753

до пехливанът Стъки

преди 3 години

"...поредицата от нападения над жени..." Стъки колко нападения имаше над жени, заото аз знам само за 1. И то лелята нарочно търсеше конфронтация. Я си гледай борбата и не се занимавай с политика, че вече имам един боец - каратист начело на държавата и видно държавата не върви добре.

752

Анонимен

преди 3 години

От една страна имаме премиернарушаващ писани и неписани законина държавата България, от другание трябва да спазваме всякакви закони,та в крайна сметка той да благоволи да си подаде оставката и всичко да е законно.

751

Анонимен

преди 3 години

Какво стана в Ливан след взрива на 4-тиавгуст ? Протестиращите щурмуваха ипревзеха няколко министерства, еднотого обявиха за щаб на революцията и следняколко дена премиерът им си подадеоставката. Ние тук ще чакаме един векдерибеят да си подаде оставката -- робскапсихология и етнографски народ, на койтоисторията му се случва и е неспособен да прави история.

750

Попа с топа

преди 3 години

Тоз ако тръгне да раздава правосъдие по улиците излазям и язе, тогава ке видиме кой поп, кой сват, кой на булката брат

749

Анонимен

преди 3 години

Самото отношение на нашия псевдопремиеркъм тези протести го уличава в битността му на неадекватен за поста човек. Какво виждамена кръстовището пред университета -- няколкопалатки и на стотина метра по бул. Васил Левскиполицейска кола прегражда движението и пазипротестиращите да нарушават всякакви закони.Мухобойкото е силно уплашен откъм пиндостан,няма да получи виза, а нарушените правата на българските граждани от затворените улици --кучетата ги яли и тях и правата им.

748

До 814

преди 3 години

Ееее ти пък сега не бъди толкова дребнав. Все пак човека разпределя баницата. Нали при управлението на Доган изгря звездата на Боки Тиквата. Нали е негова ***. Как така ще надигат глава срещу баш вожда? Нима държавата не знае, че там всичко е незаконно? Това не е някоя къщурка скрите в горите телилейски.

747

Анонимен

преди 3 години

С теб сме Стъки. Ще излезем с бухалките още сега само ни организирай - мут р и вън от кръстовищата на България. Свобода на придвижване на гражданите. Не на издевателствата над нашите майки бащи жени и деца, на поругаването на сградите в БГ.

746

Стък Ефенди

преди 3 години

Стък, викаш оскверняването на герба по ведомствата грозно било. А за онези които захвърлиха българското знаме и охраняваха Ахмед Ага и незаконното му пристанище, за тях какво думаш, нинджа умна?

745

42

преди 3 години

Кой си ти, че да изземваш функции на държавата бе, анаболен *** и да отнемаш на хората свещеното им право на недоволство? Ако това го направите ще изкарате в пъти повече хора на протести, долнопробни спортни лакейчета на Борисов?

744

Абе защо

преди 3 години

Тези на улицата продължават да се напъват,явно намаляха и вече не правят впечатление.Едно нещо като стане ежедневие не е интересно на никой вече!Прибирайте се и не се излагайте повече !!!

743

баста

преди 3 години

Този на снимката също искаше да се седне на държавната софра на изборите през 2013г.Кандидатираха се заедно с жена му с коалицията"Горда България"/всеки може да провери какви формации включваше/подкрепяна от Алексей Петров.Заканата му за връщане на"реда''в държавата от някакво ръководено от него е нищо повече от призив противопоставяне на българите едни срещу други т.е безредици.

742

До 786 и незнаещите

преди 3 години

И още 1000000 червени палчета да сложите, все тая. Истината боли. Ако не вярвате, надявам се да можете да четете, отворете уикипедия и четете,ама внимателно четете. *** народ, прости управници. А наще са много прости. Някой да ми посочи един управляващ на някоя държава, който да се държи като селския биткаджия в долнопробната селска кръчма. Явно се оприличавате на "лош материал", "***", "***". Защото вашия вожда така се обръща към работодателите му.

741

Стари слави

преди 3 години

Лелката Дончева на не е намерила по млад жребец та тоя *** е толкова нервен .

740

Уличен боец

преди 3 години

От къде ще почнеш бе биткаджията ? С голям кеф ще ти играя тръбата по празната глава.

739

Анонимен

преди 3 години

Такива като тази мутра Стъки продажни спортисчета не може да се свали това мутренски управление

738

Анонимен

преди 3 години

Мастийката Стъки навремето си хвана една богата лелка - Юлиана Дончева, че да позакрепи малко нещата. Така наречените "мутри" са най-големите мастийки - висят във фитнесчетата, смучат смутита и... от една козметична процедурка на друга. Сега, понеже лелката го разкара и вече не и е играчка, има плачка - за малко обществено внимание. Стъки, хвани си друга вип лелка и ще имаш внимание - политиката не е за теб.

737

Давай стъки

преди 3 години

Целокупния български народ подкрепя Стъки. Само така младеж. Трябва някой да ги възпита тия дългокоси хайммани и да ги вкара в правия път

736

Анонимен

преди 3 години

Аман от мутри,едни управляват,други разчистват....

735

До 786 и незнаещите

преди 3 години

В някои от фирмите, в които участва, Борисов е съдружник и работи в тясно сътрудничество с Румен Николов (Пашата), Младен Михалев (Маджо), Алексей Петров (Трактора) и други личности от сенчестия бизнес. В тази връзка е определян в тогавашния периодичен печат като представител на ръководството на сенчестата групировка СИК.[18] Борисов е описан като силовак и в творчеството на застреляния писател Георги Стоев, който е участник в силовите бригади и очевидец на събитията, които пресъздава.[1

734

Анонимен

преди 3 години

Надявам се Стъки да си изпълни заканата ! Повече от нужно е !