55

Барселона

преди 3 години

Сякаш падаме от небето,че то винаги е било така.Производителя се скапва от работа и взема мизерни парички за продукцията си...Печелят...търгашите...

54

Мишо

преди 3 години

Нали сме пазарни икономика?! Могат и 200 да си слагат, и какво?

53

байселУ

преди 3 години

Щом се хвърлят по зградите яйца, домати ,луксозна тоалетна хартия и риба, значи не е толкова скъпо .

52

Анонимен

преди 3 години

Много евтините храни е ясно, че са пълни с химия, стари са или с ниско качество. Много ме удивляват хора, които си мислят, че в чужбина ядат качествена храна, та там химията е позната и се използва доста по-отдавна от тук, за това имат и такива евтини храни. Ако някой си мисли, че яде истинска храна в напредлана страна за без пари, значи е напълно заблуден. Но, както винаги българина си остава чуждопоклонник, вносното вшинаги е е по-...

51

До 57

преди 3 години

Имам предвид че всичко е оставено е така и си затварят очите за безобразните цени е България, че може би веригите си плащат такса комфорт и да слагат 100 процентови надценки!

50

Анонимен

преди 3 години

Да сеят сладък картоф/батат/ цената във веригите му е 6 кинта килото. Така биха им го изкочували на 3 лв. Хахахах

49

ист

преди 3 години

В света - малка надценка при голям оборот.В България - малък оборот а голяма надценка, за да не фалира търговията на дребно.Ценообразуване -от производителя до потребителя продукта минава през търговия на едро, транспорт, складова и хладилна база, фири, брак, заплати и печалба. В търговията на дребно разходите се повтарят. Прибавете и 20 % ДДС. Цените не са високи, а заплатите и пенсиите са ниски.

48

Анонимен

преди 3 години

Българите искат да им е евтино, да им е до входа и ако може да платят когато искат. Пазарна икономика е- свиквайте. Искаш екстри- струват пари.

47

Митьо

преди 3 години

Тодоре, заравяйте обратно картофите и чакайте високи цени. През това време теглете бързи кредити, да видите как живеят ваще работници.

46

Митко 21 см

преди 3 години

Бг производителите искат комунизъм - да им се изкупува стоката от държавата и субсидии да бичат. Ама искат и леко демокрация - джипове и ЕС класи и силиконови любовници. Ами няма как да стане...да си ядат кривите картофи

45

Анонимен

преди 3 години

Високопоставени лица в ценообразуването на картофи!?!?! Вие сериозно ли? В ценообразуването на компотите?

44

Анонимен

преди 3 години

Влезте в Кауфланд е България и в Кауфланд в Румъния и ще усетите разликата, там е в пъти по-евтина храната а кока колата е истинска

43

да,да ама не

преди 3 години

До Ицо ФранкфуртТова на снимката с този чувал не е български картоф! Прилича много на египетски картоф, но може и нидерландски или белгийски да е! На търговец - вносител вяра да нямаш!

42

Анонимен

преди 3 години

То затова не можем да вържем месеца, от надути цени, то и 3 бона да взимаш не може да изкараш! Има нещо сбъркано или са замесени много високопоставени лица в това ценообразуване!Пребиха ни с цени а в Европа с петорно по-високи заплати е по-евтино в пъти!-

41

ля ля

преди 3 години

а в София - само в София нещата биват увеличени с още 100%за какви увеличения на социалните, пенсиите и заплатите говорим!!!!!!хората които не стачкуват и не протестират се съгласяват напълно с безмислиците в държавата ни!и стига с тези нямало алтернатива - на 1000% ще е по-добре от тези измамници ГЕРБ! а всичко трябва да стане много бързо защото иначе ще си прекроят плановете и ще продължат да ни играят по тяхната *** управниците!!! активизирайте се !

40

Ицо Франкфурт

преди 3 години

5 кг. мрежа измити и пресни картофи са 1.50 евра в хипермаркета. На час взимам 16 евра. С дневния надник мога да се зарина в картофи. Да го ......българските производители, алчни до мозъка на костите си. Бг стока и докато живях в бг. не съм купувал. Да дойдат тук да произвеждат, като са ербап. Но тук няма да има гладни баби да им работят за по 300 лв.

39

Гошко

преди 3 години

Добро утро бате ......

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен" Абе тъ-паци причината е пазарната икономика." - да отидеш да продаваш собствена стока на пазар във Варна и на 10тата минута да дойдат няколко момчета и да ти кажат че ако до 10 мин. не си тръгнеш, няма да можеш да ходиш не е пазарна икономика, а монополо-мутризация.

37

Анонимен

преди 3 години

Доматите 2,50, 3,50, 4.50 откачена работа, в Белгия и Германия са на 0.60 евро до 1 евро

36

глас от тъдява

преди 3 години

колегата вече го казал.НИКЪДЕ не съм видял производител да продава по-евтино от голлемите вериги!? Даже бабите на пазара не се свенят , въпреки че някои даже и за място не плащат.