67

До 76

преди 3 години

До Анонимен ТОЯ ЧИЧО ВАСКО, трябва да е супер много богат. близо 60 дни плаща на хора от цяла България.###Ти ,как мислиш, не е ли богат!?

66

Анонимен

преди 3 години

До До 68е това случайно ли е. Проблем няма.... ама съвсем случайно ли е??? Нали твърдят че няма срастване на властта

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ТОЯ ЧИЧО ВАСКО, трябва да е супер много богат. близо 60 дни плаща на хора от цяла България. Много добра организация. Добре че "независимото" Мвр преби малко чужди журналисти, за да се сети света за какво иде реч тук

64

Анонимен

преди 3 години

В България има демокрация точно толкова колкото има демокрация в Русия или Германия - в тези две държави цензурата е норма. С каквито се събереш такъв ставаш. Клиширан факт.

63

Готина мацка

преди 3 години

До супер готинаТочно това имах предвидполовината от протестърите са фанатици. Може и да не съм съвсем права, но времето ще покаже. Комунистите се опитват да "яхнат"протеста и поточно Манолова и Радев, а точно червените са истински фанатици. Историята го е доказала.

62

До 68

преди 3 години

Колко *** требва да си да верваш,че живееш в демокрация. Изразяваш менине против статуковото и на другия ден съсем "случайно" ти пращат три независими "институции" да те проверяват.....####Ако си редовен,какъв ти е проблема!?

61

Анонимен

преди 3 години

Каквото искат да си носят ,само да не пречат на хората да се придвижват свободно. Те ,като са безделници и чичо Васко им плаща, ние трябва да ходим на работа. До март месец няма много време .Да се стягат и да гласуват, като искат да управляват.

60

Анонимен

преди 3 години

Мижитурки,днес не можеха нито проверяващите, нито главните на Мвр и Данс да дадът логични отговори... вие тука ми крякайте ама Радев това, фигурант,комунисти... заучени фрази.... ПРОЗРАЧНИ СТЕ

59

Анонимен

преди 3 години

Тия плащачи много евтино искат да минат ,играчки палатки, биричка... да дадат по едни 2-3 бона на ден да видиш каква организация ще има аз ще съм най отпред с байряка. Те за тия хонорари какви да се съгласят да участват. Клошари само

58

Анонимен

преди 3 години

Лентяите пак почнаха да затварят кръстовища. Абе С....о куриерчето-основателя и кръстника на тн"отровно трио" къде се крие-тоя защитник на мафията веднага да го арестуват заедно с тримата глупациПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/09/04/den-58-na-protest-shte-bydat-li-blokirani-krystovishtata-tazi-vecher.461957

57

Анонимен

преди 3 години

Колко *** требва да си да верваш,че живееш в демокрация. Изразяваш менине против статуковото и на другия ден съсем "случайно" ти пращат три независими "институции" да те проверяват..... ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ. А пъ к за някакаво полицаии с емблемки на черепчета няма какво да кажем........... После Радев това,Радев онова.....

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Не, България е член на ЕС. Не е щат на САЩ. България е колония на Германия. Ако бяхме колония на САЩ сега щяхме да сме доста по-напред. България от свобождението си винаги е била колония на Германия и Русия.

55

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко САЩ подкрепяха протестите Бойко Борисов щеше да си отиде на първата минута.Струва ми се, че в случая американците пак играят с руснаците срещу немците. Нищо ново под слънцето.

54

Анонимен

преди 3 години

Рублев е агент на КГБ!

53

Анонимен

преди 3 години

Как може да сте толкова наивни да вярвате на Радеф!Светло бъдеще ви обещава този обикновен човечец!И вие сте в мечтите на млади социалисти.Наивници!

52

Анонимен

преди 3 години

Няма да блокирате , щото видяхте дебелия ,,,

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Не, германските ти господари, начело с баба цуцулaна-меркел подкрепят ГЕРБ - германциде даже са създали тази партия! САЩ от друга страна, бяха първите които подкрепиха протестите. Защото мутрата не е техен човек, колкото и да се опитва да им се слага. Когато дебелата падне от власт, тогава и с вас е свършено. Да си го знаете.

50

Радев е на хранилка

преди 3 години

Радев иска за рубли да ни пришие към бедната путинова Русия. Този път обаче не е познал...

49

Анонимен

преди 3 години

Радеф кво даде на полицаите днес президенството!Обвинения и конфуз!

48

Анонимен

преди 3 години

Палатки, сено, играчки, домати , яйца, риба....По богати протести по света е нямало. Разнообразие и разкош е нашта татковина.