7

славянин

преди 3 години

А в съзнателните държави и съзнателните народи, където мерките се спазват особено съзнатeлно какво е положението с вируса!? Предаде ли богу дух!?

6

Пандемик

преди 3 години

Пандемията, ще свърши, когато карантинират за дълго и на топло ей таквиз натегачи...

5

Бау

преди 3 години

До :-)Защото се тестват постоянно. Така е по големите фирми и медии.

4

Анонимен

преди 3 години

Бг панелният философ е най-умен, по-умен от професори и доценти...Начетох се на всякакви глупости под статиите за Ковид. Ей затова ще сме зле, жалко само, че и съвестните хора ще страдат заради т*ъпаците.

3

Батко

преди 3 години

Представителя на корумпираната СЗО се изказва отново неподготвен! Ей ***, да вземеш да се скриеш вече викам. Видяхме колко е страшен вирусът ви през отминаващите 7 месеца и колко много измряхме яко, но за подобни думи някой хора трябваше вече да са на съд и в затвора на топличко. И като затегнат мерките в България, какво ще стане, ще падне правителството, защото на хората им писна.Защо не затвориха страната през 2009, когато имаше в пъти повече жертви и повече болни, стига вече! Оставка!

2

:-)

преди 3 години

Защо тогава интервюираните лекари са все без маски в Ти Ви студиата? Ами журналистите, гостите и политиците по принцип? Това не е ли двоен стандарт?

1

Op

преди 3 години

И като ги затегнаха във Франция? Кво стана, нищо. Така, че Околийски гледай си службицата в поредната паразитна организацийка и затваряй устата!