятно дни наред се организира,да е пред телевизора в дадения момент,да види "НАЩО мУмче"...?!

53

Анонимен

преди 3 години

някой спомена напред за Елин Пелин и разксза му Напаст божия. Ковиидиоооти прочетете го и ще се познаете някъде измежду героите.

52

Анонимен

преди 3 години

Този е професор по математика???? За 20 дни са 20000, но след 14 ще са 10000 само! А има 27000 медици според НСИ. Та как до края на октомври няма да издържи системата?! Вашите НОЩни простотии ги знаем! Професоре, хвърли си дипломата, че дали ще се мре много не знам, но ти многоо бой ще ядеш! Какво стана със закона за всяване на паника?! Този зашо не е вече затворен?!

51

Анонимен

преди 3 години

какво ви пука бе,все ще умрете

50

Бибо

преди 3 години

КАК ТАКА ПРОФЕСОРЕ: ТО ВЧЕРА ГЛАВНИЯТ САНИТАР КУМЧЕВ КАЗА, ЧЕ СИСТЕМАТА ЩЕ ИЗДЪРЖИ НА 500 ЗАРАЗЕНИ ОЩЕ 5,6 МЕСЕЦА. НЕ СЕ ПРОТИВОРЕЧИ НА ГЛ. САНИТАР.

49

Разгневена

преди 3 години

Бай *** не носи маски, масово се ходи без маски! Слагайте маски безсъвестни и безотговорни, заради вас сме с 600 заразени!Чувалите няма да стигнат, носете маски!

48

Анонимен

преди 3 години

Нямаше първа вълна, няма да има и втора!

47

Анонимен

преди 3 години

Ужасена, къси фрази, къси. Шефа ще ти ореже надницата.

46

Анонимен

преди 3 години

Колеги, нарежда от шефа, дойде момента да пишем за хладилни камиони и чували. А, и че "яко ще се мре". Напомням, използвайте къси фрази, както са спуснати, че компютърното мастило е много скъпо и шефа ще санкционира.

45

Ужасена

преди 3 години

Точно за това говоря всеки път! Ще стане така че няма да има място за всички в болницата!Строгите мерки трябва да се върнат! КПП та на всеки град, маски на открито и закрито, пълна карантина поне до края на годината, полицейски час от 20.00 до 06.00 ч.! Излизане само до магазин и аптека със СМС, забрана за безцелно разхождане и шляене по улиците и глоби по 5000 лв за неспазване на правилата!И не един път го споменавам - бой с пръчки като в Индия ако те хванат да се разхождаш без повод!

44

Нема вирус

преди 3 години

Много "безсмъртни" де били ще ще измрат и най-вече родителите им. Ще се вдигне средното IQ на българите.

43

Анонимен

преди 3 години

Не им вярвам вече. Накупих сума чували по предвижданията на Муфтачийски и ко? Ако не бях ги употребил за гроздобера щях да съм вътре. Втори път не се връзвам я.

42

7

преди 3 години

Този взе да ми омръзва, много неприятен тип, защото утре ако направят 20 хиляди теста и излезят 3 хиляди положителни, тоя ще млъкне и ще ходи да спи...

41

да питам

преди 3 години

абе доцента Мангъров дето Баце щеше да му пуска, де е бе. Някой казвст че е в интензивно. Сериозно, вярно ли е.

40

Анонимен

преди 3 години

ковидиооотите в началото приказваха че вируса бил безобиден докато Мангърчето това повтаряше по телевизиите. Сега Мангърчето се скри щото се оказа че не е безобидно вирусче и не си отминава. На неговите фенове обаче това не се побрави и минаха вече в сатанинските конспирации на 5g и Бил Гейтс. Да идат в кивид отделението на Пирогов да писедят ден два три без маски и фа ни убедят че вирус няма. И тсм хирата са приети с разтройство.

39

Пророк Илия

преди 3 години

Жътвата тепърва започва.Умните да се пазят.Другите Бог да ги пази.

38

Анонимен

преди 3 години

Нов заем.Б.Б. няма какво да чака.Така ще има пак излишъци.

37

Анонимен

преди 3 години

Витанов не знае обаче, колко са заразените извън статистиката. Сметките му са грешни. Мангъров, пък вероятно вече е на апаратно дишане в пряк двубой с безобидния covid-19.

36

Анонимен

преди 3 години

витанов, има една хубава българска приказка. Каквото си посял, това ще ожънеш.

35

Анонимен

преди 3 години

bg sindikatite i krib sa smartonosni paraziti, praskahte li gi s esenni otrovi?