32

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКЛЕВЕТНИЦИ СА БОЙКО БОРИСОВ И АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ.

31

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че Борисов ще си отиде и то най-вероятно преди изборите. Мненията на Вебер и други германски шовинисти, лъжите на дърти БКП *** като ББ и Сашо нямат значение.

30

Анонимен

преди 3 години

Ал. Йорданов: Дебатът в Брюксел бе пълен провал за клеветниците. Проектът за резолюция е абсолютно безсмислен, изгрухтя евродепутатът.Е, така е - пусни сви ня под одъра, ще се качи на одъра и ушите ще ти изяде.Тоя бай *** и вреден за Корупционер го насадиха в Европа, за да ни излага всекидневно. И вместо да си трае там на дебелата софра, просташтината му го кара да търси нови изяви и да се обажда.

29

офф

преди 3 години

Ал Йо, Ако Боко падне, ти изчезваш от политическата лапачка! И малките деца знаят за голямата корупция от всички политици на власт!

28

Анонимен

преди 3 години

ДЕБАТА В БРЮКСЕЛ БЕШЕ ПЪЛНА ПОБЕДА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЪЛГАРИ!

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа ти се връща червен ***.Но ти със сигурност ще пукнеш преди Александър Йорданов

26

Москвич

преди 3 години

Самата истина !Колкото и да ги боли Бабикяновците и всички платени *** драскащи по форумите - това е самата истина.Очаквам цял ден да пикаят гас на присекулки по медиите.Очаквам и новата мантра - "Европа не се интересува от нас и не е на ясно какво става в България" (затова ние т.е. метежницете ще продължим да лъжем и манипулираме хората докато някой заблуден не се излъже пак като през 2013г.Това е истината !Другото са лъжи и манипулации !

25

Анонимен

преди 3 години

"ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МИРНИ ПРОТЕСТИ И ТОВА СЕ СЛУЧВА В БГ, НО ВАЖНОТО Е КАКВО ЩЕ РЕШИ НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ МАРТ НА РЕДОВНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ"

24

Анонимен

преди 3 години

Сбръчканата руска бабичка Милиончева пак яде шамарите Никой не се връзва на плитките лъжи на една обвинена в пране на пари руска слугиня

23

Анонимен

преди 3 години

..''НАБЛЮДАВАМЕ ПРОТЕСТИТЕ В БГ- ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МИРНИ ПРОТЕСТИ, ЗНАЧИ ХОРАТА ВЯРВАТ В ДЕМОКРАЦИЯТА, А ПРОТЕСТИТЕ СЕ ОТРАЗЯВАТ ПО ВСИЧКИ ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ, ДАЖЕ И В РЕАЛНО ВРЕМЕ...."

22

Анонимен

преди 3 години

Г-н Александър Йорданов пак бръкна в здравето на комунистическите г н и д и които вият отчаяно тук Му хахахахаха

21

Анонимен

преди 3 години

МИЛИОНЧЕВА ПРОПУСНА ДА ИНФОРМИРА ЕП, ЧЕ 2008Г ЕК СПРЯ НА БГ НАД 500 МИЛИОНА ЕВРО ЗА КРУПНИ КРАЖБИ И ЗЛОУПОТРЕБИ С ЕВРОФОНДОВЕ ПО ПРОГРАМИ ИСПА, ФАР И САПАРД ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ, А ЛИЦЕНЗИИТЕ НА РАЗПЛАЩАТЕЛНИТЕ АГЕНЦИИ ОТНЕТИ, ТОГАВА УПРАВЛЯВАХА ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ И МУТРИ.

20

Анонимен

преди 3 години

Сто и двайсет,трийсет килограма екземпляри,днес бранят олигарха,защото си пълнят зад....те с пари и то много.*** не ги интересува, как живеят над два милиона и половина българи,които са на рискования праг на оцеляване.За предателските душИ, България е Швейцария на Балканите.Безочливи св.не,които произвеждат по една кофа хранителни отпадъци всеки Божи ден.

19

paul61

преди 3 години

Александър Йорданов е продажен човек - заради него и такива като него от СДС остана само името !

18

Анонимен

преди 3 години

МИЛИОНЧЕВА-ЗАВЪРШИ ЖАЛКИТЕ СИ КЛЕВЕТИ И ЛЪЖИ С "В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ" ОБАЧЕ НЕ ДОБАВИ НИЩО ЗА КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ В ЛОЗЕНЕЦ ПОСТРОЕНИ С ЕВРОСУБСИДИИ АМА БЕЗ ГОСТИ, ВИСЕЛИ ОТ МЕСЕЦИ НА РУСКИТЕ САЙТОВЕ ЗА ИМОТИ- В ПСИХОЛОГИЯТА ТОВА СЕ НАРИЧА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ГЛАВНОТО ДЕЙСТВАЩО ЛИЦЕ- ГЕРБ КРАДАТ , НИЙ НЕ СМЕ.

17

Коментар

преди 3 години

Мистър 10% ли го е казал туй нящу)))Значи да разбирам точно обратното!

16

До 8

преди 3 години

До АнонименПич, 24 часа, няма да го докосна като вестник. Няма да го отворя в моя браузер. А ти ми говориш, да го използвам, за да си създам лично мнение.Четете го вие- заблудените, които си мислите, че Бойко е антикомунист и е новото СДС.Там ще му четете хвалебствията на Петьо Блъсков- ще се радвате и на ордена, който ще му дадат...че хвали любимата ви мутра.

15

ЛИЦЕТО НА СДС

преди 3 години

им изяде електората. Сега е ред да ръфа от гласоподавателите на ГЕРБ. Давай Сашко, като гледам скоро трябва пак се преорентираш, че ГЕРБ пада от власт. Да не станеш пак КОМУНИСТ като преди 1989....

14

Ал Бънди

преди 3 години

Мноооу си *** саше.

13

Анонимен

преди 3 години

Много го е яд, че сега Качака прави по-големи купчинки от него.