27

Патриот

преди 3 години

Хенри Кисисинджър-"Америка няма съюзници ,само интереси!"Самият архитект на краварската империалистка политика ви го казва ,а наште атлантически *** си въобразят ще им били "съюзници" :)добре ама аз не страдам от вашето умопомрачение !Знам много добре какви *** са американците и ФАЩ!

26

Анонимен

преди 3 години

31 Ти, от кой си, щото пишеше на български?Ще трябва, да си руски шпионин, или от ония северноантичките сърбомани.България е членка на НАТО, от 2004,а от 2007 на ЕС, не ни грижи.

25

Неочаквах такива

преди 3 години

глупости да бъдат казани от известни личности.Единият казва,че руснаците не шпионирали нас,а американците.Май тука не е САЩ,да ходят там.Другият ниуспокоява,че не било реално шпиониране,защото Русия била шпиониралацелите Балкани,ама през Сърбия.Май тука не е Сърбия,шпионите не са сърби,а руснаци и шпионираните сме ние.Ами то като искаш да защитаваш някакватеза,за или против,по-скоро против доказаните факти за нерегламентиранитеруски действия у нас ,трябва първо да помислиш какво ще кажеш.

24

Анонимен

преди 3 години

26 Окупатори са руснаците, които заличиха българската държава, бяха против Съединението и 45 години я направиха светска република.Путин е близак приятел на Ердоган, впрочем.

23

Анонимен

преди 3 години

Оголяхте и обосяхте като църковни мишки и не сте интересни за Русия.Хич не си мислете че сте някакъв фактор в света

22

Бож.

преди 3 години

До ПатриотТурците са ни врагове и окупатори партиоте,руснаците също а Америка ни е съюзник - ако си глупав и забравяш лесно, записвай си като Радев!

21

Бож.

преди 3 години

Ако Виетнамската война избухне днес,резултата ще е коренно различен и Щатите ще я спечелят до края на годината!

20

Хай х

преди 3 години

Продънена каца кво да се шпионира те нещата са ясни...по скоро руснаците си карат по старо му...за българия са определени 20 места за шпиони и същите са назначени, кой знае чии деца и братовчеди са уредени на сладка служба.

19

Патриот

преди 3 години

турците и американците не са ни никакви съюзници а врагове и окупатори!

18

Анонимен

преди 3 години

Турците и американците са ни съюзници, по линия на НАТО, какви шпиони. Шпионите , които предават страната си, са другарите от руската БСП и компания, освен руските у нас.

17

Бичурашка

преди 3 години

Кат Пусия няма втора,толкоз влажна на света-тя е моята опора,и е нейна красота!

16

Анонимен

преди 3 години

17 Турците и американците са ни съюзници, по линия на НАТО, какви шпиони.Спионите, които предават страната си, са другарите от руската БСП и компания, Спионите, които предават страната си, са другарите от руската БСП и компания.

15

Анонимен

преди 3 години

Това им е работата. И е проява на мн лош вкус и полит възпитание публично да съобщаваш, че си хванал шпиони. Шпионите се ловят тихо и се разменят за др шпиони или др угодни неща. Мн е глупаво така. Просто ги гониш...

14

Анонимен

преди 3 години

Турски и американски гонихме 50 години Бабомаре, сега наваксваме с руските

13

Анонимен

преди 3 години

Русия се стреми към световно господство от само то си създаването. Имперски те интереси на царете си, замени с износ на революция, при СССР, а комунистическата диктатура, премина в диктатура на Путин, който се изживява като император. Дори и бюст си поръча, като такъв, и замечта да завземе света.

12

аналлизатор

преди 3 години

Чудят се хората,що купихме f16 блок 70 на цената на f35 и не им излиза уравнението.

11

баба мара

преди 3 години

защо гоним само руски дипломати защо не гоним турски и американски тукана балканите се водят тихи воини

10

Бож.

преди 3 години

Искат да знаят дали им е верен крейзидента по време на криза, дали не им изневерява с някой друг

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Защо "другите" да шпионират, когато ние с тях си разбработваме плановете за отбрана?Това червените каскети логика никаква нямате.

8

Жиб.

преди 3 години

Защото такива са по природа и друго не могат - те учат само това!