103

Смех

преди 3 години

Милицията пази от народната любов единствено депутарите от ГЕРБ, които смело влизат през задния вход в парламента.

102

eve1

преди 3 години

Махнете червения катун,мирише по-лощо от ромски,мирише на мръсните пари на Божков и Радев!

101

Анонимен

преди 3 години

Розовите болшевики на К.остов и к.омунетата на Р.адев отново безчинстват, а полицията вместо да ги помете, ги пази от народната любов. Резил.

100

До анонимен

преди 3 години

Излиза, че битите и задържаните от милицията не са тези, които са хвърляли павета и бомби по тях - това излиза. Тоест милицията или е некомпетентна или работи заедно с онези от агитките.

99

Анонимен

преди 3 години

До кога ще търпим шведското трио куци калинки?

98

Самурай

преди 3 години

Тия тримата са платени клакьори на Божков. Блокират бизнеса и държавата защо не ги ометем от площада. Да#. Тоя *** пречи на цяла София ние стоим и ги гледаме. Лично аз съм готов да постоя една вечер в ареста ама ако има навити да се събираме довечера и да ги опитаме.

97

Анонимен

преди 3 години

Това са организирани терористични групи финансирани отвън.

96

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТИТЕ РЕХАВИ- НАД ПОЛОВИН МИЛИОН БЪЛГАРИ НА ПЛАЖ В ГЪРЦИЯ- КАТО СЕ ВЪРНАТ ОТ ПЛАЖА, ПАК ЩЕ ВДИГАТ ВЪСТАНИЯ- СЕГА ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО Е ПОЛЕЗЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И БГ ИКОНОМИКА ЧЕРЕПА И РЕЗИЛ ГАДЕВ- ЦЯЛА ИНДУСТРИЯ Е ПОДПОМОГНАТА- НАДПИСИ, ПАЛАТКИ, АЛЪШ ВЕРИШ, ГОРИВА- ИЗОБЩО ПОТРЕБЛЕНИЕТО Е СКОЧИЛО БЛАГОДАРЕНИЕ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРЕПА И ТАКА ДО МАРТ....

95

Анонимен

преди 3 години

Taя вечер полицията разтури ли катуна или ще чака първия работен ден?

94

Анонимен

преди 3 години

Оставка на крадливата герберска шайка крадци...............после съд и затвор за крадците от ГЕРБ и ДПС!!

93

Вън мутрите

преди 3 години

Бойко,позор,оставка и затвор!

92

Анонимен

преди 3 години

Пари ли бре гърбухи,съвсем скоро ще почне и да кипи!

91

До 116

преди 3 години

Абе какво военно положение бълнуваш ,не виждаш ли само параноици се гласят,и Черепа и Фигуранта и триото откачалки и ***.Тея са луди,да остава държавата на кукувци ,дето са си наумили да я плячкосат и затрият,само злоба и золуми показват.Днес може да е към опонента,но утре ще е към всички..Но че има намеса от изток,личи си..Какъв ЕС ,че и САЩ,давали знаци,нищо не дават,стига се излагай.Ти какво очакваш от военно положение,ще цъфнем и ще вържем ли?Нали ще ни блокират отвсякъде.

90

Анонимен

преди 3 години

Хаджи Генчо що се загрижил за задържаните,нали беше уж против вандалите и страничен наблюдател и вдъхновител на " въстанието?Лицемерие и фурнажийска лопата,и тез "подписки ",когато има 80 ранени полицаи ,нещо много издиша правосъдието.А за блокадите пак са им пуснали гювеч ,а тези които се придвижват не са предупредени за анархията на черепчетата и жълтурковците.

89

Анонимен

преди 3 години

Във Варна няма нищо.Ако групата на Копейкин е лицето на недоволството ,то е смешно.Никой не ги брои ,нито им обръща внимание.Иначе в палатките на тротоара си живуркат богато и комфортно,ядене и пиене на корем,телевизори интернет и всичко заради " недоволството"!Изобщо руски кавали!

88

Анонимен

преди 3 години

Само едно нещо искам да попитам Бойко Борисов.Нали накрая ще трябва да дойдеш в Народното Събрание? Вече не си премиер. Ти си никой!!! Ако все още не вярваш. Крий се 1 год.,ако искаш? После дойдеш ли в Народното Събрание и ще видиш, че и 10 хил. полицая не могат да те спасят от милионите протестиращи.Във България Великата Революция дойде със закъснение. Ще видиш как тълпата ще направи бесило за 10 минути. После за 2 мин. ще мине целия ти живот като кино лента.

87

Анонимен

преди 3 години

Май си мислехте, че всичко е приключило, а герберасти крадливи?Нищо не сте видяли, тепърва започваме!

86

120

преди 3 години

Репите ти ги ядеш, Бойко поне филия с мас да ти беше дал

85

Анонимен

преди 3 години

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110 Както може полицаи да пребиват невинни хора и да няма последствия , така и за тези , които трепят полицаи - няма . Явно в БГ е така ОТ друга страна , пак ще се наложи да се използват провокатори , ако ги вкарат в затвора , кой ще прави провокациите ?Ако няма провокации, Тома Белев какво ще плямпа ?