46

Анонимен

преди 4 години

При 1000-1500 евро на квадрат са стабилни Сградата ще падне , но цената НЕ !

45

Анонимен

преди 4 години

ПросНарод= пропаднала държава

44

Анонимен

преди 4 години

На мен ми е чудно и друго. Понеже вече стават все по-популярни застраховките в такива случай,та ако стане нещо такова кой гарантира,че компанийте няма да кажат,че нямат пари да изплатят застрахованите и няма да фалират нарочно след като вече са взели парите. Както стана с туристическия бранш с коронавируса. Сега пари не връщат щото нямали ,а обещават уж ваучери за догодина. А догодина я ги има я не.

43

абоната е на ~~~~~~~

преди 4 години

До ХрушчовкиПри соца беше нормално секс между мъж и жена.При фасадната демокрация - гeйски работи, ни казват.

42

Ф.С.В.

преди 4 години

Мечтата на капиталистът е -Робът който му работи -после да е на квартира при него -И така да му вземе обратно и без това малката заплата!!

41

абоната е на ~~~~~~~

преди 4 години

Другаря Плeвeнeлиев каза, че ще излезем масово на квартири, понеже така било(80%) на Запад.Очаквайте НЕПОСИЛНИ данъци !

40

Ф.С.В.

преди 4 години

Най опасни са Кооперациите 90те години строени- Тогава всеки се правеше на Строител и строеше както му "падне" Повечето такива Кооперации стъпалата им вътре -едно с едно няма еднакво- Нямат асансьори и ако имате едро куче- винаги ще слиза "на кълбо" по стълбите!!

39

Хрушчовки

преди 4 години

Комунисти, защо взехте къщите на хората и ги навряхте в кутийки? Като се изрежеш да разбере целия вход, също така целия вход знае кога правиш секс и общо взето знае повече неща за живота ти отколкото ти самия. Зайци в клетки. Така се възпитава и стадно чувство.

38

Левков

преди 4 години

В Малинова Долина има една 9- етажна многофамилна жилищна сграда...известната Орсова Пирамида...Тя е с формата на подкова:)) При Пернишкото земетресение през 2012.се огъваше като макарони...Едва не падна!? А този блок е почнат през...1990 г.и още..НЯМА АКТ 16 !!! Каквато ни държавата и нейния 30- г.преход...такъв и този блок пирамида!! Надзорните фирми...капачка голяма..а ДНСК спинка дълбок зимен сън!! Нима забравихте за ..законния сарай на Доган Ага на Росенец??

37

Ф.С.В.

преди 4 години

до 38 Умник))--Другарю - говоря Ти за вътрешната конструкция на Панела- Тя е здравината и краят и излиза за заварката -какво значение има заварката -ако вътре всичко е ръжда?? да не говорим че изолацията в Панела се е "стопила" с годините и даже мишки се качват до горните етажи вътре в панелите))

36

Анонимен

преди 4 години

Тия грозотии и без това не трябва да ги има, това е като от филм на ужасите, като от книга на Оруел.

35

Анонимен

преди 4 години

Хора, хайде да не се караме за старо и ново строителство! И днес, както и преди има едни хорица дето строят както им падне и тежко и горко на тия дето живеят в стоеното от тях. За старото строителство е същото, има сгради дето и с динамит не можеш да помръднеш и други дето здраво са се напукали! Проблемите са както в контрола, така и в съвестта на стоителя! Ние сме тези, които трябва да изискваме от тях и да ги контролираме!

34

Анонимен

преди 4 години

Всъщност идеята на санирането не е топлоизолацията, а именно ревизията на връзките между панелите и където има проблемна връзка, се зачиства и заварява наново, маже се с някакъв антикор да не ръждясва и кара още 50 години.

33

Ф.С.В.

преди 4 години

молете се да не става - лошото е -че от доста години не е имало земетресения в Турция и Румъния - явно вече "нещата' са под напрежение

32

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В.Умрях от смях докато ти четох поста: другарю, панелките ако ще падат ще е заради изгнили връзки МЕЖДУ отделните панели, а не заради дупки в тях, а такива изгнили връзки БОЛ, защото едно време така се строеше: небрежно и без много много да се мисли за това как се правят нещата. Лично съм виждал при инспекции оголени (и съответно изгнили) такива панелни връзки.

31

Анонимен

преди 4 години

- Сегашното ново строителство, което на 99% е строено с нискокачествени материали. Само за инфо, наскоро видях, как в една площадка вкарват арматурата преди изливането на бетона. Беше с дебелината на косъм...------Много ти разбира тиквата...А случайно да си виждал с какъв бетон се налива сега и с какъв едно време? Не знам някой сега да слага по-малко от В-25 или В-30, а наскоро гледах един стар проект от комунистическо време, колони и плочи от В-15. Сега В-15 и на огради не слагат.

30

>

преди 4 години

Ама как, нали по време на Комунизма всичко се е строяло КАЧЕСТВЕНО?Какви са тия "глинени стени", сгради където бетонните колони са прекалено надалеч и "къщи строени с некачествени материали" и ЗАЩО след 87ма се е строяло качествено?

29

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е да се говори на тези теми! България е сравнително спокойна от сеизмична гледна точка, но 77 г доказва, че проблемите в съседите може да ни докара много главоболия! В Турция и в Румъния има зони, които са доста опасни, няма как да не ги усетим ако там стане нещо! А и ако почнат да дълбаят за газ, представете си празните кухини и слягабето им какво чудо могат да докарат. Хубаво е да се мисли сега, че да не си патим след години!

28

Анонимен

преди 4 години

За сградите не знам, но е сигурно, че съвсем скоро пада от власт фашистът румен радев ветото и попада в затвора.

27

Ф.С.В.

преди 4 години

Панелките вече не са здрави- над 40 г са,, и имат тежки щети нанесени от собственици искащи от 60кв м апартамент -да направят 100кв м- Да не говорим че санирането допълнително нанесе поражения с хиляди дупки от свредла и пробиване на панела -който в идеята си е -да панел запечатан -за да не ръждясват заварките свързващи го!!