131

какво е без секс?

преди 3 години

Няма емоции.......

130

Анонимен

преди 3 години

Е вкарал е! Човещина ако се е почувствал поканен!

129

курвета

преди 3 години

До АнонименАма уважавани! Взаимно се харесвахме!

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137Да, най-големите но много след рускините..

127

Анонимен

преди 3 години

Полякиня....

126

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета . Няма как масажиста да ти бръкне освен ако ти самата не искаш:)

125

масажист

преди 3 години

не защитавам никой, но на това полякинче не й чиста работата... за да ти бръкнат в пръсти във влагалището, първо краката трябва да са ти разтворени, второ - ръцете на този младеж са шарили насам-натам... освен ако не е девственица, то се усеща накъде отива работата... или сега търси оправдания за пред рогоносеца... дори и да е пускала аванти на масажиста, поведението му е адски непрофесионално. като я е харесал, направи й масаж, разменете си телефоните пък после правете каквото искате, сега нека

124

Анонимен

преди 3 години

Масажите всеки може да си ги разбира както си иска. Лечебни, релаксиращи, еротични с хепи енд и т.н. В случая иде реч за парички. Стар и изтъркан номер. Предполагам, че дамата му е дала "иширет" на масажиста за нещо "повече" от стандарта и той се е вързал. Къде от глупост, къде от желание да си "свърши добре работата" или хормона го е ударил. Сега ще бере ядове, а туристката ще рови за парички.

123

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е дали дамата казва истината или едва след акта се е сетила, че е насилена.

122

до 132

преди 3 години

Абе според гугъл турската баня и турския масаж са си съвсем различни. разбира се, може в турска баня да има и турски масаж. Турския масаж пише,че е на цяло тяло, та познайте дали масажираната е облечена, и дали се пропускат кухини за масажиране.

121

Деди

преди 3 години

До Анонимен.......масаж между млада жена и мъж. Не казвам, че е масова практика, но се случва да се стигне до секс........По мое време при масаж между млада жена и мъж се случваше И да не се стигне до секс.

120

скандализиран

преди 3 години

Леле, случилото се е като във филм на chechav czech massage.

119

Анонимен

преди 3 години

Имал съм приятелка масажистка и постоянно хора които е масажирала са й писали и правили намеци за секс. Така е устроен света.

118

Психолог 1 ви курс

преди 3 години

Турски масаж няма казва се турска баня и си е СПА пруцедура включваща сауна,хладък басейн и стандартни масажи .Другото е само във вашите ДЪЛБОКИ фантазии...

117

Анонимен

преди 3 години

До до 124Да ама тук не става въпрос за медицинска процезура или преглед, а за масаж между млада жена и мъж. Не казвам, че е масова практика, но се случва да се стигне до секс.

116

до 128

преди 3 години

А какво значи масаж по ЦЯЛОТО тяло? А при жените турски масаж на цяло тяло-какво включва? Я обясни, публиката на сайта очевидно не знае.При мъже-турски масаж не искам да знам какво е, то ясно.

115

Фелшер

преди 3 години

Турския масаж е когато си на горещ мраморен плод и те масажират с мека пяна по цялото тяло ,не е това дето си мислят гейчетата хахахаха

114

до 124

преди 3 години

Масажът не е интимност, а нормална процедура. Хора с болки в раменете и гърба-това е медицинска процедура.Да твърдиш,че е интимност, все едно като отидеш на лекар и те преслушват със слушалка сигурно също е интимност.

113

Бочко

преди 3 години

То човек вече преди секс трябва да ходи при нотариус и да подписва договор за взаимно съгласие...

112

незапознат

преди 3 години

Абе какво значи турски масаж?