48

Анонимен

преди 3 години

И за тоя шкембаджия доживотен затвор.

47

ъъъ

преди 3 години

Аз пък да ви кажа - Тиквата може и да си го отнесе, ама тоя пак ще мине между капките, барабар с шкембето. Това му е номерът в живота.

46

ъъъ

преди 3 години

Тоа пък...

45

Помнещ

преди 3 години

Къде е Магарешки днес? Чака последната възможност да отърве панделата? И вие ще тръпнете щом ви свалим дебелаци охранени и крадливи! ОСТАВКА!

44

Обречени

преди 3 години

Тези *** са обречени... Само си помислете какви хора ни управляват: Тиквата, Шкембе войвода, *** - никой от тях няма нещо нормално като прякор. Кой би искал детето му да има интелект като на Тиквата, външен вид и поведение на Шкембе войвода, да бъде унизен пред всички и въпреки това да целува,знаете какво,като ***.... моля отбележете с минуси,кои би искал детето му да преживее това....

43

Анонимен

преди 3 години

Вървете си с мир крадци и мафия Герберска! И на този български празник.Говорите за някакво " обединение"?! НАГЛЕЦИ! ОСТАВКА!

42

Анонимен

преди 3 години

Шкембе войвода ще става след политическата кариера или затворник или кабаретист!Това първия му виц!Да видим харесва ли се на публиката?

41

Анонимен

преди 3 години

Пътят към силна и независима България не минава през продължаващо управление на провалени мутри и лъжепатриоти, изпълняващи заповеди на амбрасода козяк.

40

Уйо

преди 3 години

Торба с *** къв кабинет бре диалог в мините да копаете и по купа ориз на ден и калашник да ва пази да не излизате от там

39

ИСТОРИЯ

преди 3 години

И най-великите империи , са се разпадали !Защо в белите държави има само 2 мандата за управляващите?Защо в белите държави няма МИРНИ протести ?Кои са ГЕРБ ???

38

Смешно

преди 3 години

Каракачанов гарант за.....свеж виц. Този *** може да гарантира единствено...българско гражданство срещу пари....за него разбира се.

37

И

преди 3 години

Това е един от най-подценяваните ни политици. Истински държавник!

36

Анонимен

преди 3 години

Баси и нахалството. Тоя и гарант? Едва ли има повече от 2 човека в България които да му вярват тоя комик се предлага за гарант!!!!!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Шкембе войвода стига ти 20 години плюскане ! Сега с толупа ,каквото сте си надробили тово ще ви дадем да си изсърбате.....

34

Анонимен

преди 3 години

Какъв диалог? Какви пет лева? Народа ви иска оставката, съд и затвор. Няма диалог. Времето на диалога безвръвратно е отминало.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21 И 22Защо си започнал да пишеш с главни букви сигурно искаш да ползваш нечий друг гръб чрез това са номерата на Герб и Патриотите но не на нами номерами..

32

Гневен

преди 3 години

"Съединение и помирение" е лелеяната мечта на мутрите БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!! Жертвите с преклонена главица да се гушнат с крадците,корумпетата,олигарсите,лъжците,фарисеите ,които унищожават РОД и РОДИНА! Едните умиращи от глад,мизерия и недоимък,а другите ширещи се в замъци и сараи,сладко спинкащи край шкафчета с милиони,злата и пищови!!Този изброява един куп проблеми,които са следствие от корумпираното им управство и има наглостта да иска ролята на гарант!Неадекватен клоун! ОСТАВКА ВЕДНАГА на ХУНТА!

31

Миро

преди 3 години

"без реваншизми и политически пристрастия"Фразата говори, питам се дали не го е страх?

30

избирател

преди 3 години

Ти па,какво ще дириш там?!Известни вериги хранителни магазини и свинекомплески,едва ли са страна в тоя диалог?!

29

КАРАТУМБАКОВ

преди 3 години

Ще стана Гарант само за днес- но при условие че ми дадете веднага -една печена мисирка!