32

Анонимен

преди 3 години

До 25Адвокат Марковски каза, че Цветков е бил с предпазен колан.Ако това е вярно тогава и скоростта на удара е възможно да е 114 км., което означава, че убиеца или през цялото време се е движел с около 100 км/ч. или е натиснал газта умишлено стотина метра преди светофара - и в двата случая: умишлено убийство със съучастници, които също трябва да получат присъди като такива.

31

мак

преди 3 години

Ще се измъкне. Изобщо не вярвам, че ще лежи. Ще измислят нещо, което да посее съмнение във вината или да я омаловажи и толкоз.

30

Анонимен

преди 3 години

Това стана като с цените в магазините. Не е 100, около 99. По друго звучи.

29

Анонимен

преди 3 години

До Агент Гибс, всъщност скоростта е равна на разстоянието върху времето V=S/T

28

дедо Ташунко

преди 3 години

Всякакви пледоарии са излишни. Никой не е дал 3 наркотика насила на този младеж, физически убиец на Милен Цветков. Ако съм съдия ще дам 2 десетилетия затвор с поправителен труд на това богаташко ***, а на придружителите по една година ефективна присъда за бягство и укриване на улики. Трябва да бъде раздадено правосъдие, а не милост, за назидание на всички!

27

Анонимен

преди 3 години

Хладнокръвен убиец с мощен финансов гръб !И от наглото му държа личи, че този и в бъдеще няма да е друг.

26

Истина

преди 3 години

Наркотиците са незаконни, така че не знам защо го бавят това дело. Още повече е шофирал пиян и дрогиран, автоматично на следващия ден трябваше да получи максимална присъда с без право на обжалване и да не се губи толкова време и ресурси за ясен случай! Вижда се колко неефективно работи съд и прокуратура, затова се иска промяна!

25

Анонимен

преди 3 години

Toz sadia oste li ne e obesen ili blasnat analogichno na svetofar ot niakoe vesto lice?

24

до 23

преди 3 години

Какво друго е накзанието за над 100км/ч, би ли споделил, драги ми смехурко? НИКАКВО по-различно. Ама НИКАКВО. Дали е карал със 80 или със 180- няма разлика според НК. Тук идва преценката на съдията, разбира се. Наказание от до ще клони в по-горна граница така и така, независимо от скоростта. Разбира се, няма съдия в България, който да признае Кристиян за виновен за умишлено убийство. Както и да въртят законите, ще полежи 2-3 години максимум и ще бъде пуснат, защото ще учи и работи в затвора.

23

Анонимен

преди 3 години

Тези криминални структури неизменно са свързани с лица на политическо ниво и много полицаи.

22

Не!

преди 3 години

Гнусната ни прокуратура е заложила капан в самото начало. Предумишлено убийство... а то не е, автоматично пада в съда! И някой гладен прокурор ще се напапка...

21

Юрист

преди 3 години

Надрусано мамино ла..ненце с 3 вида наркотици се качва в 2 тона джип барабар с себеподобни, кара с много над ограничението и убива човек на място. Това е за доживотна присъда. А *** с чий пари е купила джипа? Наркотиците с чий пари са? Я едно подробно разследване. Да видим колко мърсотии ще излязат наяве.

20

нямачовекнямапроблем

преди 3 години

И Доган ви го каза, че стъпиш ли където не трябва, следва един вид отстраняване.Колко обаче трябва да са ви дебели главите байганьовци, да го повярвате ... ?!

19

Анонимен

преди 3 години

пиша от софийския затвор - всички ние с нетърпение очакваме новото попълнение в харема - свежо агнешко. Молим съда за по бързо действие с този хубав младеж

18

за Кон...

преди 3 години

Карал бил с 99.999 км.ч. щото ако обявят чв скороста е била НАД 100км.ч. наказанието е вече друго и по-трудно ще измъкнат маминото синче от панделата . А сега делото ще се проооотака ..... дъъългоооо.... дъъългоооо... няколко инстанции... внезапно заболели адвокати ... лошо здравословно състояние на обвиняемия ... ще поиска да учи и да е добър ... ще се загубят доказателствени материали ...НОМЕРАТА НА ПОДКУПНИЯ НИ СЪД ВЕЧЕ ГИ ЗНАЕМ ... Малкия дрогиран килър ще лежи на лежаното ... гаранция.

17

Анонимен

преди 3 години

Става катастрофа на едно такова мамино синче, блъска отзад валяк, абе настига валяка с ЕС-класата и се шибва в задницата му. Маминото синче не излиза от мерцедеса, дрънчат телефони....След минута пристига патрулка, катаджията вади шофьора на валяка, прегръща го дружески и го пита: - Кажи ми сега...как го изпревари...как го засече...?

16

Анонимен

преди 3 години

Тук, в Англия за причинена смърт на пътя заради употреба на наркотици или неправилно използване на телефона или алкохол присъдите са от 14 г. до доживотна!

15

тарикат ганю

преди 3 години

До Анонимен 13Нашето законодателство съвсем съзнателно е такова!То осигурява лапачка на адвокати и съдии!

14

Ангел

преди 3 години

А колко просто щеше да бъде ако беше отказал да дава каквито и да е проби за наркотици.

13

Социално дистанциран

преди 3 години

Според мен още в началото е заложено безумно обвинение, което ще падне в съда - "умишлено убийство". Това означава оправдателна присъда!Ако беше "по непредпазливост" със сигурност щяха да го осъдят.