253

Анонимен

преди 3 години

Потник, хващай под ръчичка оня мръсен арменец, крадливия адвокат и Минеков, вземето по една кремъклийка и станете хайдути, да ходите да атакувате мандрите :)

252

некой си

преди 3 години

Е той друго не може.

251

Червен Румен

преди 3 години

Класически комунистически превратаджия !

250

Анонимен

преди 3 години

Каквото иска народа, правителството го правиза това се движим напредМоля не пречете

249

Анонимен

преди 3 години

Румен Резила, по прякор "ВЕТОТО".

248

Анонимен

преди 3 години

Вето срещу над 2 милиона гласували ЗА машинно. Браво! Едвали ще гласувам пак за вас.

247

Трагичен Радев

преди 3 години

Жалничък е Фигурантът - съска в безсилието си да осъществи комунистически преврат !

246

Анонимен

преди 3 години

Радев е фигурант!

245

Анонимен

преди 3 години

Див неадекватник е тоя!

244

Анонимен

преди 3 години

По думите му отдавна има всички условия да се подадат оставкиами хвърляй оставка бе yшанко

243

ветото

преди 3 години

с всеки ден този става все по- неадекватен... естествено, че трябва да има и хартиено гласуване, в щатите и по пощата можеш да гласуваш, все едно машинното е имунизирано от фалшификация... един средно грамотен хакер, ще хакне системата и моя милост ще е едноличен победител със 100% от гласовете, но както и да е... да не говроим, че ако сравним цената на една машина и това да е на разположение по една във всяка секция за 100-150 човека е върха на глупостта... ама вето да има, се плюнчи...

242

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !

241

Анонимен

преди 3 години

Резидента отдавна е изплискал легените,по сухи са от язовирите в източна България.

240

Анонимен

преди 3 години

РАДЕВ, АРТИСТТЕ, АБЕ ВЗИМАЙ ВЛАСТТА БЕ! КОМШИЯТА ГО НЯМА 2 МЕСЕЦА НА РАБОТА, КАКВО ЧАКАКШ?АМА НАЛИ И ТИ СИ В ОТБОРА...

239

До 260

преди 3 години

Ало *** фигурантът е мутрата защото всичко което му наредят от Белият дом и Брюксел го изпълнява. Радев не е слуга нито на Кремъл нито на Дубай а на бйлгарският народ искащ оставките на мутрите в тази държава. Никой не може да свали Радев защото тогава на предателите ще им се види тясна България и народът ще ги обеси.

238

Анонимен

преди 3 години

Сляпата ненавист на Фигуранта е лош съветник.Всяко следващо изявление е все по-екстремно и контрапродуктивно.Изтъкнатият от Фигуранта кономическия фактор е зле прикрит аргумент на дискриминация към голяма част от собствените му поданици, а Европа сигурно вече го е добавила към кремълското му досие.Затова не е за учудване, защо Европа "гледа с широко затворени очи" Бабикянските му "възстания" и акациите на майките с увреждания за бързо реагиране при щурма на Парламента вчера.Легенда: Радев =

237

Недялко

преди 3 години

Лицето Румен Радев отново изпълзя от дупката с поредната доза простотия. Как не разбра тая куха личност,че с омраза и с разделяне на нация няма как да бъде президент! Защо тоя индивид продължава да излива злоба и ярост при положение,че 90% процента от народа са настроени срещу него! Пръв помощник на олигарсите,кукла на конци!

236

Анонимен

преди 3 години

Голям праз, че фигуранта щял да наложи вето. Той и цвик би пийнал, ако има кой да му го даде. Той прави това което му наредят от Дубай, Белград и Масква. Но ще дойде виделовден. Оставката е най малкото с което ще се отърве. Раиран костюми и престой в централния софийски- това го очаква фигуранта!

235

кара колю

преди 3 години

До СеляндурНе, не е Йончева - KLETA MAIKA BULGARIQ, която наскоро си ожени синчето, а на една бяха Първия (с Деса), В. Лечева и бат Гоче (главния зоотехник от Маноле)Ама така е ... то от къде да знаят децата, че отиват на такЪва сватба! Дет ги турят - там сядат!

234

Гредоред

преди 3 години

То пък щото имаше закон на който НЕ направи вето! Според един от неговите подчинени в президентството от правния отдел - "... винаги се спуска нареждане да търсим причина за вето..." Кланяйте се на Ирод Банкянски, на Льотчика и на СлавитУ и все ще сме в тиньока!