169

анонимен

преди 3 години

На 02 Септември Еленко Божков се е заканил пак да спре тока на метрото!

168

Черепа

преди 3 години

Няма да харча пари, когато няма смисъл. По 20 катунаря стигат за да се поддържа миризмата и боклучарника по улиците. Като се върне НС тогава ще харча. Дане е евтин катуна

167

Лилети

преди 3 години

Оххххх, добре че казахте - притесних се, че протеста е свършил ... Само да знам правилно ли съм разбрала - когато ББ почива казваме, че се е скрил в миша дупка и трепери от страх, нали? А когато протестътите ги няма - мислят, събират сили и творят светлото утро, нали? Не искам да се излагам! И последно - за 3ти ще има ли нещо, че съм на рожден ден? Мерси!

166

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРЕП, МИЛИАРДИ, РЕЗИДЕНТ, ЮМРУЧЕ, КЛОШАРИ, КАТУНИ, ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРОР, ЗАТВОР.

165

анонимен

преди 3 години

Стъки ше бие "Отходното трио"на почивки,ако пак се опитат да блокират Ситняково!Най-много ще отнесе адвокатът защитаващ гей браковете Хаджигенов.

164

Събирали били сили

преди 3 години

Горките рахитчета, пият витаминки и папкат супичка, че ако се появи някоя майка с деца да могат 30 човека да й скочат

163

Анонимен

преди 3 години

И къде ги събират тия сили?

162

22

преди 3 години

Пари събирайте, пари, сили не ви трябват.

161

Безинтересно

преди 3 години

И в 20:30 пак са малко. И в 21:30 също. Дали е интересно или не се вижда от бройката на "протестиращите" безделници.

160

ИНТЕРЕСНО.....

преди 3 години

кое им е слабо на притестите просто идват в 20.30 часа а вие гледате колко има в 19 часа дори на няколко места прочетох че започват в 19 часа което е лъжа така ви е най добре да пишете-ПРОТЕСТИТЕ СА СИЛНИ МНОГО СА И В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ СЪЩО И ИСКАТ ЕДНО И СЪЩО САМО ЧЕ НЯКОИ НА КОИТО СЕ ИСКА ОСТАВКАТА СЕ ПРАВЯТ НА ГЛУХИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ХАРЧАТ НАШИТЕ ПАРИ АКО ДО 2 СЕПТЕМВРИ НЕ ИЗПЪЛНЯТ ЖЕЛАНИЯТА ИМ И СТАНЕ НЕЩО НЕ МИ СЕ ЩЕ ДА ГО КАЗВАМ ЩЕ ОТГОВАРЯТ И БОРИСОВ И ГЕШЕВ-А ПОЛИЦИЯТА ДА СИ ЗАТВОРИ ОЧИТ

159

Off

преди 3 години

Другарите станах дрОгаре. Друсаняци и пияници.

158

пияница мистик

преди 3 години

До МдаАми, измислили са го. Идва БСП с ДПС на власт, променят конституцията така, че Фигуранта да има неограничена власт и да стане като Джуджанка, Ердоган, Мъдурко и Ким Грух. БСП става като БКП, вечно на власт, тръгваме към Азия, спират ни европейските пари, заплатите стават наполовина, както сега са в Джуджистан, Черепа, Мустака, Маджо, братя Галеви стават задкулисни сиви кардинали и така,връщаме се в 90-те мутренски години. За това се борят БСП и платените клошари

157

пияница мистик

преди 3 години

В статията за Лукашенко прочетох следния пост, написан от някой другар комунист:"Агитаторите са в основата окошарване останалото овче стадо без водачи се пребива брутално с пръчки и няма повече никога да излезнат..."===Интересно, дали този другар мисли така и за нашите протести и дали би приветствал такива мерки и дал такъв съвет на Бойко Борисов

156

al

преди 3 години

До 200.Какво точно е измислил Китай като е толкова велик? Internet, Facebook, Google, Yahoo, Amazon, Intel, Apple???? До оптива се да открадне всичко и е откраднал доста!

155

Мда

преди 3 години

Исканията остават непроменени ама кой ще дойде на власт след това не го измислихте

154

до 199

преди 3 години

Дрън-дрън ярина.САЩ (Тръмп) са абс. хегемон защото:1. Спряха разни проекти в своя изгода, особено немско-руския проект за газта. 2. Навсякъде де що има ам. войник, натресоха страната, в която е, да го хрантути+бази.3. Продават си оръжията на кого ли не.4. Намалиха си вноските в НАТО и увелиха същите на останалите.5. Месят се навсякъде където "има далавера".6. USD си остава световна валута-от ВСВ та до днес.7. Най-мощните IT компании са американски.Става въпрос за трилиони USD.

153

ИСТИНАТА

преди 3 години

Който и да чете в момента... КОЙТО И ДА Е...Той е обграден от техника, която е резултат от прогреса на Китай. Това е факт.НЯМА живо същество, живеещо в град или село, което да е останало независимо от китайските продукти.Тротинетки, телефони, телевизори, антени, чипове за коли, полицейска техника, фермерска техника... квото и да е!Всичко се дължи на Китай. Корените на модерния свят са в Китай. А и на доста от древния....Китайците са доста голяма работа. Ква Русия, къв САЩ?

152

Майкаци Ибало

преди 3 години

Всичко кляка пред Китай.Пуснаха Корона-измамата, а запада се ОCPA! Не могат да вземат решение.Китайците са господствали винаги на тая планета. Откак ги има, все господство. Не знам защо ги подценяват толкова много.Сигурно щото те си кротуват и не агресират. Смятаме ги за безобидни? Те не са безобидни, но винаги са били мъдри.

151

Русия? САЩ?

преди 3 години

И Русия и САЩ в момента *** квот има за близане на китайците.Китайците постигнаха тотално господство. Даже мисля утре да ида в китайския магазин долу и да ги питам какво мога да направя за тях и да им се извиня, ако има нещо.

150

Русия? САЩ?

преди 3 години

Ми те Китайците превзеха всичко що има за превземане.Тва е някакъв пълен цирк. Май китайците верно ще излязат най-читавите хора на тая планета.Към този момент си преценяват кой да махнат и кой да оставят, като дойде деня на Големия Съд.И не се справят зле, между другото. Китайците бяха по-клети от българите, сега залагат милиони по спортните сайтове, щото не знаят кво да си правят парите.Обърнете се към Китай и ще успеете в живота. Казвам ви.