6

Серсем

преди 3 години

Ей ся

5

Анонимен

преди 3 години

Т.е. запада няма документация за Новичок, но знае в детайли кога някой е отровен с такова вещество... Не знам дали се усещат колко комично започва да звучи цялата Новичок истерия...

4

хахахахаха

преди 3 години

Дайте им я,та да си направят и те.

3

Кравари, нали

преди 3 години

сте голямата работа, един новичок ли не можете да си създадете. Като си тровите агентите, поне ги тровете както трябва, че иначе ставате за смях. Както вървят нещата, скоро и краварите ще л.апат новичока на Путин!

2

Анонимен

преди 3 години

Опитът за убийство е престъпление особено когато е рецидив и се извършва от политически подбуди които в основата са си корупционни диктаторска борба за власт както на Хитлер Сталин и др. нацистки, комунистически и ислямките терористични диктатори престъпници срещу човечеството и ако не бъдат спряни и свалени от власт такива диктатори ще погубят милиони т..к. от позиция на абсолщтна власт масовите убийци се чувстват недосегаеми,но Божият гняв и идващ съд е над тях за всяко престъплние и жертва!

1

Анонимен

преди 3 години

Тия паляци от нато сериозно ли си мислят, че руснаците ще им обърнат внимание, колкото между другото и краварите се съобразяват с тях.