110

do 121

преди 3 години

ти малкия шалтер ли си, я кажи големия шалтер колко е пребил и от къде пари за А8

109

аз-ът

преди 3 години

Ми хубаво е и теб да те подминават. Или си много сигурен, че няма да дойде време и ти да се гърчиш. -------Прав си, че планове не бива да се правят. Но, за останалото грешиш. Виждал съм българи как помагат - или те подминават 98% или така помагат 2%, че ти се иска да бяха подминали. Кофти матрял е българина това е истината. Вижте колко м*стии под статията подвикват, че тоя сам си търсел боя, щото бибиткал, оня като го засякал. E какво да говорим? Видиш ли билгарин - плюй и бегай. Не спирай!

108

Анонимен

преди 3 години

Президентът Гешев пътува ли към Добрич, после защо му искали оставката, а ми за да може ей такива като шалтера да определят кой е виновен. Гешев - истинският президент

107

Анонимен

преди 3 години

къде е голямият "мъж" стъки, нема ли да се изкаже компетентно и по таа тема?

106

Анонимен

преди 3 години

Господин Шалтер, как може такова нещо..

105

123

преди 3 години

Сигурно е фен на Бойко , Доган и мутрите ! В техен стил е .

104

Анонимен

преди 3 години

Сигурно е фен на Радев и протестарите, те зоват към насилие.

103

Анонимен

преди 3 години

Чист селскижуган като го гледам и *** като галошкато го гледам. Оня му прави обратен завоя ,аджуганя надува клаксон за да налива масло в огъня. Жалко че не го е гръмнал от упор в главата през прозореца.Такива клаксонарни жугани без мозък много из БГ и на никой нямаше да е липса.

102

Анонимен

преди 3 години

a za tozI, 3 godini za huliganstvo, agresia na patya, При тези обстоятелства, хулиганат в пробация, следва да получи тройно по-голяма наказание по първият случай,за този, з години за хулиганство, агресия на пътя и заплаха за участниците в двизението, с увредено имущество, което да за плати.

101

маФиотска ДС к0чина

преди 3 години

Трябвало е преследвания да кара към най-близкото РПУ !

100

Някой си

преди 3 години

добре де, аз не мога да разбера толкова ли е трудно да се действа при това положение? Всеки си има едно нещо наречено телефон. като става такова нещо, доката караш вдигаш телефона, набираш 112 и казваш че в момента има опит за отвличане или опит за убийство, преследват те с оръжие и стрелят по теб. казваш къде се намираш, накъде караш, и викаш полиция. като дойдат, да го арестуват, повдигаш обвинение за опит за убийство и отвличане. съдиш го до дупка и това е. Има опит за убийство с огнестрелно

99

Обикновен гражданин

преди 3 години

Моля, дръжте в течение обществеността за последиците от това зверство и дали мутрата е получил заслуженото!

98

АНТИ

преди 3 години

За такива елементи, в Китай има Трудови лагери.Там отворкото ще блъска, много ще блъска камъни да полуда.Лоши китайци, нали ?!Лоши ... пък ние сме най ... най ... БЕГЕАТЕ БЕ !!

97

Анонимен

преди 3 години

За да няма такива разпасани мутри , първо трябва да махнем МутроФатмака и всички зависими от Черепа мутри - г-жа Лъжа, сестра Галева, Ветко, Миньо, Бенчо ,Баневи, Узунов, Бобочкови.

96

Bayern

преди 3 години

Кой е виновен? Бойко, руснаците, извънземните, коронавирусът? Или май причината е в манталитета на българина и пълзящата мутризация, модерно е нали?После пак си задавайте въпросите защо емигрираме и пак бийте камбаната, че изчезваме като нация! Оправия няма за народ, сбъркан в главата, който и да дойде да управлява...

95

Анонимен

преди 3 години

Този е готов за премиер или главен прокурор. Вижда се, че притежава всички необходими качества.

94

Анонимен

преди 3 години

За да няма такива разпасани мутри, първо трябва да махнем мутрите от властта и прокуратурата.

93

От къде е?

преди 3 години

Явно този екземпляр е от същите дето разнасяха ковчези и бесилки по центъра на столицата. И понеже сега не им дават, е решил изненадващо да трепе нормалн граждани по пътищата.

92

Анонимен

преди 3 години

Лошото е,че мутри като тази са начело на правителство и прокуратура.

91

Анонимен

преди 3 години

Каква прокуратура сънувате?Мутра на мутра око не вади.