231

Анонимен

преди 3 години

радев фигуранта разбута лаааайййнааата и се размириса простотията и чалгариятаАбе цял Свят затяга мерки,деца с маски, дистанццияи тн , ама радевите толуупи Е,така на инат че се усееераааттт и на всичко са Против/Вето /Анти

230

Док

преди 3 години

По стар обичай, в БГ маската пази от...глоба. Моята не съм я прал от края на извънредното положение. От бяла, вече е станала почти черна и като вляза в някой магазин с нея, всички спазват огромна дистанция....хаххахаааа!!!! Така се пазя от тоя страшен вирус.

229

Селяндур

преди 3 години

Учителката ми по БЕЛ беше казала навремето, че скоростта на звука е по голяма от тази на светлината. Всяка почивка си пиеше кафето с г-жата по физика. Та... толкова за компетентността на учителите по друти въпроси, различни от тяхната специалност.

228

Анонимен

преди 3 години

До: номер 253Ако има някой ученик болен от коронавирус той няма да е на училище а в къщи.А здравите в много по-малка степен пренасят вируса отколкото болните.

227

до минувача

преди 3 години

Ти, така и така псуваш лекарите и не им вярваш и пишеш глупости по цял ден, та си заври логиката някъде.

226

Случаен минувач

преди 3 години

Ако учител се изказва авторитетно за здравеопазване, следва ли да го вземаме на сериозно?Ако автомонтьор се изкаже авторитетно за ядрени централи, трябвали да приложим идеите му в АЕЦ Козлодуй?

225

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно точно се изказва това момче. Напълно го подкрепям. Даже меко се изказва.От провинциална простотия ще си загинеме... и от биг-брадърщина.

224

славянин

преди 3 години

Какво по ненаучно има във искването в класната стая да си без маска, а в коридора с маска!? Значи в класната стая вируса го няма а в киридора го има - от това по-ненаучно здраве му кажи! Просто искат да превърнат всички ни в *** и за съжаление са успели да направят това с голяма част от възрастните!

223

Маските пазят!

преди 3 години

Дали наистина има полза от маската, която всеки носи на китката преди да се качи в автобуса? А пък, уж сте големи хора, разумни...А къде ще са маските на децата когато на са на лицата им? ? На китката или в джоба при стотинките. Голяма хигиена ще падне!

222

Анонимен

преди 3 години

Имаме двама внуци в САЩ на 11 и 7 години. От 4 месеци двамата носят защитни маски при излизане навън и никога не "забравят" да ги носят, като за разлика от нас, българите, маските закриват носа. Това е обяснимо, защото ноздрите са "входа" на вируса. Става ми хем смешно, хем неприятно да гледам как ББ при среща с колеги в Брюксел винаги е с открит нос (това се вижда от клипове по ТВ), а при разговори с тях сваля маската под брадата. Танте Меркел на 2 пъти му направи забележка за открития нос.

221

Бай Ганьо

преди 3 години

Исканията на учителите за увеличаване на заплатите им са:- нелогични- неморални- неоснователни

220

Анонимен

преди 3 години

Най-смешно ми е като чета коментари как нищо не се знаело за този вирус. След като 9 месеца целият свят само с това се занимава. Знае се всичко. Това, че вие сте неграмотни привърженици на парцалите по устата си е ваш проблем.

219

писна ми от глупости

преди 3 години

До 4и4о дядко...хахаха..вирус с размери 300нанометра го спирал некъв парцaл на устата...Тоя вирус пътува с дъжд от плюнки дето са доста по-големи и ги спира тоя пaрцал. А ако и болния и здравия са с маски, болния ще плюе по-малко и здравия ще е с по-малък шанс да захване

218

От Берлин

преди 3 години

До АнонименДа, байно-виж, цяла Швеция е ,,пламнала"..., Нали???

217

фън шуи 3

преди 3 години

До АнонименТи четеш ли статията??? Или направо гледаш коментарите??? Щото аз никъде до сега не съм прочел или чул, че децата трябва да стоят с маски в час.

216

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 249 Добре, че лятото когато си играха вируса беше в отпуск

215

Анонимен

преди 3 години

Според мен ако учениците са без маски със сигурност ще пламне цялата държава от Ковид 19.

214

Анонимен

преди 3 години

Какво ще им стане ако са с маски в училище?

213

Анонимен

преди 3 години

До фън шуи 2Еми тогава къде ти е логиката

212

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 244 Е тогава да ви видя вас, като закрият училищата поради липсата на ученици. Май май само в този сайт "родителите" подкрепят това безумие. Днес пред училището маскираните защитници се броеха на пръсти