86

Айде бе

преди 3 години

А какво стана с оня пияндурник, професора Фратев, на който правителството му насипа два чувала пари и му даде лаборатория уж да разработва някаква молекула срещу коронката? Май няма да стане нищо с молекулката, но във фейса качва видеа от Тайланд. Пияницата, пада по масите и се забавлява яко. Найс, а? Коронката бори човека, пари взе. Направо е за затвора.

85

зяпач

преди 3 години

Прекалено много станаха магьосниците и лечителите,вече си пречат.

84

Предприемач

преди 3 години

Опаковка: 20 капсулиДозировка: приемайте 3 пъти дневно по 1-2 капс.Цена: 39.90 лв.Браво професоре!

83

Анонимен

преди 3 години

Брей, че предприемчиви, дори името на хапчето е добре избрано. Браво, така се правят пари.

82

Хе-хе

преди 3 години

Нова титла: професор-билкар.

81

АнонимеН

преди 3 години

ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!БИЛКОВИ ХАПЧЕТА ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА И СЕГА ИМА И СА С ДАЛЕЧ ПО ДОРИ КОМБИНАЦИИ ОТ ТОЗИ ИЗМИШЛЬОТИНА)))КОРОНА ВИРУСА НЕ Е ШЕГА ЗА ДА СЕ ЛЕКУВА С ХИНИНЧЕ!!!

80

Анонимен

преди 3 години

До 97 Истукан - не ставай наивен, уважаеми, нали се установи, че хининовите препарати са неефективни при ковид (хлоркинин и др.), той и Тръмп взимаше хининови препарати в началото, но ги спря. Някой просто иска да направи бързи пари на гърба на шараните, които кълват на всичко написано в медиите

79

DEKOVID OO

преди 3 години

Вместо хабчета-чоду преспокойно можете да си хрупате трева. Новите хапчета лекуват ишияс, главобол, ниско кръвно, високо кръвно, бъбреци, щитовидна, обриви, брадавици, двойна гуша, пърхот, газове, шум в ушите, късогледство, разногледство, далекогледство, хващане на очи, уплах, нощно напикаване, черна магия, бяла магия, суро-синкява магия...

78

U2

преди 3 години

До Анонимен 91Ако някой си сложи руската ваксина наистина няма как да се разболее от ковида...Тая ваксина е на базата на НОВИЧОК и пациента дава фира преди да го е барнал вируса...Хитро,нали?

77

Истукан

преди 3 години

С такива хапчета на билкова основа се лекува коронавирус и се създава имунитет, а не с ваксините, които ги рекламират.

76

До 76

преди 3 години

Витамин Ц е витамин, демек коензим, за да прояви свойства, като бързо съсирването на кръвта, трябва да е в доза на 1000мг за човек към 70кг и пак ще е доста лек този ефект. Другите му свойства, които са доста полезни обаче се повлияват и при много по-малки дози. Така, че не приемайте автоматично, че витамин Ц не може да е полезен в борбата с Ковид, важна е дозата. Но не е хубаво човек да се блъска с него.

75

Чардояд

преди 3 години

Българинът е много мнителен, когато става въпрос за лекрства и "химия", но предложиш ли ми билки и природни екстракти, ведната клъва кукичката.

74

Анонимен

преди 3 години

В момента в полето плодчетата черен бъз са на идеална зрялост. Безплатно. 2-3 топчета 2 пъти седмично и сте готови.

73

Анонимен

преди 3 години

Някаква фирма си прави скрита реклама на тъппия продукт и използва имената на двама медици,единият от които професор, без те да знаят. Това е подсъдна и гнусна шарлатания. Къде е гешев да се самосезира?

72

Ганьо създателя

преди 3 години

Идеята дошла от публикации на китайски учени

71

Анонимен

преди 3 години

В България много по-често професор означава не академична длъжност, а диагноза.И тоя Иво Петров се е сдобил с диагноза! Другата му диагноза е свързана с обищинския съвет на София!

70

Анонимен

преди 3 години

толкова много лъжи в една толкова невзрачна дописка. Биете рекорда по дебилиада

69

Фейк новина ?!

преди 3 години

Какво хапче са регистрирали в патентното ведомство, защото хранителна добавка, каквато е хапчето-чудо не подлежи на патентоване !!!

68

Анонимен

преди 3 години

ми то, като русската вакцина - первая вакцина против ковид-а

67

1-3

преди 3 години

идете да пишете про-правителствени лозунги, кухавели. и без това не вярвате, че има вирус.