90

ззз

преди 3 години

Пак, като през Соц.-а , го докарахме до там, че ако искаме да знаем какво става по света и най-вече у нас - трябва да четем чуждата преса!Четете в нет-а Дойче Веле (има го и на български) - потресаващо разминаване м/у това което слушаме и четем у нас и пресата в Германия. Такива съсипващи статии, каквито и нашата "опозиционна" преса не смее да пише.А за отразяването на протестите у нас и настроенията в Европа към милите ни управляващи , просто тук живеем в цензорирана мутроландия!

89

Тонката

преди 3 години

Колко още свобода за медиите искат бе?:):):)Бабикяна в неговите сайтове си пише кво му скимне срещу ГЕРБ и Бойко в частност без никой копче да може да му каже:):):)Фрог Нюз също:):):)Божков ТВ там пък да не говорим къде излъчваха на LIVE протеста кога се събираха малко повече хора и имаха денонощно репортер с камера на Катуна на Орлов Мост:):):)Колко още свобода?:):):)

88

Bluf

преди 3 години

Сачева разбира се отговаря шаблонно, а и този журналист също не е вчерашен, обаче на него не са му ясни нещата у нас оттук оттам е попрочел нещо цирира некъв департамент от Америка некви ЕК. Истината че нито той нито цитираните от него са дошли на място да разберат какви проблеми имаме а разчитат тукашни най различни съмнителни личности да им пращат доклади. Получава се така че се тиражират неща които не са ни чак толкова голям проблем а реалните дълбоки проблеми никой не ги споменава.

87

Анонимен

преди 3 години

Защо Бабикян, Хаджи Генчо и другия реват срещу Българското правителство???---------ЗА ПАРИ----------ЗАЩОТО ИМ СЕ ПЛАЩА-------- МНОГО ПАРИЧКИ--------ЧЕРЕПА остава да си сложат два кокала и знамето е готовоа черен фонНЕ искам пиратска тройка да води държавата

86

Анонимен

преди 3 години

АРМАН БАБИКЯН - ХАДЖИ ГЕНОВ И ДРУГИЯработят против възхода на държавата ТИЯ ТРИМАТА КАКВО СА НАПРАВИЛИ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ЗА БЪЛГАРИЯ?????

85

Тонката

преди 3 години

Работите сериозно отиват към Борисов4:):):)Бесепето с отцепването вчера на тези 6тимата партизани още 5% назад:):):)

84

Ментора бай Иван

преди 3 години

Единство, според Бойко Борисов е, ТОЙ да си пълни шкафчето и офшорките , ние народа да МУ ръкопляскаме и да го хвалим как майсторски краде!Така ли г-жа Сачева?Тия опорки къде ги научи ?В Холандия ли? Не думай!

83

Анонимен

преди 3 години

Довечера протеста щял да бъде под надслов НЕ НА КОРУПЦИЯТА ПРИ ПЕНСИОНЕРИТЕ !!!Триото ще се бори срещу 50те лева,защото според тях били средства за купуване на гласове !!!

82

До финансист

преди 3 години

Провери какви са ни заемите и кои държави нямат такива !!! Аман от мухи със самочувствие на аероплани !!!Много знаете бе,да се чуди човек колко умни хора в тази държава,а все реват,че бедни !!

81

Тонката

преди 3 години

Много писане пред монитора,а довечера на протестчето мах 200 човечета:):):)Бабикян ше им направи пак Лятно Кино:):):)

80

Шефа

преди 3 години

Срама от Борисов и неговите министри става непоносим!Вероятно нещата ще вървят към по-голяма ескалация , която няма да е в полза на мутрите от ГЕРБ!

79

Анонимен

преди 3 години

Тиквите на БСП са на площада, трима овчари и малко стадо овце, викат беееее

78

Анонимен

преди 3 години

Тази ако се охрани още малко ще и трябват два стола да седне.

77

Финансист

преди 3 години

Добре де, тази министърка иска протестиращите да са повече от един милион ли ? Щом тя ги е преброила до шест хиляди, значи те са повече. Хората искат оставките на Борисов, правителството му, както и на главния прокурор. Между впрочем, кога някой от политиците в страната ще каже колко са заемите, емитирани през последните няколко г., както и кои ще ги изплащат. Не залъгвайте пенсионерите с по някакви си 50 лева.

76

Нане

преди 3 години

Аве тоя тулупа откъде ги намира таквиз кухи ***, кат, че ли със свещ ги турси да дразнят с простотията си хората?!

75

Ops

преди 3 години

Pravitelstvoto ne e i 4uvalo za Voenen sud i voeni prisudi.

74

Тази офтса

преди 3 години

*** Себастиан я направи на 2 стотинки.Според нея всички лъжат, само тя и правителството казват истината, и само истината.Яхния.Не знам дали наистина е учила в Холандия, но акцента който има е потресаващ.

73

ДДРОнег

преди 3 години

"Според Сачева, президентът е този, който сега трябва да "говори за единство"Ок, сачева, искам да съм единен с боко, т.е да се съединя с шкафчето му, идвам, пригответе ми 10% от милиардите бокови !!!А вие всъщност какво разбирате под "единство" :):):)

72

Анонимен

преди 3 години

добавката от 50 лв. ще продължи да се изплаща по време на пандемията.

71

хаха

преди 3 години

Тя си намери майстора, не като нашите ***, този задава въпроси:*** Себастиан: Да, но не го правите. Според Държавния департамент на САЩ не правите нищо по въпроса. Предоставяте възможности за корупция по всички етажи на правителството.Деница Сачева: Не бих се съгласила с това Мисля, че *** Себастиан: Значи и те не знаят за какво говорят? ЕС не знае за какво говори, САЩ не знае за какво говори Сякаш никой не ви разбира. Вие сте една дълбоко неразбрана държава.