120

не

преди 3 години

И в момента на площада има о.б.е.с.е.н.о ч.у.ч.е.л.о , това нормално ли е? Протестите отдавна се изродиха и не са никакви протести.

119

НАРОДЪТ

преди 3 години

ДОКОГА ШЕ ТЪРПИМ РУСКИЯ БОТУШ????!!! НЕ СЕ ЛИ ОСВОБОДИХМЕ ВЕЧЕ ОТ БИГ БРАДЪР???!!!АЙДЕ, АУТ ОТ БГ, МАМИНИ НЕНАГЛЕДНИ!!!

118

Срамнявам

преди 3 години

Генерал Радев е един достоен човек и огромната част от народа ни стои зад него! Той е истински генерал, изминал цялата стълбица на военната йерархия, завършил Генералщабна академия у нас и висше авиационно училище в САЩ. Знае перфектно английски и руски език, пилот-ас, овладял десетки модели самолети.Другият "генерал" е овладял само думата "конграчюлейшънс", хоризонталната позиция на пожарникарския маркуч, прочел е само "Винету" и мека, като говори български! Но е колекционер на едри банкноти

117

БКП

преди 3 години

И аз смятам, че има граници в политиката, които не бива да се прекрачват, но Радев май не мисли така...

116

Зоро

преди 3 години

Са тва че е абсолютна простотия спор няма, но Десислав Руменов Грипенов-Фигуранта трябва незабавно да подаде оставка, в противен случай-импийчмънт!!!

115

О хо хо

преди 3 години

ЗАЩО, БЕ? КОГАТО РАЗНАСЯХТЕ КОВЧЕЗИ И ЧЕРНИ ЧУВАЛИ ЗА ДРУГИ - МОЖЕ, А ЗА РЕЗИДЕНТА - не може???? И що така??? Кащвото повикало, такова отговорило.

114

И защо триете?

преди 3 години

Мая чушкопека взе ли отношение по въпроса?

113

Анонимен

преди 3 години

Акция на ГЕРБ-Гамени

112

нали

преди 3 години

До Анонимен 102Същото може да се каже за протестиращите на площада,нали?

111

аман

преди 3 години

До ГЕРБ=ГРОБНали знаете, че всичко се връща,така че внимавайте какво говорите.Без доказателства не може да се обиждат хора.Възможно е неговите хора да са го направили за провокация,кой знае?

110

Анонимен

преди 3 години

Предупреждение от мафията.

109

Честно

преди 3 години

Всеки един трезво мислещ човек НЕ би одобрил подобна постъпка. Бойко и Радев са политически опоненти,но това не означава,че единият трябва един вид да иска смъртта на другия. Сякаш сме на война и в подобна война,българският народ ли трябва да е жертвата? Сякаш съществуват 2 държави. Държавата ГЕРБ и държавата БСП в рамките на България. Спрете да се плюете и работете за народа не срещу него.

108

защо

преди 3 години

До Анонимен 102Не е гаранция, че е от тях.Може да си е вътрешна провокация,нека докажат и тогава може да се коментира.

107

ГЕРБ=ГРОБ

преди 3 години

Да им изсъхнат ръчичките на ГРОБарите. Пожелавам им болнави потомства и всички крадени пари да харчат за лекарства за тях и близките им. На всеки ГЕРБЕРАСТ това да му е съдбата дано, амин!

106

Анонимен

преди 3 години

На некролога си пише истината - "ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП"

105

Анонимен

преди 3 години

Гледам как бързо се натрупват плюсчета или минусчета! Как го правите?И наистина ли мислите, че това има значение? Наивници!

104

въпрос

преди 3 години

До АТАКИСТТака е, а има ли наказани за другите,които вършеха подобни неща?Адвокатката някой наказа ли я за некролога на Борисов?

103

Танова

преди 3 години

Ама само в Русе ли и защо само в един квартал ?! Та той е много заслужил дръгар ! Трябва повече гласност !

102

до кога така

преди 3 години

А когато имаше некролог на Борисов,защо никой не скочи,дори не се и разбра?Редно ли е пред дома на човек,където живеят децата и внуците му да се вършат такива неща и след това хората да бъдат толкова н.а.г.л.и, че да искат нещо от това правителство.А бесилката на площада, ковчега, попа, кръста...това е направено от нормални хора,така ли?По принцип много съм против такива неща, не само че не е човешко,но не е и морално.Значи на протестиращите всичко е разрешено,без да им се търси отговорност?

101

От лично мнение

преди 3 години

Да напишеш некролог за жив човек си е гавра с истинските починали. Никой човек НЕ заслужава това. Нито Радев,нито Бойко,нито когото и да било. Престанете да защитавате а насърчавате подобни прояви. Проблемите в държавата трябва да се решават с диалог,не така. Да се засрамят тия на които това им ся струва смешно. Може един ден някой да се пошегува така и с вас.