8

Анонимен

преди 3 години

От март месец кьорав лев не могат сгънат миличките милюцайчета. Корони, морони, кпп-та, протести, глад голям. Отделно фирмичките им, които се водят на близки роднини, не вървят. Абе страшничко си е. А банката не чака. Отделно жена, деца, любовници, лов, риболов, три таралясника на паркинга, вили, къщи, пара трябва ей. Това с една заплатка не се прави. Сега пък ще трябва да се бият и с татуираните нещастници от дрога, на борисов и булонката на пеевски, застъпниците. Ей съсипаха я тая държава.

7

Анонимен

преди 3 години

Айде пак ченгеджийски номера.

6

Лудко

преди 3 години

Няма какво да организират. Просто правят "кръгом" и готово ;)

5

Факт

преди 3 години

Хахахахахаха - дали ще се присъединят къмм другия протест? Майтапа на страна, но точно сега е момента да изнудят Боко за още кинти, щото са го хванали за топките.

4

a

преди 3 години

Хайде, хайде. До къде я докарахме щом и най-големите рушветаджий щели да протестират...

3

Литекс-София

преди 3 години

Уважението се заслужава с подходящата визия, адекватност, език, физика, ценности, проактивно поведение, действия, резулати, еднаквост при прилагане на закона и още. Тогава има уважение, дотогава има пренебрежение. Ама условията, заплатите, системата били лоши...ами, що чините там, бе или държавната службица е едно, а помежду им още немалко други "работи"? Щом не ви харесва, да бяхте проучили къде отивате, какво ще правите, какво ще искат от вас. Сега мрънкат и искат...покажете, че ставате!

2

Анонимен

преди 3 години

Еми да ! Винаги съм се чудел какво са ги запазили толкова тия в парламента. Да се обръщат с гръб към протестиращите и да тръгват срещу парламента!

1

Анонимен

преди 3 години

Сега ще бъде интересно. Биячите на известната охранителна фирма ще трябва да пазят политиците от полицейската Любофф...