191

народа е с вас герои

преди 3 години

Герб трябва да обяви пълна победа над вируса и да отрече съществуването му изобщо. Това ще върне доверието в премиера и наш велик водач генерал Бойко Борисов!

190

за протокола

преди 3 години

До анонимен 196Я си представи какво ще стане в татковината, ако 4000 положителни теста се обявят за отрицателни. Ще ревнете, че нямате доверие на здравната система нали. Какво да кажем за тия 4000 шведи сега - те да вярват ли на местния Мангъров. Що да не сравнявам Китай със Швеция. Китай има 140 пъти повече население и по-добри абсолютни резултати от Швеция. Какво ни навирате тогава шведския модел пред очите. Между другото, вече сме септември - Мангъров кога ще къса дипломата - от юни чакаме

189

999

преди 3 години

ДА ОТРИЧАШ МАСКИТЕ СЛЕД ОПИТА НА КИТАЙ С ТЯХ Е ЕДИНСТВЕНО ПРОЯВА НА ТВЪРДОГЛАВИЕ И ВОДОЛЕЙСКА УПОРИТОСТ. ТОЗИ НИ ПРИЕМА. НИ ПРЕДАВА. ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ, ЕДНО СИ БАЕ.

188

До 181

преди 3 години

В БРАЗИЛИЯ доста се имунизират против грип, в Индия - не толкова, но както виждаш - на милиардно население процентът им на смъртност изобщо не е голям. По принцип смъртността от ковид е по- висока при по- пълните хора със свръхтегло или използващи допинг за помпане на мускули. Доказано.

187

Укт

преди 3 години

Те комунистите и за ,,Чернобил" си мълчаха ...

186

О хо хо

преди 3 години

ФАКТ Е, ЧЕ КИТАЙ СЕ СПРАВИХА С КОРОНАТА БЕЗ НИКАКВИ ВАКСИНИ. САМО С НОСЕНЕ НА МАСКИ, КОГАТО СЕ СТРУПВАТ ПОВЕЧЕ ХОРА. НО КИТАЙЦИТЕ СА ДИСЦИПЛИНИРАНИ, НЕ КАТО РАЗХАЙТЕНИТЕ ЗАПАДНЯЦИ. МАСКИТЕ ПАЗЯТ ТОЗИ, КОЙТО Я НОСИ И ДОНЯКЪДЕ - ДРУГИТЕ.

185

анонимен

преди 3 години

До за протоколаШведите се усъмнили и проверили вносни PCR комплекти за тестване в техни лаборатории и са хванали нещо не както трябва! И както е редно го обявяват! Да се съобразяват и другите закупили такива комплекти! Информацията ти е стара! И да сравняваш Швеция с Китай - ти се шегуваш или е от жегата!

184

one

преди 3 години

Този гений продължава да дава насоки........

183

възхитен

преди 3 години

КАКЪВ БЛЯСЪК В ПОГЛЕДА !!!

182

Reptile

преди 3 години

Мангъров, *** изкарай едни 'лесни' пари и ти - лвкувай болни от COVID... ама не сакаш нещо, шубе ли е, или така ни се струва само?!

181

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата глупост на министерството е, че въобще допуска да има присъствено обучение в момента. Големите 5-12 клас спокойно могат да си учат вкъщи. Надзор не им трябва. Ако сами не искат да учат и не са научени на отговорност от родителите си - и в училище да киснат- все тая. Малките, като толкова реват родителите, да си ги събират в класните стаи по 5-6 броя и да ги обучават. То тяхното обучение спокойно може да събере 4-те години в една, само дъвчат едни и същи неща.

180

До 144 зоро

преди 3 години

Какъв Зоро си ти не знам, ама поне да беше проверил имат ли или нямат в Китай нови. Днес 2, вчера бяха 10. В тая държава маски се носят заради мръсния въздух ежедневно. Освен това в тази държава колко болни има го решава Китайската комунистическа партия и няма тън-мън.

179

за протокола

преди 3 години

Швеция е тотална издънка. Преди седмица обявиха 4000 положителни теста за отрицателни. Кой ще им вярва оттук нататък. Погледнете Worldometer-а - и броя заразени и броя починали са повече от Китай. Броят случаи на ден там никак не е малък, икономиката им се срина също като другите. И сега *** въпрос: и оти ручаа жабетата?Добре, че у нас Мангъров бе поставен навреме на мястото му. Дайте да дадете - казва ви той, но не ходи да лекува заразени, зер добре знае, че е суха съчка.

178

преди 3 години

Мангъров нищо не разбира ! Има едни пари от ЕС които трябва да се усвоят. Колкото повече болни, толкова повече пари !

177

Анонимен

преди 3 години

О, па то да само простотиите с вируса здраве му кажи,ами това че ни управлява тулупа не е най-големата простотия!

176

Анонимен

преди 3 години

Господине не мислете много, защото не ви се отдава,начина ви на разсъждение е комунистически както този на Радев

175

Сата НАТО

преди 3 години

Даскалите правят фасони, защото иска като досега да преподават полу-уроци от къщи по нощници.

174

Анонимен

преди 3 години

Едно е сигурно успяха да заразят човечеството в страх към нещо от което не могат избегнат независимо колко опасно е то.Вирус ,че има има ама фобията към него е по страшна от него.Хигиената е ежедневие не са мерки но дори и с нея вируси има и ще има.И с ковид и без ковид починали от грипни вируси има и ще има.Но благодарение на специалните мерки гладни и хора без работа ще има тепърва

173

Наблюдател

преди 3 години

Кратко, точно и ясно го е казал Мангъров. Швеция зимата бе сочена с пръст, сега от СЗО я сочат за пример.. Каква стана тя.. Карантината се оказа не само напълно безсмислена, но и контрапродуктивна. А носенето на маски е брутална глупост, която причинява единствено дискомфорт, без да носи каквато и да е полза.

172

Сата НАТО

преди 3 години

НОЩ СА РАБОТИЛИ БЕЗ ЗАПЛАТИЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ДО МС------ Още по-зле, значи са завършени садисти.Но аз все пак мисля, че са на хонорар - Бокаса им сипва като на кучетата си.