9

Анонимен

преди 3 години

за какво да ги подкрепяме, за да наричат пак татари ли??

8

Напомнително :

преди 3 години

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в негои гадните албанци.Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти.Забележка: На Заев и семейството му да не се дава български паспорт!

7

Ха-ха

преди 3 години

Как да бъдеш приятел с някой който те плюе и ти забива наж в гърба вече 30 години,въпреки непрекъснатите отстъпки???Време е да се действа като гърците-твърди условия и ако не са съгласни-да го *****.Гърците постигнаха 90% от това,което искаха и пак са недоволни!За какво да им отстъпваме,след като и без друго шиптърите ще ги унищожат?Само се самоунижаваме!

6

Вътко

преди 3 години

Прав е човека, щом се определят, значи са такива. От 1950та насам са македонци и да правят и говорят каквото искат. Но да не закачат българските националисти от македонския край, като Георги Делчев, Дамян Груев и тн. Не виждам смисъл да се дискутира какви са тези хора, те самите никога неса се двуомели какви са, защото са нямали други възможности освен да са българи, защото родителите им са българи и земята им е българска. Зоран Заев и Тоше Проески, лека му пръст, да са македонци щом така смятат

5

Анонимен

преди 3 години

Искат приятелство за да влязат в ЕС...и после гледай кво плюене и крадене на история ще става.

4

Анонимен

преди 3 години

Македонска нация не съществува. Македонската нация бе създадена от Тито за един ден. Сърбите извършиха брутален геноцид. 30 000 българи бяха избити и над 200 000 бяха вкарани в лагери, защото се е самоопределяха като българи.

3

Вуте

преди 3 години

Българи и Македонци винаги са били братя...Това, че разни политици в историята от освобождение от османско иго предават и разделят братските народи от двете страни е съвсем отделен въпрос... Предателствата са взаимни... Дано някога се обединим!

2

Шопо

преди 3 години

Няма македонски народ ! Има българи от Вардарска България!

1

И.Б.

преди 3 години

Чул те Господ, Зоране!