8

111

преди 3 години

Съединението на народа срещу слугите на Илюминатите-Сатанисти ще го спаси.

7

До 3 за партии

преди 3 години

Значи партия ДПС,турска партия в рамките на Германия няма,макар да живеят турци от поколения. Немска социалистическа партия си има,както и крайно леви. Забранена е партия Пегида( тия момчета дето още си хвалят Хитлер). Ние си имаме Волен Сидеров с Атака. Иначе най-крадлива партия си остава партията ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 3 години

Селинджъра вече и като врачка ли взе да се изживява?

5

Анонимен

преди 3 години

В кризите оцеляват консолидираните народи сплотени около честни, смели, милеещи за хората държавници. Как ние да се сплотим около крадлива и нагла мутра със скрити в чекмеджето пачки?

4

Анонимен

преди 3 години

А народите които герб закара на последните места по всичко само и само ченгела да се пенсионира на 50 години с 20 заплати и да взема и пенсия и заплата като така раздели народа ??? С народа на герб кво ще стане ? Пак ли последни по всичко и първи по изчезване а ченгетата като в Северна корея на 50 г. с 20 заплати ??? Кой разделя народа на заптиета и народ ?

3

Анонимен

преди 3 години

Нормалните народи нямат ОПГ бсп-дпс!!!

2

До Бойко

преди 3 години

Значи Бойко сам си признаваш,че българският народ няма да оцелее. Българският народ е разединен, нищо че Народното събрание пише:Съединението прави силата". Интересно думата ,,консолидиран" царят ли ти я е казал?

1

Анонимен

преди 3 години

МАХАЙ СЕ НЕИЗКАМЕ ДА ТЕ ВИЖДАМЕ.