42

Анонимен

преди 3 години

Виновен е ония гея от тройката. Меката китка. Сещате се кой. Кръв иска.

41

Анонимен

преди 3 години

Борбата за власт е борба за кинти.В този смисъл тези, които в момента не са на власт искат да я докопат заедно с евопарите 29 Млрд Е, т.е. веднага, щот след половин година я камилата, я камиларя, нищо че е дългосрочно.Отделно, много удари/загуби понесе БСП-то - 10г "суша", газ - надолу, няма европари за тях.ББ крал-недокрал - ОК, Яд ги е че кранчето им е пресъхнало.Не, че нещо им дреме за народа, и на ББ - също.

40

Щерю

преди 3 години

Никаква оставка и клякане пред силите на БСП и Радев!"Праведният, който отстъпва пред нечестивия, е като мътен извор и развален източник." (от книгата Притчи, глава 25, стих 26)

39

Анонимен

преди 3 години

Доста ултраси пишат тук

38

До 28

преди 3 години

Доста си превъзбуден.Сменяй дилъра

37

Анонимен

преди 3 години

,,Ако не си отваряш очите на такива места, друг ще ги ги отвори,,Народна поговорка

36

Анонимен

преди 3 години

A че пак се събраха днес, мълчите!

35

закон

преди 3 години

за нападение над униформен има ли ? Колко години беше затвора за това ? След линейката към затвора за всички протестърчета

34

Анонимен

преди 3 години

Няма ох, бох, а хващайте сопите. Само така ще се изрита Хунтата от властта. Видиш ли герберунгел - сатър, видиш ли ченге - сатър! Останалото е гъди-гъди...

33

мхм

преди 3 години

мен един от полицаите ме избута към една пиратка като изкоментира, че си го заслужавам, щом съм дошъл на протеста!!!

32

История

преди 3 години

*** те на власт ще ни вкарат в гражданска война...

31

Влади

преди 3 години

Кво стана, нали само снощи имало, някави зелени човечета, изпратени от лошия Борисов? Другите били мирни агънца. Агънца т.ъпи да, но не и мирни. Ами днешните въстаници какви са? Пак ли мирно протестиращи, за не знаят какво си?Бой, ама здрав бой за всички там, вкл. и разни мошеници с телефончета и журналистически карти - блогъри, влогъри, влагалищари и пр. .

30

Къде бе момче

преди 3 години

На 17 млад зелен без право на глас дори, къде тръгна на протест бре, айде на училище след десет дена и си намери гадже да ти яде времето, вместо дъртото трио.

29

Анонимен

преди 3 години

До Югозападен е има черно овци... Искаш да ми кажеш, че нема комплексари "полицаи" които се възползват от властта която им дава униформата ли??? Всички сме българи и знаем за какво става на въпрос

28

Анонимен

преди 3 години

Полицията трябва да разчисти тазиизмет, руснаци, сърби подклаждат хаоса у нас. Да ги спрем!

27

Анонимен

преди 3 години

Полицията трябва да разчисти тази ***, руснаци, сърби подклаждат хаоса у нас. Да ги спрем!

26

Югозападен

преди 3 години

А защо атакуват полицаите?Да би мирно седяло не би чудо видялоНямала баба белица,па си купила козицаИма избори,всичко друго е незаконно

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17А ти колко знаеш английски, ***? Не ме карай да те изпитвам. И що не ходиш ти да станеш полицай, като си толкова отворен? Английските полицаи да не би да знаят френски? Или български, например? Това ли е най-важното за една полиция? Чуди се, чуди се какво да пльокнеш, пък измисли тая свешка.

24

Анонимен

преди 3 години

Tия ако бяха полицай нямаше да пазят частни лица за сметка на данъкоплатеца, нито да носят некви емблеми с черепи

23

Анонимен

преди 3 години

А 17-годишният Никола майка си ли търси в епицентъра на патъкламата? Радвай се, че само са те напарфюмирали и след час всичко ти е било ОК, че можеше да го отнесеш доста по-сериозно. Личеше си, че инструкциите към полицията са били да не се поддават на провокации. Гомънцата срещу тях се усетиха и взеха да ги дразнят с бутилки, камъни и бомбички. Казах си - ей сега вече ще ви почупят от бой, келешчета. Но явно техният началник не е разрешил да се действа по-решително.