47

Калеко Алеко

преди 3 години

Любители на конспиративни теории открай време се въдят по нашите географски ширини, такива които не вярват на официалните данни изнесени от Прокуратурата за съдържанието на касите на президентските съветници, но вярват на кулажите на шкафчета и чекмедежета залепени по страниците на Фейсбук ... Същите пациенти не вярват и в съществуването на Ковид-19, защото Румбата така им е казал, да не се стахуват и да ходят да се съвкупляват на Шипка, Бузлуджа и яз.Копринка ... !!!

46

Ф.С.В.

преди 3 години

дО 45 - знаеш ли "приятел',,,,,-- Аз имам много знания и умения- Но в БГ като минеш 35 години -се ОКАЗВА ЧЕ СИ МНОГО ГОЛЯМ СТАРЕЦ ЗА ФИРМИТЕ И РАБОТОДАТЕЛИТЕ !! И ТОВА ГО ИМА САМО В БГ!

45

Handel

преди 3 години

До Българин 38Простата сметка показва че болниците гушват между 300,000 и 500,000 лева на ден само от тестове. Разходите - една лаборантка, 5 лв стойността на теста който не е ясно какво точно показва, и една телефонистка, която да звъни и вика за тестове хората, които са били в контакт с обявения за "заразен" човек с лош късмет.Да му мислят настина болните, за които Здравната каса дава "само" 200-400 лв.

44

лека НОЩ

преди 3 години

Очевидно и здравните власти на други европейски държави не вярват на "официалната информация" на бг ЩАБ-а.

43

анонимен

преди 3 години

Една от причините да не вярват! Има и други! :Детайлна хронология на ???29.02 Коронавирусът е най-обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!13.03 Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!19.03 Маските е вредно да се носят от здрави хора. Не виждам никакъв смисъл.30.03 Маските стават задължителни за всички!03.04 Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!19.04 Адът се отлага за неопределено време

42

Активист на БСП

преди 3 години

Ако има опасност от коронавирус , Страхливецът от Хераково ще спи с маска и нощем!!! А той си джитка без нищо! Няма коронавирус !!!

41

Стига

преди 3 години

Хора спрете да давате акъл и дасе правите да всезнаещи и изпълнявайте наредбите и указанията, погледнете до къде я докарахте от философия...

40

Анонимен

преди 3 години

До До фсб и 39Е много сте наивни, щом толкова години ви лъжат и си трайкате. Който не е доволен от ниска заплата има няколко варианта:- трайчо костов на 1000лв заплата, да си стои на същото интелектуално ниво и да дълбае с ракия и цигари към дъното- бегония арбайтен в европата за някоя хилядарка ойро нискоквалифициран труд като тук- да си седне на Д-то да научи нещо, да се образова, да се изгради като човек и умения, да смени сферата и да получава това за което мечтае

39

Ф.С.В.

преди 3 години

КАЗАХ ВИ -НЕЩАТА СА МНОГО ПРОСТИ - ГРАЖДАНИ С МЕДИИ ВЛИЗАТ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА И -БРОЯТ ПАЦИЕНТИТЕ В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ - ТАКА ЩЕ НИ СТАНЕ ЯСНА ЦЯЛАТА "КАРТИНКА"

38

Дедо Пенс

преди 3 години

При ГЕРБ се чувствам прекрасно - 125 ? пенсия и 25? добавки всеки месец !!! Това е превъзходно!!!

37

Адда

преди 3 години

Аз съм убеден че 90= не вярват на измислената си стъкмена информация, защото всички се исрахте в лъжите си. Даже и сега. Няма как месец май да знаеш колко заразени ще има Октомври. И да знаеш че пак ще затворят всичко. Това е действие по план. Не е конспирация, а самата истина. Всичко е супер голям фалш. Да вирус има, но не е това което представяте, лъжливите медии

36

Право в целта

преди 3 години

Ще повярвам, че Ковид-19 го има и същият е опасен, когато МухоБойко, генерал Годжи и бай Шиле се скрият в миши дупки.

35

Анонимен

преди 3 години

Какво излиза - 56% кoводиoтa? Не вярвам, едва ли са повече от 10-15%, ама са много вресливи.

34

Ф.С.В.

преди 3 години

до 34 -Прав си ! Ами казано 77 ГОДИНИ В ЛЪЖИ__СТИГАТ!!! Уморихме се да им вярваме,, -няколко поколения измряха за "Светлото Бъдеще" което така и НЕ ВИДЯХА!!

33

Българин

преди 3 години

Тестовете на овцата, козата и папаята се оказаха положителни. По света и у нас се провеждат масови протести, без маски и без предпазни мерки, а болниците са празни. Вместо болните да търсят лекарска помощ, лекарите търсят болни от параноявирус. Има ли още зомбита, които да вярват на тази световна измама?!?

32

Анонимен

преди 3 години

Тая , е известна фирмичка ,много лъжа бря,не е ли обратното )колко ви платиха за гадове

31

аз

преди 3 години

Магистрала тракия е взела повече жертви от ковида, така че засега нема да се плашите. Като станат повече от ковид отколкото от автомобилни катастрофи, тогава може да се замислите. Засега умират по 3 човека средно на ден от стари коли, високи комплекси и нисък интелект. За съжаление някой път убиват и невинни хора със себе си.

30

Анонимен

преди 3 години

Как да вярвам , вчера починал 95 г от коронавирус , бил с прудружаващо заболяване старост. ( само той не бил с придружаващи заболявания). Вие та ша к с хората ли си правите или играете на джобен тетрис.

29

До фсб

преди 3 години

Не 32 години бе,45години е лъган за светлото бъдеще и пълната победа на комунизма, след това комунистите, станаха капиталисти,окрадоха парите от банките и продължиха да лъжат и крадат.Е поне ни разрешават да слушаме западна музика..

28

Анонимен

преди 3 години

Малоумния който пише да се ходи по инфекциозни отделения, трябва да знае, че съществуват истински болести (не като ковида му) и никой не пуска в инфекциозното хора да се разхождат. Разбра ли, чобанин?