34

Анонимен

преди 3 години

В Русия има 100% достъпност до детските градини във всяко населено място детските градини са 100% обезпечени. Всяка майка може да е сигурна, че ще има място за детето и където и да е.

33

Анонимен

преди 3 години

За първи път в съвременната история Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), още никой в света няма такива оръжия и няма да има в следващите десетилетия. При това Русия харчи 17 пъти по малко от САЩ за военни цели.

32

Анонимен

преди 3 години

А САЩ какви коли произвеждат?

31

Анонимен

преди 3 години

И защо в 21 век, в САЩ - страната която е най-големият брутен производител на петрол в свеата и енергията трябва да струва почти безплатно 50 милиона американци гладуват и гладни тълпи от мартодери вилнеят по улиците и плячкосват магазините?

30

Анонимен

преди 3 години

Дългът на САЩ е по голям от бевепето, така че като извадун от бевепето дълга и САЩ са преди Русия.

29

Няма сравнение !

преди 3 години

БВП на Русия е 10 пъти по-малък от този на САЩ и населението на Русия е два пъти по-малко от това на САЩ !

28

наблюдател

преди 3 години

Мале как въвреше по черни пътища без да ти пука, че ще стане нещо. Пък за рацотна кола беше перфектна! Събираше бая джибри и не клякаше!

27

Анонимен

преди 3 години

"Русия ако иска да победи сащ да разпространи слуха..."------------------------------Русия не оперира със слухове, а с наличието на Пълни хамбари: Пиндостан с неудоволствие призна господството на Русия на световния пазар за пшеница. Русия изнася пшеница в над 100 държави. Тази година Русия събра 122.5 млн. т. зърно - втори резултат след 2017 г.

26

Малък факт

преди 3 години

И защо СССР- Велика сила . Една от двете велики сили по онова време . се разпадна!? Защо се разпадна СССР щом е била велика сила ?

25

Много слабо!

преди 3 години

И кого го интересува през 2020г. как са се означавали през 1966 г. съветските подобия на коли !?

24

Анонимен

преди 3 години

"СССР не е държава, авторье!"-------------------Да. СССР не е просто държава, а съюз от 15 държави. Велика сила. Една от двете велики сили по онова време.

23

Жо

преди 3 години

Малко от вас знаят, че в България през1967 г., в Ловеч се монтираше оригиналния ФИАТ 124, подобие на който е Жигулата. Двиганелят и купето пристигаха директно от Италия.Българският автомобил се казваше ФИАТ 124 Пирин. След появата на Жигулата, руснаците ни забраниха да прави нашия ФИАТ.Имал съм такъв български ФИАТ.Той се различава с над 25 възли от Жигулата- целият двигател, карбуратор, окачване, съединителфилтри и т.н.

22

Анонимен

преди 3 години

това е 100% копие на ФИАТ 124,кола на 1966 година! ------Не е точно 100%

21

Анонимен

преди 3 години

"Русия изпревари Германия и вече е пета световна икономика."---------------------------------------------Най-мощният производител на мляко в Европа се казва Щефан Дюрр. Главният руски млекар Щефан Дюрр е роден в живописен район на Южна Германия. Преди години той пожелал да живее в Русия, кандидатствал за руско гражданство и го получил. Днес Щефан Дюрр е президент на руския холдинг ЭкоНива.

20

Анонимен

преди 3 години

Сегашното поколение трябва да знае , че това е 100% копие на ФИАТ 124,кола на 1966 година! Закупуват лицензи и некакви права и после руснаците 40 години правят един и същи автомобил.

19

антиссср

преди 3 години

"...в СССР е приета нова таблица за наименуване на автомобилите, камионите и други превозни средства, произвеждани в държавата..."СССР не е държава, авторье !

18

От април 2019 Лада

преди 3 години

не се предлага в БГ и ЕС защото не покрива екологичните норми.Основният ипазар са страните от азиатската част на бившия СССР,където успяват дапласират 70-80 000 годишно.

17

Sata NATO

преди 3 години

Жертва на всичко това стана нашето производство на Рено 8 и Рено 10----- Рено 8 и 10 изобщо не са конкуренция на Жигулата. Те са от класа на Запорожец. Или хайде - 10 е малко над зазката и клони към Шкода 100 МB. Едва ли някой от тук пишещите са се возили на Рено 8 или 10, само си пишете колкото да не заспите. Производството на рената е спряно от французите заради нелоялна конкуренция.

16

Анонимен

преди 3 години

Представителите на най-големите автомобилни заводи по това време в СССР ГАЗ и ЗиЛ не изпращат свои представители на заседанието през есента на 1964 година, тъй като точно тогава се случва превратът срещу Никита Сергеевич Хрусшьов и на върха на партийната власт се качва Леонид Ильич Брежнев.

15

Асен

преди 3 години

До 129Изнасяли са таратанци, тези трошляци никога не са отговаряли на каквито и да е норми и никога не е имало повече от няколко екзотични бройки на запад.