23

Анонимен

преди 3 години

До СравнениеКакъв е проблема? :) Май проблема е , че става дума за Русия а :) сакън някой да не каже нещо лошо за азиатската клоака :)

22

Анонимен

преди 3 години

Гледам мизерията в Русия,създадена от Горбачовската катастройка,хората там мечтаят за такива бетонни жилища ,защото и това нямат,а живеят на улицата или в изгнили дървени къщи с капеща вода от покрива,а знаете,че там студа е голям и страшен,но нямат пари за храна,а камо ли ламарина за покрива,страшно е,има и деца,юноши или старци,живеещи в такива условия!

21

Анонимен

преди 3 години

На снимките все чисти руснаци :)

20

Н20

преди 3 години

Донякъде да! Но белите местят бизнеса си в предградията остават черните градът не може да събира данъци ,за да поддържа някога големия град ,имотите се обезценяват убийства и дрога всеки ден по улиците ,безлюден център нередовен градски транспорт недостиг на полиция и много други фактори. Трафик на дрога по посока сащ Канада!Всичко това си казва думата и за няколко десетилетия 4етвъртия град по население в САЩ излиза от топ 20!Жалко много жалко!Страшничко е да се движиш пеш нощем по улиците.

19

Анонимен

преди 3 години

И така звание на добро отива в клемата на ибришим и теракотстване...

18

Анонимен

преди 3 години

До Н20Двама братя на баба ми са избягали в началото на 19 век в САЩ,единия е бил в Детройт,но според мен,Детройт е бил съсипан именно защото заводите и произвдството спират дейността си и се изнасят от там,след което района е западнал тотално,това изобщо няма нищо общо с населението,а със загубените работни места.Сега същото се повтаря с големите корпорации,които убиват местното производство на хората,без значение в кой град или населено място,те остават без местно производство и препитание.

17

Анонимен

преди 3 години

Това е най-бързото и практично строителство,а ако искате фасадата на сгарадата да изглежда добре, просто трябва да се платят повече пари,ако жителите имат средства и са съсгласнои,не виждам нищо ненормално в бетонните или панелените строежи!

16

Сега кой?

преди 3 години

Сега кой щеше да стои на мястото на тези блокове? Правителството или частния сектор? И в двата случая материалът е пестен и времето е претупано. Всеки поне малко се е сблъсквал с новото строителство. Дето е казал човека- Аз това,което построих, вие не можете да го боядисате.

15

Анонимен

преди 3 години

Глупости,бетона си е типична европейска архитектура,немците също масово я използват още преди ВСВ и след това,без бетон няма колони и строеж изобщо,а как ще изглежда фасадата на сградата,зависи от архитекта,в България също се използват и 90% от населението живееше и живее в такива сгради.И днес се използва този тип строеж с бетонни панели в много държави,включително Германия,Полша и други държави,където произвеждат такива къщи и сгради,в България също се продават бетонни плочи,сълбища и елементи

14

Хм

преди 3 години

Е, защо е трябвало да ходи чак до тези държави...можело е просто да пообиколи небостъргачите и гетата в родината си.

13

Н20

преди 3 години

До сравнение Детройт е бил чудесен град ,хотела Кадилак ресорт и много други луксозни сгради ,за съжаление белите се изнасят в предградията и чернокожите съсипват града!

12

Сравнение

преди 3 години

Този да отиде да снима в Бронкс.....почти в центъра на Ню Йорк , там е прекрасно . Нали ? Или пък да покаже град Детройт как изглежда......

11

Анонимен

преди 3 години

Тези сгради са плод на вишото кетапостроене. За нормална къща на два етажа ако имаш опит не ти трябва вишо дори при констроирането. Да не говорим че държавата може да плати за няколко проекта и да ги използва всеки ;) Трябва да се осребряват кетапи и за това се стигна до това.Парадокса е че преди кетапостроителната индустрия хората са живяли много по добре и в по устойчив свят.

10

Анонимен

преди 3 години

А в Ню Йорк апартаментите са колкото банята ми 4кв.м. ха-ха!наема ,разбира се огромен.

9

Анонимен

преди 3 години

Сградите се стремят към марксизъм и го подкрепят ?

8

Н20

преди 3 години

Че кое му е "деспотичното и страшното" на това строителство напротив на малко място много апартаменти. Американците преди 120 г. започнаха да строят тъй наречените небостъргачи, които стоят и до днес!

7

Анонимен

преди 3 години

И къде са сградите има хора легнали на диванчета стари от комунзма ама сгради не виждам. Съвецкото строителство е най-доброто строителство на света. Все пак един фотограф в САЩ няма как да снима клошарите по кашоните от много демокрация там ще осъмне в панделата та се е пренесъл в лошия СССР да си изкарва самуня ляб.

6

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш излиза, че само в Русия живеещите в такива блокове са бедни и недоволни егати пасквила, ама какво да се прави като дори и мисирките трябва да ядат.

5

Само питам

преди 3 години

Защо не е снимал бруталроманизма в Столипиново?

4

Петров

преди 3 години

За 30 години освен писания срещу СССР "десните" медии нищо друго не измислиха.