15

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е да се организира една седмица когато няма да се пишат новини за кораната.

14

До ужасена

преди 3 години

Ами те разчитат на слабоуммието на такива като тебе обясняват паника .

13

Ужасена

преди 3 години

Всеки трябва да има спестени поне две хиляди лева и ще изкара с тях два месеца ако няма дават кредити!Всичко се прави за да оцелее нацията!Така че много пари не ви трябват за два месеца, ще се стегнем и ще изкараме!

12

Анонимен

преди 3 години

А в Китай си спазваха карантината и вече забравиха

11

Ужасена

преди 3 години

В момента пак сме в ПИК заради тези 80% за които говореше професора, тези прости хора!А в София това голямо число е заради протестите дето викат и крякат като луди!Призовавам Щаба да забрани тези протести и да глоби и осъди организаторите!Спазвайте правилата и мерките на НОЩ!

10

АнонимеН

преди 3 години

90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ГО ПРЕКАРВА КАТО ЛЕКА НАСТИНКА А ПРИ ДЕЦАТА ПОЧТИ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ , ЧЕ СА ГО КАРАЛИ!!!ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОЧИСТИМ ОТ СПИНОЗНОБОЛНИТЕ

9

Ужасена

преди 3 години

Два месеца трябва да продължи карантината в България, пълна карантина като се излиза със СМС или декларация, иначе простия българин не разбира! В Била всеки ден се карам с тези дето не носят маски, заразяват хората така!Пълна карантина това е спасението за да можем да изкараме зимата!Спазвайте мерките и правилата на НОЩ!

8

Ямболски цървул

преди 3 години

Имам чувството,че скоро пак ще ни затворят .

7

муспи

преди 3 години

Само две атомни бомби, една върху изсраел и една в Конгреса на САЩ, и коронвируса ще ицчезне, както и мафията под кодовото название Бойко Борисофф. Но няма как - те държат всичките атомни бомби за свои цели. Тогава природосъобразно - видиш ли евреин, те имат характерни свински муцуни, тряс нож в гърба. Влизат партизани в йешивата, и всички свинчета на кървава каша.

6

Ужасена

преди 3 години

На кого разправях аз ама никой не слушаше! Това се очакваше защото никой не спазва мерките и заповедите на НОЩ!Апелирам към Щаба да вземе бързи и радикални мерки а именно: Затваряне на паркове, градини и алеи, забрана за разходки по улиците без уважителна причина, КПП та на всеки град, полицейски час от 20.30 до 06.00, излизане само до магазин и аптека със СМС или декларация, маски на открито и закрито!Високи глоби по 5000лв и затвор за неносене на маска и безцелно шляене по улиците!

5

Анономен

преди 3 години

Нагласена работа.

4

да знаете

преди 3 години

За Неподаващия Оставка, е най-добре да има и ТРЕТА вълна...............понеже това го държи на гребена на вълната.

3

Анонимен

преди 3 години

Тоя данни са лъжливи,нашите депутати са без маски,значи вирус ковид няма,а обикновен грип

2

Анонимен

преди 3 години

Е, свърши сезона и вече не криете случаите. След месец ще е сеир!

1

Анонимен

преди 3 години

Вируса е по команда застана начело по новини по радио, насякъде, съвсем ни зеха за балъци