10

НУЛЕВА УЧЕБНА ГОДИНА

преди 3 години

Нека Вълчев да не го протака. Решението е само едно. По училищата масово не са готови за новата учебна година, много от тях чак днес сикаха училищния съвет за новата година, защото до последно чакат нареждания от министерството, а такива няма. Учителите се страхуват за живота си, по училищата масово няма дори елементарни битови условия, като една обикновена топлва вода, сгравният фонд е от комунизъма, учителите недостигат. Така че като нямаме условия, да се спира навреме, а догодина с песен.

9

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

В опита си да прикрият намеренията си за ново затваряне на държавата, управляващите изпадат в ролята гузен негонен бяга.

8

не му вярвам

преди 3 години

И това е ....

7

Анонимен

преди 3 години

Вълчев ако малко усещаше реалността, а не живее в измисления си свят, щеше да разбере че ГЕРБ е пробито корито, което потъва!!!Шефа му вече е обявен и в Германия за международен престъпник, сътрудничил с Ердоган и незаконно екстрадирал турски политически активисти, обричайки ги на смърт!Нормален човек не би се идентифицирал с подобна партия с подобен ВОЖД!Следователно Вълчев страда от овластена делюзия, подобна на колегите му мафиоти!Следователно думите му тежат колкото кубик хелий!

6

анонимен

преди 3 години

Ами докога??? До 15 октомври ли?

5

Анонимен

преди 3 години

Доста преди 1-ви октомври ще минат дистанционно.С това нежелание да се носят маски, за няколко дни ще пламнем.

4

Анонимен

преди 3 години

Усещанията и желанията НЕ са факти.

3

Радомир

преди 3 години

Дано поне до 1 Октомври да е присъствено обочението, след това ако искат да става дистанционно или направо да се обявява нулева учебна година. По училищата все още дори една топла вода нямат за да си измият ръцете, масово няма и по една медицинска сестра дори, за лекар да не говорим, дори и преди епидемията се учеше масово на 2 смени, поради недостига на училища и педагогически състав, сега и да искаме не може да се напаснат часовете да се разминат. Така че като нямаме възможност да не се мъчим.

2

Ннн

преди 3 години

А дано , ама надали...

1

Интересното

преди 3 години

е докога Вълчев ще е министър.