38

Лекари без маски

преди 3 години

Симптоматично некомпетентни.

37

ЕЛЕМЕНТАРНО

преди 3 години

НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ ПРЕД ВХОДА НА БЛОКА И ПРЕД АСАНСЬОРА НИСЪК ЛАМАРИНЕН СЪД ДЕЗЕМФЕТИРАЩ ОБУВКИТЕ ВИ.НАЛИ ИМА ЕПИДЕМИЯ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ МАСКИ

36

Някъв там

преди 3 години

Тея които казват, че няма такова нещо като коронавирус са от времето на социализма и не вярват в нищо. Пълни консерви

35

Македонците

преди 3 години

са доказано най-безотговорни.

34

до 34

преди 3 години

Лека му пръст на човека. Но как установиха, че е бил болен от ковид? С тестове, които доказано не са точни? С рентгенови снимки, които показват интерстициална пневмония, чиито причинители са най-различни? Хайде стига!Чудесно е, че започнахме да се грижим за хигиената си, но ако предобрим ще се превърнем в нещастни хипохондрици (което е и добавената стойност на цялата пландемия). Наплашени хора - кротко стадо.Торбалан - чичко Милиционер - Ковид 2019.

33

Анонимен

преди 3 години

Аз тоя вирус го изкарах още февруари 2019,а китайците го откриха чак преди нова година.

32

Нане

преди 3 години

Това дебело прасе кралево...Много свежарка след 12 дни в интензивно... Поне да беше поотслабнало малко... Я журналята проверете да не е било у гръчко на охранване...

31

Анонимен

преди 3 години

До Човек 17Точно обратното. Всеки втори с обикновена настинка твърди, че е изкарал ковид. Моя възрастна съседка беше "доказано" болна с тест. Един ден главоболие - това беше. Нищо чудно от стрес да я е заболяла главата. Достатъчно са ни проблемите, стига са ни плашили! Пожелавам на всички здрава и весела есен и зима!

30

Анонимен

преди 3 години

За толкова месеци как един известен политик не почина?А и нито един кло шар,те изобщо не се мият никога как така става все ги има и нищо им няма?

29

Анонимен

преди 3 години

До 24Мой близък - лекар. И изобщо не прескочи. А и изобщо не му се "умираше". Не страдаше от нищо сериозно. Смирете се малко, защото заболяването наистина е страшно в 20%. Защо точно тия 20% - никой не знае.

28

Анонимен

преди 3 години

Вместо война вирус се пуска и готово.Ефекта е същият,нарочно е пуснат и е много добре пресметнат да убива само 2 на 100 човека.Не да убивамасово а да се харчат пари заради него.Хитро а?

27

само да попитам

преди 3 години

как така днес все реални коментари?...ахаааа сетихме се днес е почивен ден и троловете(държавните чиновници) за почивка не са на "работа"по бюрата почивните дни пишат хора с реални коментари защото тролските чиновници събота и неделя почиват!!!

26

Ковидинтелелтиалец

преди 3 години

Човек, ти наистина си чОВЕК. Не ти ли писна да пишеш псевдокоментари? Работиш ли изобщо нещо или само по форуми киснеш?

25

Анонимен

преди 3 години

че е за пари е ясно,но го има и не е шега.

24

до анонимен 7

преди 3 години

Ама какво? Интубираха ви и прескочихте? Или ваш близък го изкара тежко?В началото много се стреснах и като повечето заредих с трайни продукти, миех с белина, пъхтях под маската, но с всеки изминал ден съмненията ми нарастваха. Как пък си отиват все възрастни с куп болести, а "звездите" усмихнати обясняват колко зле се чувствали, ама за седмица? Вирусът е тук от септември миналата година, грип е. Преекспонирането му е финансова измама.В болниците докторите си джиткат без маски - показателно!!!

23

Нане

преди 3 години

*** къде е коронката...За всички предизвикали тая измама... Съд и затвор!

22

До човек

преди 3 години

Но за сметка на това всички извести разболяли се от кковид, побързаха да се похвалят. Това ми прилича на рекламна кампания на ковид. Тръпна да видя след Кралевия, кой е следващият заразен и оцелял.

21

Анонимен

преди 3 години

От около два месеца броя на новозаразените и починалите е относително постоянен. На новите случаи е между 120 и 150 средно за седем поредни дни, сега е 121, а за починалите е между 6 и 10, сега са 7 починали средно за седем поредни дни.

20

Пловдив

преди 3 години

До номера 4,7,8-яко сте се издухали,добре ли ви плащат.Лекар не може да ви постави диагноза,а един тест може, нормално ли е.

19

До анонимен

преди 3 години

То пък сега правителството като има едно доверие и рейтинг мани, мани. Колчем някой се изтъпани по телевизията и гледаме, къде е слънцето. Всичките продажници там са за да краднат и да лъжат, защото друго не могат.